Hollanda sadece Robben'le kazanabilecek güçte. Meksika çok iyi sinyaller verdi grup maçlarında. Ama Hollanda'da Van Persie olmamasına karşın Şili'yi geçmiş bir ekip. Bence Robben çok büyük fark yaratıyor bu turnuvada. O yüzden ben Hollanda'yı bir adım önde görüyorum ve kazanacaklarını düşünüyorum.
Gönlüm Meksika'dan Yana Ama Hollanda Farkını Konuşturacaktır. Yalnız Maç Almanya-Cezayir Maçıyla Beraber Bu Turun Gollü Geçebilecek Diğer Maçına Aday. Hollanda'nın Çok Bariz Savunma Zaafiyatı Var Meksika'nın Hızlı Hücum Elemanları Bu Şansı Değerlendirebilecek mi Göreceğiz.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Meksika turu geçecek, ben inanıyorum. Çok iyi yardımlaşıyorlar ve bireysel yetenekleri de formda, eğer Robben kontralarına önlem alabilirlerse sorun yaşamazlar.
Çok fazla konuşmaya gerek yok . Hollanda alır götürür.
Butun mac meksika oynar kontralarla hollanda turlayabilir
Meksika'nın turu geçeceğini düşünüyorum.
Hollanda çeyrek finale adını yazdırır.
2. tur eşleşmelerinde belki de en çok favori olan takım hollanda... maçı alacaktır fakatmeksika da kolay teslim olmaz...
Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.
Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...http://www.twitch.tv/nannar_hhc
Hollanda 4.maçını da saat 19 da oynuyor erken maçlar sıcaklık-nem açısından cidden sıkıntı. Grubun 3.maçından önce van gaal bunu eleştirmişti hep erken oynuyoruz diye gene erkene vermişler adamların maçı.
İspanya maçı 22.oo de oynanmadı mı, ben öyle hatırlıyorum. Diğer 2 maç 19.oo du ama.
0:0 düşünüyorum skor olarak. Uzatmaya gitmesi yüksek bir ihtimal. Penaltılara da kalabilir. Öğlen sıcağında oynamak çok zor olmalı.
Hollanda 2-0'la geçer. Robben reis klasını konuşturur. Hollanda'ya direnemezler bence Ochoa'da yetmez bu sefer.
cillesen
verhaeg - de vrij - vlaar - blind - kuyt
de jong - wijnaldum
sneijder
robben - RVP
peralta - dos santos
guardado - aguilar - herrera - layun
salcido
moreno - rafa - rodriguez
ochoa
dünya kupasından sonra acaba herrera yı kim alacak bu adam bi harika dostum![]()
Hollanda meksika maclarinin bende ayri bir yeri vardir burada da bilenler var bunu ahahah![]()
overmars kocum benim
![]()
Van Gaal eyvallah iyisin hoşsun da yapmaya çalıştığın ne arkadaş ?
Kaytla kuytla olmaz o iş kontra yapacan da sen olmaz babacım olmaz
Hamza Hoca ne yaptı öyle yahu bu yıl ligin en iyi performans gösteren oyuncusuna demediğini bırakmadı
Şaşırmadım ustasının çırağı ne de olsa. Bu arada Hollanda'nın net penaltısını yedi hakem. Hollanda bu sıcaklardan çok etkilenmiş belli ki gruplarda da ard arda öğlen maçlarına çıktılar. Kolay iş değil.
Sneijder'den bu sene o performansı görelim bakalım Dünya Kupası için oynadı aldı hakkını şimdi parayı alıp keyif yapma zamanı onun için yaş olmuş 30 zaten
Sneijder 1-1
Sneijder kapagi takti![]()
Sneijder çiviyi çaktı![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Hamza hocaaa ayık ol dedi.
Robben iyi atmış kendini![]()
Proença resmen Hollanda'yı Çeyrek Finale çıkartıp, Meksika'yı eledi.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Robben iyi gösterdi penaltıyı. Tartışmalı pozisyon ama müdahalesi var Marquez'in. Meksika golden sonraki oyunuyla yenilmeyi hak etti. Tamamen geri çekildiler, dribbling yapan adamlarını çıkardılar. Bu yüzden sonucun böyle olmasına şaşırmadım ben açıkçası.
Screw you guys, I'm goin' home
Ayhhh bana bir şeyler oluyorrr![]()
Penaltı belki doğru değildi ancak ilk yarıdaki penaltıyı vermemişti. Eşitlemiş oldu bence Hollanda'yı Çeyrek Final'e çıkardığı falan yok. Hoca Dos Santos'u 60'da alıyorsa zaten sen yenilmeye mahkumsun.