Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon
1 ile 30 arası toplam 185 sonuç

Konu: Arsenal - Beşiktaş | Şampiyonlar Ligi Play-Off 2.Maç

Nesil
    2007
    Yer
    Bafra/Balıkesir

Default Arsenal - Beşiktaş | Şampiyonlar Ligi Play-Off 2.Maç

Maç Türksat uydusunda 1tv Georgia adlı Gürcü kanalından da yayınlanacakmış

Kanal Frekansı: 11472 polarizasyon yatay, sembol oranı 23450
    Biss Key: 002005250019566f

Nesil
    2010
    Yer
    Yalvaç

Arsenal'de Giroud'un sakatlanması bence Arsenal'in işine gelecek ve galip gelerek Şampiyonlar Ligi'nde gruplara kalacaktır diye düşünüyorum.

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

Giroud , bizim burağın fransız versiyonu. Oynayamaması Beşiktaş için kötü bir etken.
    Last edited by Sadixx : 26.Ağustos.2014 at 15:09

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Giroud Burak'ın Fransız versiyonu diyenler, tamam Giroud ilk mac kotu oynadı ama Galatasaray'da bir Giroud olsa takıma çok goller attırır ve kendi de atar. Top tekniğine bayiliyorum, özellikle tek top pasları müthiş. Boyle oyunu rahatlatan bir forvetin yokluğu Beşiktaş için avantaj.

Nesil
    2010
    Yer
    54 & 34

Arsenal rahat alır bence de. Beşiktaş keşke ilk maçta şanssızlıklar yaşamayıp 1-0 falan yenebilseydi. Emirates'ten çıkmak zor olacak. Umarım ilk maçta ki gibi şaşırtırlar bizi.

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

arsenalin anki durumu kabus gösterecek kadar iyi değil bilicin olmaması handikap ama beşiktaş arsenalin handikaplarını kullanıp en az beraberlikle sahadan ayrılacaktır ben inanıyorum

Kolay olmayacak Beşiktaş'ın işi. Zor deplasman İngiltere maçları. Diliyorum şans yanlarında olsun, güzel bir oyunla 1-1 bitirsinler maçı.

Nesil
    2005
    Yer
    Hollanda

Yarin ordayiz insallah. Ilk maçtaki oyun umut verdi, umarim kazaniriz ve güzel bir deplasman olur.

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

İlk maçta 7. saniyede bile öne geçebilirdik; ancak golü bir türlü bulamadık. Kaçırdığımız o golleri Emirates'e saklamışızdır umarım.

Premier Lig konusuna da yazmıştım; Giroud, Ramsey, Arteta, Walcott gibi orta saha ve hücum gücü yüksek isimlerin olmaması bizim için avantaj olabilir. İlk maçı gol yemeden tamamlamış olmamız ve gol atma mecburiyetimizin olması da bir artı bizim için bence; çünkü korkak, geriye yaslanarak oynama lüksümüz yok Londra'da. En önemli mevzu da, erken bir gol yememek. Mümkün olduğunca oyunun hakimiyetini Arsenal'e kaptırmamak ve ilk golü bulmak, turu düşündüğümüzden daha kolay hale getirebilir.

Allah yardımcımız olsun.

Arsenalde büyük eksikler var. Giroud, Ramsey, Walcott ve Artetanın olmaması Beşiktaş için büyük şans. Keşke burada atabilseydik gol. Atamaması, o net fırsatlardan yararlanmaması Beşiktaş için deplasmanda büyük sıkıntı yaratır. Umarım Emiratesten ŞL gruplarına kalarak çıkar Beşiktaş.

Arsenal'ın çok büyük yine eksiklikleri var. Ama bu futbol dünyasında her türlü pis oyunlar döner. Özellikle biz Türk takımlarına karşı ayrı bir tavır yaparlar. Bence hakem maçın içine etmezse, şansımız biraz yaver giderse beraberlikle tamamdır ama hakikaten çok zor bir maç bizleri bekliyor. Allah yardımcımız olsun. Artık yüzümüz biraz olsun gülsün istiyorum. Millet olarak bunu hak ediyoruz ve inanıyorum..

Nesil
    2008
    Yer
    Karabük

Koyu bir Beşiktaşlı gibi destekleyeceğim Beşiktaşı çünkü fazlasıyla hakediyor.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İşimiz çok zor olacak bunun bilincindeyiz ama ilk maçın ardından ekmeğin aslanın ağzında olduğunu farkeden bir Arsenal olacak sahada. O korkuyu onlara fazlasıyla verdik. İlk maçtan 3 çok önemli eksikleri bizim ise takıma bir aksilik olmazsa dönecek olan Atibamız var. Yani hiç de uzak değil aslında tur.

