Screw you guys, I'm goin' home
Sneijder nereye biz oraya.Dağılmış Brezilya bu maçta çok bir şey yapamaz,Hollanda 3. olur herhalde.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
yedek kadro ile sahaya çıkar brezilya ve gereğinden fazla hırslı olacaklar bu maç için.
bol gol izleriz yine.
Başa baş bir mücadele bekliyorum. Hollanda takımının yapısı böyle çünkü. Yine de Sneijder 3.'lük madalyasını takar gibi geliyor.
Sonucu kestirmek bence zor ama Brezilya'yı daha avantajlı görüyorum. Almanya maçını bir nebze olsun telafi etmek için kazanmak isterler.
XI: Cillessen, Kuyt, De Vrij, Vlaar, Martins Indi, Blind, Clasie, Wijnaldum, Sneijder, Van Persie, Robben.
XI: Júlio César, Maicon, Thiago Silva, David Luiz, Maxwell, Luiz Gustavo, Paulinho, Ramires, Oscar, Willian, Jô.
Brezilya, defans hattı dışında sil baştan bir kadro sürmüş sahaya. Bu ters de tepebilir, üçüncülüğü de getirebilir. Şu an için kestiremiyorum ben sonucu; ancak as kadrosundan taviz vermeyen Hollanda daha yakın duruyor galibiyete.
Hollanda kazansın isterim ama Brezilya rahat alır. 3-0 bekliyorum.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
jo yerine neymari koy, maicon yerine de alvesi. al sana ideal 11. paulinho yerine de hernanesi tercih ederdim sahsen. secilen 23 kisiden kafamdaki en iyi kadro boyle. son macta epey yaklasti scolari ideal 11e ama gec oldu![]()
Persie patlamayı bu maç yapacak gibi bir his var içimde.
Bu maçta bir şey yapmaz ise Gaal gittiğinde direk satacak zaten adamı bu ne lan?
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Kimsenin tam olarak anlamlandıramadığı bir maç. Hollanda bir adım önde duruyor, Brezilya bu moralsizlikle ne yapabilecek merak ediyorum.
SON DAKİKA | Brezilya maçı öncesinde ısınırken sakatlanan Sneijder, kadrodan çıkarıldı. De Guzman, ilk 11'de sahaya çıkacak.
Brezilya keşke önceki maçta bu 11 ile çıksaydı.
Kırmızı kartı es geçti hakem penaltı pozisyonunda.
NOBLESSE OBLIGE!17.06.2014
bismillah yine erkenden golü yemiş brezilya![]()
Ikinci golde ofsayt vardi sanki.
Remaining silent in the face of injustice is the same as supporting it.
Kardeşim kapat ülkeyi ya indir kepenkleri bu nedir![]()
Adamlara Bağımlılık Yaptı Sanırım Farkı Tadınca Her Maç İstemeye Başladılar![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
David luizin yaptigi o hatayi amatorde yapmiyorlar mourinho hocam bu yuzden en iyi hemen satti adami 50m euroya
Oscar'ın performansı gerçekten harika her maç o hücum hattına bakışla çok iyi savaşıyor. Tam bir yeni nesil Kaka görüntüsü içinde inşAllah daha iyi işler yapar.
Şu takımla pek bir şey yapabileceğini sanmıyorum ama.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Brezilya da 1-2 kişinin acil sahaya girmesi lazım yani olmuyor mesala Beşiktaş-Atletico Madrid maçında sahaya girip Cenk'e isyan eden eleman gibi biri sahaya girse takım canlanır belki 2.yarı.
Hayatımda David Luiz kadar balon bir oyuncu görmedim. Bu adam 50 M ediyorsa Servet'te iyi zamanında 50 M ya da hiç olmadı 40 M a satılırdı. Mourinho'ya da helal olsun hem bu adamdan kurtuldu hem de 50 M kazandı.
maç farka gitmez brezilya sert oynayarak yıldırıyor oyunu soğutuyor zaten hollandanında aşırı farka gidebilecek kapasitesi yok
psg kurmaylari ne dusunuyor acaba. luiz-silva ikilisine emanet bu sezon defans, maxwell de var. bi tek maicon eksik![]()
çok net penaltı değil miydi ya? ne aldatması.
3 oldu temiz oldu
Hollanda çok kasmadı 3'ü buldu. Adamlar kendimizi affettireceğiz dediler yine 3'ten az gol yemediler. Brezilya'nın son yıllarda en rezil olduğu turnuva oldu. Eminim Dünya Kupası'nda 4. olup bu kadar rezil olan bir takım yoktur. Brezilyalıların bir çoğu şuan "keşke gruplardan çıkamasaydık" demişlerdir.