Rakibin bugün oynadığı maçından bilgiler.
Zorlanmaz bence TS Cardozo turu burda halleder.
Karşılaşma Star TV'den yayınlanacak .
Trabzon hazır olmasa bile rahat kazanması gereken bir karşılaşma bence. Farklı bir galibiyet bekliyorum Cardozo reis hat-trick yapar inşAllah.![]()
Elenme ihtimalimiz var siz ne rahat elemesinden bahsediyorsunuz? Takımın daha ne oynayıp hangi oyuncuların sahada olacağı bile belli değil.
GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Hazır olmayan bir Trabzonspor olsa da rakibi sezona çok kötü başlamış bu maçta işi bitirirse turlar aksi takdirde deplasmanda tur zor gelir gibi
Kadrolara bakıldığında tabii ki de Trabzonspor'un bu turu geçmesi beklenmeli ve geçmeli de zaten.
Fakat Trabzonspor bana hiç ışık vermiyor arkadaş sahada ne oynadıklarını pek bilmiyor ve istekli oynamıyorlar, bize karşı (Bursaspor) karşılaşmasında izledim ve gördüğüm rakibin Trabzonspor olduğuna şaşırdım.
Ne bir organize atak vardı ne de bunun için uğraşan bir topluluk tamamen hocalarının baskısı altında kafaları karışık bir takım vardı.
Bizim bu kadar pozisyona girdiğimiz bir maç yoktu taa ki ne zaman Trabzon'la karşılaştık takımı beğenmeye başlıyordum bir anda ama çok şükür tanıyorum takımı ki bir durdum Trabzon bu kadar kötü olamaz dedim kendi kendime..
Avni Aker'de eğer gerçekten sağlam bir skor alınmaz ise Rusya'da neler olabileceğini düşünmek istemiyorum, oralarda turu aramak hayalperestlik olur çünkü ben deplasmanda berabere bile kalabileceğini pek ümit etmiyorum.
İnşAllah turu geçeriz.
Trabzon'un ne oynayacağı falan önemli değil bence. Rostov'u geçmek için tek kriter rakibi küçümsememek. Eğer oyuncular rakibi küçümserse Trabzon dünyanın en organize takımı da olsa Rostov gelir atar gider. İş tamamen oyuncuların zihninde bitiyor.
Screw you guys, I'm goin' home
Rostov hiç umut veren bir takım değil. Perşembe günü Lokomotiv'e 2-1 yenildikleri maçı izledim. Umutsuz vakalar. Dün de mağlup oldular 2-0. Tek kıstas Özgür'ün de dediği gibi rakibi küçümsememek. Gerisi çorap söküğü gibi gelir.
Trabzon bu maçta gol yemezse turu geçeceğine inanıyorum.
FM'den tanıdığımız Siyanda'yı merak ediyorum ya, oynasın o adam çok severdim onu.![]()
Rostov, Rusya liginde ilk 4 haftada 3 mağlubiyet 1 beraberlik aldı. Trabzonspor ne kadar hazır değilse ben rakibinde o kadar hazır olmadığını düşünüyorum. Trabzonspor çok transfer yaptı bence iyide oyuncular aldı.
Artık Cardozo ile forvet sorunu çözülür heralde bu sene. Tek farkla yada 2 farkla Trabzonspor'un kazanacağını düşünüyorum ben.
Trabzonspor'da Kevin Constant, UEFA Avrupa Ligi play-off turunda Rostov ile yapılacak maç öncesinde listeye dahil edildi.
http://www.ligtv.com.tr/haber/firtin...i-nasil-olacak
Haberde bir 11 vermişlerki o 11'le sahaya çıkarsak gol yemeyebiliriz ama atmamız mucizelere kalır. Bu 11'i deplasmanda çıkarmak istersin anlarımda 6 savunma oyuncusuyla iç sahada UEFA kupası maçına mı çıkılırmış ya?
Heh tam üstüne bastın kaldır ayağını.
''Bazıları elimde sihirli değnek var sanıyor'' tarzı bir şey söylemiş ama açıklamalarından çıkan sonuç olmasını istiyor. Trabzonspor'u mu yönetiyor yoksa Balıkesirspor'u mu yönetiyor anlayamadım ben pek.
Çok sıkıntılar varmış, elemek inanılmaz olurmuş diyor ki kısacası elersek benim meziyetim, elenirsek oyuncuları gömün. Allah kolaylık versin kendisiyle Trabzonspor camiasına.
Benim en çok üzüldüğüm nokta bu kadar transfer keşke daha düzgün bir hoca varken yapılsaydı da bir geri dönüşü olsaydı.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Daha kimi istiyor ben anlamıyorum, Türkiye Ligi'nin top yapmış tüm Türklerini önüne sundular istediği adamları aldılar ama hala daha transfer bekliyor buna biri yabancı sınırından bahsetmemiş heralde ki tüm Türkleri yok edip sadece yabancılarla oynamayı umuyor.
Tüm sorunu Monaco'dan gelen cazip teklifi kafasından atamamış buradan kendini attırmaya çalışıyor,kovulmayı istiyor kesin.
+ Geçen sezon takımın Türk forvet sıkıntısını çözen Emre Güral'ı sildi yeni alınan transferleri sildi tuhaf adam bakışları falan böyle sinirimi bozuyor![]()
Hoca bu tür söylemlere devam ederse oyuncular tıpkı Ersun Yanal'da olduğu gibi kuyu kazma girişimlerinde bulunabilirler. Bence biraz eleştirmek yerine takımı motive etmeli. Amacını anlayamadım bu hocanın.
Yönetimin büyük hatasıdır hocayı tutmak. Adam resmen kendisini kovdurmaya çalışıyor, takımda sıkıntılar başladı bile. Transfer yapılmazsa giderim dediği anda gönderilmeliydi. Ben olsam yeni hoca ararım ve bu turdan sonra güle güle derim.
Bu arada Trabzon hocaya rağmen turu geçer.
iPhone 'den Tapatalk aracılığı ile gönderildi
Kartal ordaysa sikinti cikmaz![]()
Onur,
Bosingwa,
Mustafa,
Belkalem,
Musa,
Medjani,
Constant,
Soner,
Yusuf,
Sefa,
Oscar Cardozo
Uyduda maçı veren bi yabancı kanal falan varmı acaba ya
İlk 11 de Cardozo gibi bi golcü var. Trabzonspor bu maçı kazanır inşl.
Medjani ile öne geçmiş Trabzonspor .
Gol ofsayt.
Cardozo attı 2-0 oldu.
Cardozo bu ligtede iş yapar.
Güzel atmış Cardozo klasını konuşturmuş reis.
cardozo ben golcüyüm demiş