Letonya Kazanır
Berabere Biter
Türkiye Kazanır
Letonya Futbolda Bir Verpakovskis Daha Çıkardıysa Banko 1 Der Geçerim. En Kötü Evinde Yenilmez Letonya. Fatih Terim'de Bazı Gazetelerde Yazıldığı Gibiyse Eğer İstifa Eder Maç Sonunda.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Sistem 4-6 oynayın. Fark yaparız.
TURKSPORTAL Interactive - FM Türkiye
Cengiz Haskan
Fenerbahçe Araştırmacısı
Bazı sorunlar yaşadık anlıyoruz da bu maçı kazanmalıyız ve ilk 3 puanımızı almalıyız.
Çek maçında ilk yarıda oynanan oyunu oynarsak eğer fark dahi atarız çok net söylüyorum ama bitiriciliğimizin iyi olması gerekli. Hakem konusuna da değinmek istiyorum umarım adam gibi birisini atarlar bu maça.
Geçen maçımızın hakemi hakkında diyecek tek lafım, rezillik.
Fossa dei Leoni / AC Milan
Leoni armati, stiam marciando,
Siam la Fossa dei leoni, dei leon leon leon,
Milan Milan Milan...
Kaka Leite
22 / 8 / 10
The Amazing Spider-Man - I'm Peter Parker
http://futboldasondurum.blogspot.com.tr/
TAKİP ET!
Bir gerçek var ki son üç maçta Letonyayı yenememişiz.
Diğer bir gerçek grupta hala puanımızın olmaması.
Ve son gerçek maalesef bu maçı kazanacak kalitemizin olmaması.
1 gollük direncimiz var, ister ilk golü yiyelim, ister attıktan sonra yiyelim; Nakavt.
Tahminimce bu maç kaybedilir ve maç sonunda Fatih Terim istifa eder. Takımın başına geçtiğinde büyük umutlarım vardı ama oyuncu seçimleri olsun, gayreti olsun tamamen hayal kırıklığı. Emeklilik günlerini düşünen bir adamın bu takıma verebileceği bir şey yoktur.
...
En iyi ihtimal beraberlik
Bence okadar para kazanan Fatih Terim kolay kolay istifa etmez.
Milli takima halen inananlari kandirirlar bir sekilde,
"Biz zoru severiz" der
"Daha oncede basardik" der
"Daha sukadar mac var" der
Ve yine gunu kurtarir.
Letonya'dan darbe bekliyorum.
Fatih Terim'in Letonya'lı gazeteciye ayar vermeye calısması durumu açıklıyor aslında.Umudu futboldan kesmis laf sokarak milli kahraman olmaya calısıyor.
üzgünüm ama bu maçta 0 puan...
Ben Türkiye'nin rahat kazanacağını düşünüyorum.
Sentugo.
7 yıllık sözleşme imzalamış adam bir kalemde istifa etmez, ettirilmez.
Her ne kadar mevcut yonetım vb.`den ben de nefret etsem de, takim dagildi, artik bittik vb. soylemlere inanmiyorum.
Cek Cumhuriyeti macinda gayet de iyi oynayip mucadele ettik.Sadece Omer Urundul tabiriyle ``Bloklar arasi kopukluk`` var.Defansimiz fazla iyi pozisyon alamiyor.O sorunu cozsek, daha da iyi olabilir.
Bu maci kazaniriz, kazanalim artik bi zahmet.
maçı handikap la alıcaz aha buraya yazıyorum ama alınması gerekn maçları verdikten sonra istersen 20 gol at ne farkeer kaçtı o tren
5 atarız,şu dakikadan sonra bir değeri yok ama.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Öyle gazeteciye ayar vermekle olmuyor bu işler.
Çıkıp topunu oynayıp alacaksın 3 puanı. Fatih Terim iyidir hoştur severim ama bu tarz tepkilerini çok yersiz ve gereksiz buluyorum.
Böyle bir grupta ilk 2 maç sonunda 0 puandaysan, takımında silah çekmiş & saçma sapan olaylar peşinde koşan topçular varsa gidip gazeteciye ayar veremessin. Letonya şuan üzerimizde. Deplasmanda zor maç. 3 puan alırmıyız bilemem ama artık alalım.
