Trabzonspor Kazanır
Berabere Biter
Metalist Kharkiv Kazanır
Sadece su resmi gormek bile guven veriyor bizlere. Pozitif enerji cok onemli
Bide suna bakalim
Ersun Yanal'ın gelişiyle Trabzonspor çıkışa geçti. Metalist'in grupta puanı dahi yok. Trabzonspor kazanır, rahat maç olur gibi duruyor.
Avrupa'da 2 tane kulübümüz kaldı. Umarım gidebildikleri yere kadar gider Trabzonspor ve Beşiktaş.
Vahid'in bakışları süper yaBenim burada ne işim var gibi. Net bir skor bekliyorum maçtan tahminen 3-0 veya 3-1
...
İnşallah üst tura çıkınca Star bizim maçı da verir.![]()
Ersun Yanal Yusuf'u sol bek oynatıyor, sanırım Caner'den aldığı reaksiyonu bu defa onda deneyecek. Tutar mı? biraz şüpheliyim ama tutarsa Waris-Yusuf ikilisi ligin en manyak kanadını oluşturur.
...
Yusuf'un orijini sol bek zaten.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Trabzonspor 35.Dakika'da Köşe Vuruşunda Güzel Bir Kafa Vuruşuyla Belkalem 1-0 Öne Geçirdi Takımını.
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Trabzon 10 kişi kaldı 60'lı dakikalarda. 82. dakika da Mehmet Ekici'nin güzel golüyle 2-1 öne geçti.
Ayrıca BOSİNGWA müthiş top oynuyor bu yıl. Harika ötesi.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
82 mi 87 mi? ben canlı anlatım izliyorum 87.dk da attık diye biliyorum.
Gollllllllll .
90+5 de Sefa yılmaz ın golüyle 3-1 yaptık.
ersun yanal gibi beklerle oynayan bir teknik adam icin bosingwanin bu formu buyuk bir sans. sol bekini de bulursa sistemini rahatlikla oturtur ersun hoca bu takimda.
bir de fenerdeyken tercihleri arasindaki cardozo da takimda emre amade bekliyor, hersey olumlu bence trabzon acisindan suanda![]()
Futbolcu Bilgileri
Ersun Yanal devre arasında 1-2 takviye yapacaktır ve bence o yapacağı nokta atışı 1-2 takvıye + kura şansıyla beraber Trabzon Uefa'da çeyrek final ve ötesini rahatlıkla görebilir. Trabzon 30'a yakın transfer yaptı ancak en büyük transferi Ersun Yanal oldu.
...
Oglum olursa(no.2) kaslarinin arasini karalayip ismini Bosingwa koyacam![]()
Last edited by Bordo61Mavi : 28.Kasım.2014 at 06:54
3.dk alacak ama bence kesinlikle izlemeye deger. Muthis bir yetenek.
https://www.facebook.com/video.php?v=1050392011653188
1.50 saniye civari bir haraketi var, muthis.
Ligimize gelip yatanlar oluyor, ornek Malouda var. Bu adam 30+'dan sonra tekrar Portekiz milli takimina cagriliyor.
Mac icin yorumum
Hoca 3-5-2 ile maca basladi, mac icerisinde taktikleri degisti. Kirmizidan sonra takimi geriye cekmedi. Boyle bir teknik adama sahip olmak insani mutlu ediyor.
Bu sezon duran toplarimizi bug oldu resmen, sirf bu sebepten cok puan kazaniriz.
Legia deplasmani var yanlis hatirlamiyorsam, bize bu gruptan lider olarak cikmak yakisir. Umarim o macida aliriz ve gruptan lider cikariz.