Trabzonspor'un dengi değil bu takım. İlk maçta güzel bitti. Ben yine alır maçı diye düşünüyorum. Kadro güzel oldu, hoca iyi. Baya ilerleyebilir kupada.
Bu sezon şampiyonlukta gelebilir Trabzonspor'dan, bence tam zamanı.
Hocanın maçın bu ayağı için yapacağı yorumları merak ediyorumİşi ilk maçta bitiren ts,bu maçıda kazanır
İlk maçta zaten iyi bir sonuç aldı Trabzonspor. Rahat bir şekilde bu maçı da alacağını düşünüyorum. İnşallah Trabzonspor gruplara kalır. Başarılar Trabzonspor.
Art niyet olmasa da polemiğe müsait yorumlarda bulunmayalım. Maç yorumlarına devam edebilirsiniz.
İlk maçta 2 cezalı oyuncu birden oynatan Rostov ceza almadı ve şu maçı, hiç yoktan oynamak durumunda kalıyor Trabzonspor. Rus mafyaları devreye girmiş sanırım.
Neyse, Trabzon orada da 1-2 gol bulup rahat rahat geçer turu.
Cardozo reis ve çetesi akar gider Trabzon alır diyorum. İlk maçta 2 farklı galibiyette bu maçın daha çok gollü geçeceğini gösteriyor Rostov varını yoğunu ortaya koyacaktır.
Maç TV8'den yayınlanıcakmış.
Rusya'da maç yayını yok. Rostov hedefsiz olduğu için hiç bir kanal maçı almamış. Normal de Rusya'da hakları alan kanal maç haklarını dağıtır ama yayın hakkını alan kanal yok. Aynı olay Rosenborg maçında Karabükspor'un başına gelmişti ve maç hiç bir kanal da yayınlanmamıştı. Bizim maçımızda da aynı olay olacaktı ama TV8 araya girip Rostov'dan maçı satın almış. TV8 Rusya'da ki bütün altyapı sistemlerini kendi kuracak. TV8 bu maçı yayınladığı için kâr değil büyük bir zarar edicek.
Maç yayını olay oldu ya
Maçı, TV8 yayın akışından kaldırmış.
Bu Tv8'de sacmalamaya devam ediyor önce Premier Lig simdi bu maç önce yayınlayacagız diyorlar maç günü yayın akısından kaldırıyorlar.
Last edited by attirson : 28.Ağustos.2014 at 18:17
Manipulasyon.
Yunus Emre Sel @yunusemresel 4 dk. Kulüpten verilen bilgiye göre rus kulübü maçın yayınlanması için yapılan anlaşmalara uymuyor şu an için bu sorun aşılmaya çalışılıyor
Bize zaten boyle ariza rakipler yakisir![]()
Rostov yamuk yapmış, yayın yokmuş.
Youtube kanallarindan yayinliyacaklarmis maci simdide
Bizim trabzonu yemesin bunlar gider ayak yok yayin bilmem ne hic hoslanmadim bu isten![]()
Burnuma pis kokular geliyor![]()
Bir tek oradan mi yayinlanacakmis simdi?
Cezalı oyuncu oynattılar, hiç bir ceza yemediler.
İlk maçın hakemi Litvanya'lıydı. Çok yanlış kararlar verdi.
Bunların üstüne bu maçın yayını olmayınca insan korkuyor. Her türlü pisliği yapabilirler.
uefa adaletliya işte goruyoruz skandallarını resmen ama resmen çifte standartın alası cezalı 2 adam oynatmak serbest demekki liege miydi neydi keşke itiraz etse uefa seve seve almak zorunda o adamlarıda maç yayınıda yok zaten![]()
İlk 11: Onur, Zeki, Aykut, Belkalem, Musa, Medjani, Salih, Soner, Fatih Atik, Sefa, Deniz
Yedekler: Fatih Öztürk, Caner, Mustafa Yumlu, İshak, Batuhan, Yusuf, Cardozo
http://www.youtube.com/watch?v=vDamSRuZwvM
Maç yayını yapan kameranın şarjı bitti, yayın gitti.
edit: yayın geldi![]()
Bari gol atip ulke puanina katkimiz olsaydi.
Bence Cardozo'ya yedek gelir bu mactan sonra, Deniz cok kotuydu.
Eziyet bitti.
Adamlar telefondan yayın yaptı,bana Rosenborg-Karabükspor maçını hatırlattı yayın. O maçı da Norveçli birinin iPhone yayını ile izlemiştik,donmadan hem de. Rusların interneti o kadar iyi değilmiş.![]()
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !