Anket Sonuçlarını Görüntüle: Sonuç ne olur ?

Voters
16. You may not vote on this poll
  • Tottenham Kazanır

8 50.00%
  • Berabere Biter

5 31.25%
  • Beşiktaş Kazanır

3 18.75%
Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 85 sonuç

Konu: Tottenham 1-1 Beşiktaş | Avrupa Ligi C Grubu 2. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Default Tottenham 1-1 Beşiktaş | Avrupa Ligi C Grubu 2. Maç

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Tottenham'ın bu sene QPR maçını izlediğimde bu adamlar büyük yankı uyandıracaklar demiştim ama resmen bir maçlık şov yapıp bıraktılar. O maçın sonrasında evlerinde Liverpool'a 0-3 WBA'ya ise 0-1 mağlup oldular. Bu senenin şu ana kadarki döneminde en formda oyuncuları olan Chadli sakatlığından ötürü oynayamayacak sanırım. Kyle Walker'ın da bir sakatlığı var.

Şu takımı düzgün zeminde bir tek Bursa deplasmanında gördük. Tel tel döküldük ilk yarı ama ikinci yarı Sosa toparlamıştı. Es-Es maçında da Sosa'dan sonra daha bir derli toplu oynadık. Şimdi artık ilk 11 vaktinin geldiğini düşünüyorum. Sosa'nın büyük katkısıyla en az 1 puanla döneriz düşüncesindeyim.

Başarılar Karakartallar !

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

İlk 11'de ozzy yerine Sosa'yı görmek istiyorum bu maç. Beraberlik çıkar bu maçtan.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Galip geleceğimize olan inancım çok az. İyi futbol oynamıyoruz ve hocamız, maalesef bazı isimlerde çok ısrar ediyor. Bu maçta da, kadroda değişim olmazsa geçmiş olsun derim. Sosa'nın ilk 11 zamanı geldi, Anıl'ın dediği gibi. Umarım, en az 1 puanla ayrılırız bu maçtan.

Beşiktaş iyi bir başlangıç yaptı ama devamı gelmedi. Aynı durum Tottenham içinde geçerli. Oyun temposu daha yüksek tabi İngiliz ekibinin. Beraberlik akla yatkın gelse de Beşiktaş'ın maçtan puan almasını çok zor görüyorum. Umuyorum beni yanıltırlar ancak bunun için son maçlardaki tempoyu en az iki vites arttırmaları gerekiyor.

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Tottenham'ın AL'yi çok da umursadığını düşünmüyorum. İyi oynarsak alma ihtimalimiz var ama kötü oynarsak ya 0-0 biter ya da 1-0 mağlup oluruz

Bana maç sonucu ne olursa olsun üst olur gibi geliyor.

Nesil
    2011
    Yer
    Sakarya[54]

Tottenham evinde bırakmaz diye düşünüyorum. UEFA'yı takmadıkları konusuna da katılmıyorum çünkü Tottenham kadro potansiyeli olsa da henüz daha üstünü düşünecek düzeye çıkamadı.

Fossa dei Leoni / AC Milan
    Leoni armati, stiam marciando,
    Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
    Milan Milan Milan...
    Kaka Leite
    22 / 8 / 10
    The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
    http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
    TAKİP ET!

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by playeray View Post
    Tottenham'ın AL'yi çok da umursadığını düşünmüyorum. İyi oynarsak alma ihtimalimiz var ama kötü oynarsak ya 0-0 biter ya da 1-0 mağlup oluruz
    orası öyle ama bu sene uefa şampiyonu şampiyonlar ligi ön elemelerine kaldığından önemi büyük uefa nın bi yandan da fixtüre bakıyorum bidahaki maç s'oton ile s'oton da iyi ekiplerinden maç önemsenmeyebilir çıkıcak kadroya bakar iş

Nesil
    2006
    Yer
    İzmir

puan almak imkansız değil arsenal maçlarını düşünürsek galibiyet içten bile değil
    maç hangi kanalda ?

Bence bu maç 0-0 yada 1-1 bitecek gibi.. 1 puana razı gelip ingiltereden dönmek bilice göre mantıklı olabilir. Evinde yenersem hesabı 3 puan zaten kurtarıcı olabilir. Tabi burda yenersek yani, inşallah gönlümüz 3 puan alırsak süper olur. Takıma ayrı bir hava katar. Yenilirsek de üzülmem çünkü takım formda değil..