Şimdide 3.lüğü kovalıyoruz heralde. İlk 2 ye girmek varken hep zoru deniyoruz.
Bu aşırı sinirli halleri filan hep oyuncularını ateşleme derdinde olduğundan, her zamanki Terim hareketleri.
Ama forma adaletini sağlayamıyorsun, oyuncuların bunun farkında değil mi sence? Evet bir tarzın vardı, işe de yaradı, hala da yarayabilir ama futbolun bir numaralı gerekliliği şudur ki futbol evrildikçe sen de kendini buna adapte etmek zorundasın. Tek bir yöntemin, tek bir tarzın, oyuncuya tek bir yaklaşımın olursa genel geçer şartlarına aksi bir durumla karşılaştığında böyle abandone oluyorsun işte.
Rakip teknik direktör bu söze gerçekten kızmış. Ki gayet haklı da.
"Bir maç olsa bunu tesadüf olarak değerlendirebilirdiniz. Ama biz iki maç sonunda Türkiye’yi eledik. Bu tesadüf değil hak edilmiş bir başarı. Bunun üzerine koyarak 2003’teki gibi Türkiye’yi yenmek istiyoruz." dedi adam.
Aziz yıldırım uefa kupasına ve süper kupaya tesadüf dediğinde fatih terim çok kızıyordu, bunlar galatasarayın en büyük başarısıydı. Ama kendisi de Letonyanın en büyük başarısına aynı şeyi söyledi, bu rakibi kızdırıp yarasına öylelikle kapatma psikolojisidir bence.
Şans yanımızda olsun ihtiyacımız olacak
Meşhur karikatürdeki hesapları yapabilmemiz için bu maçı alacağız bence. Klasik hallerimiz; umutlanmadan hayallerimizin suya düşmesi mümkün olamaz![]()
0-0 biter ve maç sonunda bu skor Letonya havasına bağlanır.
Türkiye XI : Volkan Babacan, Gökhan, Mehmet Topal, Semih, Caner, Gökhan Töre, Ozan,Arda,Oğuzhan,Olcay,Umut
Bu Volkan Babacan devlet torpiliyle nerelere kadar yükseldi ya vay anasını
Screw you guys, I'm goin' home
Vay arkadas Volkan B. 11e kadar gelmiş .Mehmet Topal inatla stoper oynatılıyor.Gecen maç çok etkisiz olan Olcay yine sahada.Maç kaybedilirse suç yine gazetecilere kesilir mi acaba.
Babacan'a gelene kadar Mert'i koysana. İzlemeyeceğim ben maçı.
FM Gazetesi
Çeklerin maçı kazanmasıyla şansımız bana göre % 5-10 seviyesine kadar geriledi üçüncülük için. İzlanda'nın yenilmesi lazım bugün, eğer onlar maçtan puan alırsa gruptan çıkma şansımız biter bence.
Kadro için diyecek bir şey bulamıyorum artık. Kaleci seçimi, Topal'ın stoper oynaması vb bir sürü sorun var ama şu noktada kadro seçiminin önemi kalmadı. Sahada ruh olmadan oynuyoruz zaten, messi ronaldo gelse kurtaramaz bu ruhsuzlukla takımı.
Rezalet,siyaset yasak olduğu için daha fazla yorum yapmayacağım,azalarak biterler inşallah.
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Volkan Babacan'a Fenerbahçe dönemlerinden Antalyalı olması nedeniyle sempatim olsa da; son 2 sezonu 1. Lig'de geçirdikten sonra Süper Lig'de henüz 5 maça çıkmış (bu maçlarda sadece 2 gol yese de), uluslararası son maçlarını 5 ve 6 sene önce oynamış bir kaleci yerine futbol takip eden hemen hemen herkesin yeteneği konusunda şüphe duymadığı Mert Günok, hem de en büyük sıkıntısı olan sezona üstüste maç yapmış olarak başlamışken neden tercih edilmiyor, aklım almıyor. Bir gösteri maçında 12 numaradan yediği hatır golleri mi etkili oldu diye soramadan edemiyorum.
daha 19 yaşında, düşlerinde özgür dünya...
Tolga zengin paralelci cikti galiba oynamadigina gore... kaleci haric kadro guzel olcay yerine olcan olabilirdi.