Turnuva mı yapsak acaba ?
Turnuva mı yapsak acaba ?
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Sabır Sabır Turnuvalar Yakında Başlayacak![]()
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Sabırsızlanıyorum acıkcası..ne zaman başlar ki tahminen
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Çok iddialı gördüm seni Taylan, hayırdır![]()
Screw you guys, I'm goin' home
Yeni forum düzeni oturduktan ve kitleyi oluşturduktan sonra başlarız turnuvalara.
Bu sezonda ikincilik için heveslenenlerin maşallahı var, geçen senenin başlangıç ve bitiş turnuvalarının şampiyonu olarakhepinizi selamlıyorum.
...
Başlangıç ve bitiş turnuvalarında aktif olmadığım için türlü oyunlarla, hilelerle şampiyon oldun sayın [MENTION=90919]ReaList[/MENTION] ama işler eskisi gibi olmayacak bu sene![]()
Screw you guys, I'm goin' home
FM 2014 oynasak mesela şu an şampiyon olurum öyle iddialıyım. O kadar çözmüştüm 14'ü. Yakında 15'i de çözerim. Hevesliyim baya![]()
Futbolcu Bilgileri