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

BEŞİKTAŞ 11'i: Tolga, Serdar, Franco, Sivok, Motta, Veli, Atiba, Sosa, G.Töre, Olcay, Demba Ba.
    Last edited by footballer33 : 02.Ekim.2014 at 21:52

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Heh şöyleeeee... Tam istediğim kadro.
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Lloris, Dier, Fazio, Chiriches, Davies, Bentaleb, Stambouli, Townsend, Paulinho, Kane, Soldado.

Bu da Tottenham kadrosu.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bir de Sivok yerine Ersan olsa tam olacak. Sivok'u artık hiç beğenmiyorum. Atınç bile oynayabilir aslında.
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    Istanbul

Dediğim gibi Tottenham ciddiye almıyor neredeyse yedek kadroyla çıkmışlar. İyi oynarsak yenme şansımız var

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Tottenham'ın kadrosuna bakarak Beşiktaş'ı şanslı görüyorum, beraberlik, hatta dirençli ve akıllı bir futbolla galibiyet çıkabilir buradan.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by footballer33 View Post
    Lloris, Dier, Fazio, Chiriches, Davies, Bentaleb, Stambouli, Townsend, Paulinho, Kane, Soldado.

Bu da Tottenham kadrosu.
    kadro yedek ağırlıklı değil , lloris dışındakilerin hepsi tamamen yedek oyuncu bu kadroyla da yeneriz gibi geliyo ama

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Adamların yedek stoperleri Chiricheş ve Fazio. Öyle düşünün yani.
    Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
    Futbolcu Bilgileri
    Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Oh yahu sonunda düzgün bir zemin. Özlem çektiğimiz şeye bak koskoca kulüp...
    FM Gazetesi

Nesil
    2008
    Yer
    İstanbul

Tottenham seviyesindeki ve üstündeki kulüpler çeyrek finale gelene kadar AL'yi pek önemsemiyorlar çünkü adamlara bir getirisi yok. Liglerinde daha çok para kazanıyorlar, UEFA'nın AL için verdiği primler yol ve konaklamaya anca yetiyor hatta yetmiyor bile. Şu haliyle AL'nin getirisinden çok zararı var o yüzden kupayı alacak kıvama gelmedikçe pek zorlamıyorlar. Tottenham'da aslında bekleneni yapıp yedek kadroyla çıktı sahaya ama yedek kadroda bile Townsend, Soldado, Paulinho gibi adamlar var ayrıca ligler arasındaki seviye farkı ciddi boyutta olduğu için yedek medek o kadar da fark etmiyor bize karşı. Ancak Beşiktaş'ın düzgün oynarsa Tottenham'ı yeneceğini düşünüyorum ben.
    Screw you guys, I'm goin' home

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

bu olcay nasıl adam ya daha zorunu atıyor cepheden atamıyor adam

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Maça iyi başladık bence. Olcay ve Demba'nın şutlarına ah vah ediyoruz ve dakika şu an 15. Bir tanesi girseydi çok temiz iş olacaktı; ama biz bu futbolla bu maçtan puansız ayrılmayız. Demba'nın gördüğü sarı kart da çok ucuzdu ve gereksizdi.

Nesil
    2009
    Yer
    İstanbul

harry kane 1 - 0

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

ulan olcay ne beceriksiz adamsın

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Kimse bana Olcay iyi oyuncu, büyük takım oyuncusu demesin. Şu ana kadar hiç beğenmedim ve hala da beğenmiyorum. 2 net pozisyon kaçırdı. İsterse sezonda 30 tane gol atsın. Yine de beğenmiyorum bu adamı. Sert tabirle kazma bir adam.
    FM Gazetesi

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Birazda futbol şansı olucak kardeşim bu nedir böyle elalem neleri atıyor biz atamıyoruz

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Sans falan degil bu yetenek beceri. Besiktasta oynuyorsan atacaksin onu. İs sansa kaldiysa cok isimiz var
    FM Gazetesi

Nesil
    2009
    Yer
    Tarsus

Beceriksizlik var, katılıyorum; ama bu top da rakip kaleye girmemek için direniyor sanki. Gir işte lan, bir tanesi de olsa girmez mi ya! Bu kadar da olmaz be!

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Vallahi is sansa kalirsa arsenal 1-0 yeniyor tek kale oynadigimiz halde, tottenham da boyle yener hic inanmiyorum ben o islere. Su an 2-1 olabilirdi. Olcay bunlari hep yapan bi adam.
    FM Gazetesi

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Mesaj Yetkileri