Cok abartili bir durum yok ki bunda 7-8 desen kisi sakatlandi desen tamam da. Eger antrenman programini maclar oynanirken agir yaptirirsan cok sakatlik olabiliyor.
Hayır normal antrenman yaptırıyorum. Anormal olan şu her maç garanti sakatlık oluyor bende veya rakipte.
Aynı durumdan bende muzdaripim, sezon başı kondüsyon için ağır antrenmanlarla başlayıp, hazırlık maçı döneminde hafife çektim, buna rağmen, hafif antrenman + ek antrenmanlarla birlikte ortalama antrenman yaptırırken, sezona 9 sakatla başladım, her neyse dedim, sezona başladım, ilk maç 3 oyuncum sakatlandı, 12 ye çıktı, tamam dedim devam ettim, 2. maç öncesi 1-2 oyuncum iyileşti, 2. maça çıktım (95 den aşağı kondüsyon değeri yok) 4 oyuncum sakatlandı. Maç bitincede oyundan çıkıp kayıtlı oyunumu sildim sinirden, bir dahada FM almamaya yemin ettim.
Ben Eskişehirspor ile oynuyorum Galatasaray'ın 6-7 oyuncusu sakatlandı 8. haftaya kadar ama adamlarda nasıl geniş bir kadro varsa artık, hala ilk 3 ten çıkmadılar.
Tamamen oyuncuların sakatlanma özelliğinin yüksek olmasından kaynaklaniyordur.
Hangi takımı aldıysam hep sakatlık sıkınıtsı çektim her maç 2-3 oyuncum sakatlanıyor. Mevkilerde oyuncu kalmıyor genç oyuncuları oynatmak zorunda kalıyorum mecburen. Cidden bu sıkıntıları aşmazlarsa bu oyundan herkes soğumaya başlar.
Sakatlıkla alakası yok ama savunma oyuncuları önündeki topa koşmuyor ortasahadan adam koşarak gelip alıp gidiyor sizdede oluyormu bu yoksa benim oyunculardamı sıkıntı var
Sakatlık azalmış bence nerdeyse hiç yok diycem o kadar yani ..