1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: yabancı sınırı

Default yabancı sınırı

Oyun kurarken editör veri dosyası seçmemize gerek yok değil mi güncellemeyi oraya atmadılar? Çünkü 1 sezon oynadım ve 2. sezonun başında transfer dönemine girdim ama kural hala en fazla 8 yabancıydı.

O Editor Dosyasını Bulunduğu Konumdan Kaldırıp Oyunu Yeniden Yükleyin. Yeni Yama Mevcut Veritabanıyla Çakıştığı İçin Kural İşlememiş Olabilir.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    O Editor Dosyasını Bulunduğu Konumdan Kaldırıp Oyunu Yeniden Yükleyin. Yeni Yama Mevcut Veritabanıyla Çakıştığı İçin Kural İşlememiş Olabilir.
    Editör dosyası seçili olmuyor oyunu kurarken resimdeki gibi. Yine de o sorun mu teşkil ediyor?

Tuhaf Ama Bazen Etkileyebiliyor, Bir Kaç Defa Bende Yaşadım Aynı Durumu

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by alper3 View Post
    Editör dosyası seçili olmuyor oyunu kurarken resimdeki gibi. Yine de o sorun mu teşkil ediyor?
    ''Yok'' dediğin zaman sadece oyunun güncel veri tabanı ne ise onu yükler senin yamanı yüklemez. İlk sezon oyununda mesela BJK'nin yeni transfer Tolgay hangi takımdaydı?
    Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
    '' Ogün Temizkanoğlu ''
    (:

Quote Originally Posted by Barak View Post
    ''Yok'' dediğin zaman sadece oyunun güncel veri tabanı ne ise onu yükler senin yamanı yüklemez. İlk sezon oyununda mesela BJK'nin yeni transfer Tolgay hangi takımdaydı?
    Transferler falan her şey düzgündü. Tolgay Beşiktaş, Erkan Trabzonspor kadrosundaydı. Benim editörden yaptığım dosya seçili değildi. O yüzden sordum seçili olmasa bile yine de sorun teşkil ediyor mu diye. Edebiliyormuş

15 Haziran 2015 geçti yani yeni transfer sezonu açıldı ama yine de kural güncellenmedi. Daha geç bir tarihte mi güncelleniyor?

Quote Originally Posted by alper3 View Post

15 Haziran 2015 geçti yani yeni transfer sezonu açıldı ama yine de kural güncellenmedi. Daha geç bir tarihte mi güncelleniyor?
    Yeni sezon fikstürü çekilsin, düzelmezse sıkıntı vardır.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri