Arkadaşlar şuanda oyunu Steamden alsam direk oynayabilirmiyim veya aral dan alsam kod olarak gelir mi yani kargo falan beklemem dimi kutusu için onu soruyorum şimdi alıcam ama nasıl alıcam bilmiyorum yardımcı olabilecek biri var mı ?
Arkadaşlar şuanda oyunu Steamden alsam direk oynayabilirmiyim veya aral dan alsam kod olarak gelir mi yani kargo falan beklemem dimi kutusu için onu soruyorum şimdi alıcam ama nasıl alıcam bilmiyorum yardımcı olabilecek biri var mı ?
En net Steam'dir. Aldığın gibi oyun inmeye başlar.
Diğer dağıtıcı firmalar tarafından bekleme süresi olabilir, fakat net bi süre vermem. Mesela arkadaşım Teknosa'dan aldı. Hala bekliyor![]()
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Şuanda steamden alsam direk oynayabilirmiyim yani ?
Evet şuanda ben oynuyorum.![]()
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Araldan dün akşam saat 10 civarı aldım sabah 8 buçukta kod geldi.
Dostum steamden alsan direk oynarsın ama kutu falan vermez , eğer kutu takıntın varsa![]()
Zaten kutu dolu bu sefer de olmayı versin ..![]()
Bence D&R'dan vs al. Hem kutulu olur
Şu an FastPay ile %20 geri ödeme var. 80 TL alırsın, 16 TL geri yatar. Öneririm![]()
Teknosa'dan alma da nereden alırsan al. Adamların beta keyden falan haberi yok. Çağrı merkezindeki bir sivri zekalı bana oyun Aral İthalat oyunu keyi onlardan isteyin dedi. Ben de madem keyi onlardan isteyecektim, sizden neden aldım ki. Adamlara ne deyip de, key alabilirim ki onlardan deyince sustu. Paramı iade edin, gider steamden alır anında oynamaya başlarım deyince de , size form açalım 3 işgünü içinde dönüş olur, talebiniz uygun görülürse de 7 işgünü içinde para iadesi yapılabilir dedi. O zaman kadar zaten oyunun kutulu hali gelir dedim. Gene sustu. Çağrı merkezinden tam 13 kişi ile görüştüm bir halt çözemediler. Muhtemelen ben oyunun kutulusunu Kasım 10'da falan alırım Teknosa'dan .Hesapta önsipariş verdik. Ben yandım,, başka kimse yanmasın aman Teknosa'dan oyun moyun almayın.
Kareş turksportaldan al hem siteye katkın olur hem de en iyi fiyat turksportaldan
Key hemen 5dk bile sürmeden elinde
ADANA DEMİRSPOR
Dün gece steamden aldım anında oynamaya başladım![]()
benim hatam erken hareket etmek oldu. teknosaya sipariş verdiğimde henüz Turksportalda bir satış gündemde değildi. Bir daha Turksportal'dan başka yerden almam. Hem siteye faydam olsun, hem de bu işi seven konudan haberdar olan insanlar para kazanmış olsun.
Ben D&R'dan aldım. Ancak siparişle beraber kod yollamadılar. Buradan alan varsa ona ne zaman gönderildiğini söyleyebilir mi? Ya da uğraştı mı çok kod için?
Bende AralGame'den aldım.Kod ne zaman gelir bilen varmı?
2 gun once Play Store'dan aldım.15 dakıka ıcınde kodu yolladılar
Sırf paypal ile alabilmek için d&r den sipariş verdim. Eğe kredi kartıyla alacak olsaydım turkportal veya steam dan başkasına bakmazdım.
play monodan turksportal araqcılıgıyla almak istiyorum fakat kredi akrtı seçenegini bulamıyorum kredi kartı ile satış mevcut degilmi play mono da
paypala da mı üye omam gerekeiyor k.kartı ile alma için kötü olmuş
paypala üye olmak zorunlu değil
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer.s customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue.
bu yazı geliyor paypal üzerinde k.kartı ile almaya çalıştıgımda kartın limiti falanda yetiyor yeni baktım bankaya direk k.kartı ile alabilseydik keşke böyle giderse steam üzerinden alıcam oyunu
gittigidiyor tarzı bi yer den satma şansınız yokmu oyunu neden playmono tercih ettiniz.
yıllardır emek veriyosunuz biri az çok para kazanacaksa sizin kazanmanızı isterim.
Last edited by BLAZİN1903 : 28.Ekim.2014 at 22:26
Ne yazdığını bilmiyorum ama bazen kartın limiti olsa bile aldığın kartın internet üzerinden alım kapalı olabilir sen müşteri hizmetlerini ara bana da böyle oldu.
ADANA DEMİRSPOR
playmono bizim farklı bir marka, kredi kartı işlemleri için 1 hafta içerisinde devreye girecek 6 tane banka ve 9 taksite kadar..
sanalpazar.com üzerinden taksitli satış imkanımız var
Mustafa BudakTurksportal
"Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır.Bugün yarına dünle beslenerek yol alır"Bertolt Brecht
dükkanda ürün yok
Last edited by BLAZİN1903 : 28.Ekim.2014 at 23:08
Havale seçeneği varmı?
Çünkü ben kredi kartı kullanmıyorum. İşlerimi nakit hallediyorum.
Mustafa BudakTurksportal