Arkadaşlar Schalke'yi yönetiyorum elimde M.Meyer diye amc pozisyonunda oynayan çok yetenekli bir oyuncu var fakat yine aml ve amr pozisyonlarında kaliteli oyuncularım var sorun şu ki Amc ve 2 kanatlı bir taktik oynamak istiyorum ama nasıl denediysem deneyeyim bir türlü sonuç alamıyorum bu şekilde kesinlikle defansif bir zaafiyet ortaya çıkıyor.Her türlü oyun anlayışını denedim forvetsiz bir sistem bile denedim ama olmuyor sanırım bu seride amc pozisyonu kanatlı taktikler için tedavülden kaldırılmış.2 kanat ve bir amc ile nasıl bir ortasaha ve defansif oyuncular tercih etmeliyim ki başarılı olabileyim ? forumda bütün taktikleri denedim maalesef olmuyor zayıf takımlara karşı işe yarabılıyor ama orta halli ve ortalama üstü takımlarda kesınlıkle sıkıntı yaşıyorsunuz bu şekilde oynayıp başarılı olabilen biri var mı yardımcı olursanız sevinirim.
not : amcsiz klasik 4-3-3 ile başarılı oluyorum ama ben mutlaka bu oyuncudan faydalanmak istiyorum henüz 18 yaşında ve inanılmaz bir potansiyele sahip kanatlara da monte edemiyorum çünkü farfan ve draxler'ı kesmem mümkün değil.Kiralama tekliflerinin de hiçbirini kabul etmiyor adam elimde çürüyüp gidecek![]()