Suarez'in ne kadar önemli bir futbolcu olduğunu ve Suarezli ve Suarezsiz Uruguay'ı grupta yeterince gördük. Ben Kolombiya'nın tur atlayacağına inanıyorum.
Uruguay zor da olsa alır...
Şanlı Uruguayımız erken veda etmez. Kolombiya çok iyi bir ekip ancak basit takımlara karşı oynadılar. İtalya maçındaki savunmayı yapalım yeter en kötü Godin reis yazar turu geçeriz.
Kolombiya Umarım Güzel Oyununu Devam Ettirir de Uruguay'ı Parça Pinçik Eder
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Kolombiya artık Yılmaz Vural tabirini uygular
Uruguayın Kosta rika maçında hızlı ve yetenekli forvet oyuncularına ne kadar zaafı olduğunu gördük. İtalya ve İngiltereyi yenmeleri şaşırtmasın kimseyi(yeteneksiz ve koşmayan iki takım). Kolombiya bunları ezer geçer. Özellikle Suarezsiz.
Suarez olsa tahmin yapmak zorlaşacaktı. Bence takımın %50'si gitti Uruguay adına. Kolombiya kesinlikle açık ara favorim.
Dise dis kana kan bir mac olur. Bir nevi derbi aslında. Cok saglam mac.
Kolombiya takım oyununu iyi oynayan bir ekip. Tutkuyla savaşıyorlar maçın her anında. Maçlar 3 saat bile sürse konsantrasyonlarının bozulacağını sanmıyorum. Uruguay ise beklentilerin çok altında bir futbol oynuyor. Suarez'in olmaması başlı başına bir problem ama savunma da da ciddi sıkıntılar var bana göre. Kolombiya çok rahat olmasa da turu geçecektir. Kırmızı kartı banko gördüğüm maçlardan biri.
Kolombiya turu çok rahat geçer
En beğendiğim takım oyununu oynayan Kolombiya çok rahat alır abi ya![]()
Uruguay çok rahat alır.
Kolombiya daha hazır gözükse de, Uruguay onlardan daha tecrübeli.Uruguay turu geçecektir.
Turnuvada en güzel futbolu Kolombiya oynuyor... Gönlüm onlardan yana![]()
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Kolombiya rahat geçer
kolombiya en az pas yapan 5. takimmis turnuvada. uruguay da pek topu sevmez, nasil olcak bakalim macin sonucu. cok rahat gecmeyecegi asikar. 1-0 ya da 2-0 bekliyorum kolombiya lehine. beklentim de o, cunku kolombiya tarafindayim bu dunya kupasinda. sonuna kadar gireriz umarim. hames de en iyi performans veren oyuncu bence su ana kadar.
Hocam kusura bakma üzücez sizi bugün.![]()
ğğğames rodriguez atar kolombiya yarı final kapısını aralar![]()
Haydi Muslera !
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Kolombiya, Brezilya'yıda geçer yarı final yapar
Kolombiya'ya herkes kesin gözüyle bakıyor ancak dişe diş bir mücadele olacaktır öyle rahat bir maç havası görmüyorum ben. Birbirini iyi tanıyan 2 takım var sonuçta. Uruguay daha iyi savunma yaptığı için ben onları 1 adım önde görüyorum duran topla falan 1 gol atıp alırlar diyorum.
iyi defans yapiyor tamam da uruguayda hic hucum silahi yok. kolombiyada o var en azindan. sadece duran topa bakmiyorlar. uruguayin isi cok zor. siLi iyi takim, brezilyayi zorladi. ama uruguay oyle degil. fark da olabilir ama ben tek farkli galibiyet olur diye dusunuyorum kolombiya icin.
zaten hucum silahi derken onu kastetmistim. uruguay takimi cok duz. ilerdeki cavani bile dumduz adam. takimin tamami defans yapmak uzerine kurulmus. bence cavani, lodeiro ve gaston 3lusu ile baslamali uruguay. yoksa sifir pozisyonla tamamlar maci.
yine forlanla baslamis tabarez.ne lodeiro var ne de gaston. ilginc bir TD
Hocam Forlan Kosta Rika maçında çıktı 11'e sadece. Bu maç yararlı olabileceğini düşünüyorum ben onun. Cavani'den çok iş yapar hatta tecrübesini konuştursun yeter.![]()
kostarika maglubiyetinin bas sorumlusu forlandi
hala 11de sans vermesini aklim almiyor. bencil ve cok gucsuzdu. bugun farkli olacagini sanmiyorum. cok istiyorsun uruguay gecsin diye ama uzgunum hocam![]()
Hocam sen de benim kadar varsın en az bırak bu ayakları.Kolombiya Fildişi dışında basit ekipleri geçti asıl maç şimdi bence onlar için. Bakalım söz topçularda izleyelim görelim Suarez için kazansın çocuklar.
![]()
Ben Trt Spor'da bekliyorum maç başlayacak diye. '94 DK görüntülerine dalmışım, saate bakmamışım. Meğer Trt 1'de başlamış maç. Neyseki sadece 5 dakika kaçmış
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Uff ne attı öyle be.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern