Yaklaşık 2 gündür beta'da Fenerbahçe'yi yönetiyorum beni rahatsız eden birkaç durumu paylaşıyım istedim.
1-)Her serinin olmazsa olmazı fikstür sorunu.Hafta içi oynanan süperlig maçları 3 günde 1 maç yapan balıkesirspor vs.Oyas ki federasyon ilk yarının fikstürünü de belirlemişti nasıl aktraılamıyor oyuna anlamıyorum.Muhtemelen sezon geçtikçe fikstür daha da karşıcak 2 günde 1 maçlara devam
2-)Kalecilerin kendi kalesine gol atma oranı fazlasıyla artmış her hafta minimum 1-2 kaleci kendi kalesine gol atıyor.
3-)U-21 için as kadrodan oyuncu almamı öneren asistan 1 gün önce oynattığım oyuncuları öneriyor sebebi de as takıma seçilmedi oysaki hepsi 11 başlamıştı.
4-)Muhtemelen yapay zekanın transfer saçmalığı devam rizespor krasiçi kiralıyor ama u-21 de oynatıyor.
Aklıma geldikçe yazıcam diğer arkadaşlarda fikirlerini yazarsa sevinirim.

Alıntılı Yanıtla
Yine uzun toplarla alakalı bir sorun daha. Adam dikiyor topu forvetin bayağı bir ilerisine düşüyor. Topu karşılayacak olan savunma oyuncusu önce bekliyor sonra bırak koşmayı yürüyerek topa gidiyor, forvet koşup savunma oyuncusunu geçip topu alıyor golü atıyor