Trabzonspor Kazanır
Berabere Biter
Legia Kazanır
Takım henüz Vahid hocanın istediği seviyede değil. 7-8 maç daha zamana ihtiyacı var gibi görünüyor. Legia iyi takım ama deplasmanda çok iş yapabileceklerini düşünmüyorum. Beraberlik kokusu var maçta. Ancak TS iyi bir kadroya sahip, oyuncular gününde olursa galibiyet gelebilir. Eğer galibiyet gelirse grupta işler çok kolaylaşır.
Trabzonspor, ligde galibiyeti unutsa da Avrupa'da daha farklı oynuyor ve saha, seyirci avantajıyla birlikte kadro kalitesi ve tecrübe farkı da ön plana çıkarıyor Trabzonspor'u. Ben, handikaplı bir galibiyet bekliyorum Trabzon'dan.
Geçen sene de yenmiştik yine yeneriz diye düşünüyorum. Ama bu sene Legia daha sağlam bir takım görüntüsü veriyor bana ama yine de kalite farkıyla temsilcimiz kazanır.
Trabzon gol yemez bu maçta 1-0 veya 0-0 biter
Metalist'den daha iyiler. Son 3 maç baya kötü oynadık. Allah yardımcımız olsun.
Resime göre Wisla'yı deplasmanda 3-0 yenmişler dikkat etmek lazım ama bence TS kazanır
Berabere biter. Legianın kazanacağını düşünmüyorum.
Gecen sezon yenmistik, yine yenecegiz diye dusunuyorum.
Ilk 11 surekli degisiyor, degistiginden dolayida oynayan oyuncu kendini gostermeye calisiyor, haliyle aceleci kararlar verip yanlislar yapiliyor saha icinde.
Bir kac hafta belirgin bir 11'de israr etmekte fayda var diye dusunuyorum.
Trabzonspor Yeniliyor Şuanda Dk:18 (0-1)
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Hakem penaltıyı vermedi.
Halilhodzic`i tribune yolladi hakem.
Trabzon iyi bastiriyor, boyle devam ederlersek golu buluruz.
Bir gol gelse iyi olacak. Maçın hakkı en az beraberlik TS için. Enteresan, şu ana kadar başlayan maçlarda evinde gol atamayan üç takımdan birisi TS. Oysa gol girişimleri 22ye 3
Onur'un durumu ciddi değildir umarım.
Bu arada şu oyundan atılmalara bir son vermesi lazım hocanın artık.
Yazik oldu.
İkinci yarı çok baskılı oynadık, rakibi çok bunalttık. En az 3-4 tane çok ama çok net pozisyon kaçırdık. Futbol şansı yanımızda değildi.
Musa ısrarından bir sonuç çıkmayacak, artık İshak oynamalı. İshak ile birlikte sol taraftan gelişen ataklarımız daha olgun olacaktır.
Medjani ön libero değil stoper oynamalı.
Constant topları daha verimli kullanmaya çalışmalı. Bugün attığı uzun topları gereksiz yere çok geriden gönderdi.
Bosingwa şiir gibi top oynadı.
İnşAllah Onur'un ciddi bir şeyi yoktur.
Ben takımı genel anlam da beğendim.
31 foul ne demektir abi. 20-25 tane atak kestiler adamlar.
Özette golü tekrar izleyince şunu çok net söyleyebilirim; sadece TS için değil tüm Türk takımlarının oyunculara sizin kafanıza göre pozisyon faulse oyunu bırakmayın yada beklemeyin, önce hakem düdük çalsın sonra durun diye kafalarına vura vura öğretmeleri lazım.
Halilhodzic yine tribüne gönderilmiş,ilginç
Bence Halilhodzic pasolige basvurmasi lazim![]()
Onur resmen elini cekmis golde. Formu cok dusuk bu sezon
Onur 6 ay yok diyorlar. Kötü oldu.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
İstatistiklere bakınca, FM'de 25-30 şut çekip, tek kale oynayıp rakibin maç boyu toplam 2 şut ve tek golle kazanması aklıma geldi. BUG gibi bir şey olmuş![]()