Son olarak ;

Hiç kimse umudumuzu bizden söküp alamaz !!

Maçın Hakemi Portekiz Futbol Federasyonundan Pedro Proenca Oldu.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2011
    Yer
    Ankara - Eskişehir

Nedense Beşiktaş 2-0 kazanacak gibi geliyor inşallah öyle olur

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Arsenal-Beşiktaş maçını yayınlayacak kanalların Frekans bilgileri ve Biss şifreleri

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

arsenalde ciddi eksikler var bjknin sakin oynayıp arsenali biraz uzerine çekip 2-3 gol bulması imkansız degil o kadar olumsuz bakmıyorum artık ben

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

kötümser olarak konuşmak istemiyorum. ama liverpool maçı gibi olmasından korkmuyorda değilim..

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Sadixx View Post
    Giroud , bizim burağın fransız versiyonu. Oynayamaması Beşiktaş için kötü bir etken.
    Nasıl kötü bir etken? Beğenilmemesinin sebebi world class oyuncu olmaması. Yoksa fiziksel avantajları her zaman büyük tehlike. Yedeği Yaya Sanogo oynayacak. Bundan daha güzel haber olur mu? Beşiktaş'ta ilk 18'e giremezdi Sanogo.

Beşiktaş'ın şansı bana göre %51. Golü bulurlarsa turu geçecektir. Canı gönülden destekliyorum.
    TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul-Acıbadem

Arsenal'de kimler eksik şimdi tam olarak. Ona göre iddaa oynayacağım
    "İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly

Üzügünüm ama arsenal evinde favori . Herkes iyi gözle bakmaya çalışsada acı gerçek

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Maçın Hakemi Portekiz Futbol Federasyonundan Pedro Proenca Oldu.
    uefa yine yapmış yapacagını geçmiş olsun. proenca demek. yazık.

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by caner485 View Post
    Üzügünüm ama arsenal evinde favori . Herkes iyi gözle bakmaya çalışsada acı gerçek
    Arsenal, Premier League'deki 19 takımdan birine bile favori değil. Beşiktaş'a nasıl favori olsun?

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by sananes View Post
    Arsenal'de kimler eksik şimdi tam olarak. Ona göre iddaa oynayacağım
    Para kazanmak istiyorsanız ALT oynayın. 3 gol olmaz 90 dakikada. 1 gol olacağı bile meçhul.

Hele 3.5 ALTI %100.

Cengiz Haskan
    Fenerbahçe Araştırmacısı

Nesil
    2007
    Yer
    Afyonkarahisar

Allah verede Beşiktaş ilk dakikadan hücum etmeyi falan denemese... Sakin ve savunmada sağlam durursa kontralardan etkili ataklar yapabilir. Kalabalık ortasaha ile geriye çekilmeden ortasaha çizgisinden itibaren pres yaparak savunma yaparsa ben Beşiktaş'ın gol bulacagını düşünüyorum. Fakat İngiliz takımları bir şekilde skoru alıyorlar....Bakalım artık hayırlısı...
    Kopan bir ipe düğüm attığınızda, ipin en sağlam yeri o düğüm olur.

Ama ipe her dokunuşunuzda canınızı acıtan yer o düğümdür...

http://www.twitch.tv/nannar_hhc

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bilic'in maç öncesi hazırlık kafasını çok beğeniyorum ve güveniyorum. Bunu sürdürebilmek de oyunculara düşüyor. Bana kalırsa 1-0 öne geçeriz bir kontra golle, daha sonra 1-1 olur ve çıkarız.
    FM Gazetesi

Nesil
    2013
    Yer
    Zonguldak

Beşiktaş inşallah alır.Zor da değil aslında.Olcayın dediği laf çok doğru Arsenal geldi şut tehlike yaratamadan Londraya döndü dedi.İnşallah bizde orda böyle olmayız.Eksik çok Arsenalde.Çok umutluyum Beşiktaştan Allahın izniyle alnımızın akıyla çıkacaz.

Maç d-smarttaymış günlerdir çarşamba akşamı maç var ne güzel diye seviniyorum. Canımız çıktı be kardeşim. Digitürk alsan bir dert diğerini alsan bir dert. Ayda 100 lira tv parası mı vereceğiz.

İzleyemeyeceğiz ama umuyorum tur gelir.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by Seçkinn View Post
    Maç d-smarttaymış günlerdir çarşamba akşamı maç var ne güzel diye seviniyorum. Canımız çıktı be kardeşim. Digitürk alsan bir dert diğerini alsan bir dert. Ayda 100 lira tv parası mı vereceğiz.

İzleyemeyeceğiz ama umuyorum tur gelir.
    İnternetten izle abi. Öyle başa böyle fes

Sayfa 1 / 7 123 ... SonSon

Mesaj Yetkileri