1 ile 13 arası toplam 13 sonuç

Konu: Oyuncu Değeri

Thumbs up Oyuncu Değeri

Arkadaşlar oyunda canımı sıkan ve aranızda bazı arkadaşlarında karşılaşmış olabileceği bir sorun hakkında yardımcısı bekliyorum. Ben halihazırda FC Red Bull Salzburg takımını çalıştırıyorum. Kadromda çok önemli isimleri barındırıyorum. Avrupa'da kupalar kazandım aynı şekilde ligde de aynı şekilde ama oyuncularımın değerinde herhangi bir artış söz konusu değil isterseniz kadrodaki önemli Oyuncuları ve onların Değerlerini sizlerle paylaşayım.

Memphis Depay $11.5MN
    Paul Pogba $11.75MN
    James Ward-prowse $15MN
    Maximillian Meyer $13MN
    Lucas Romeo $11MN
    Eder Alvarez Balanta $9MN

bu oyuncular dışında Doria,Münir, Ayew,stefan de vrij,john stones vb. Birçok ortalamanın üstünde kalbur üstü oyuncum var ama değerlerine ulaşamıyor. Nedenini ve yapılması gerekeni söylerseniz sevinirim.

Nesil
    2008
    Yer
    Aydın

Quote Originally Posted by BASQUE View Post
    Memphis Depay $11.5MN
    Paul Pogba $11.75MN
    James Ward-prowse $15MN
    Maximillian Meyer $13MN
    Lucas Romeo $11MN
    Eder Alvarez Balanta $9MN

bu oyuncular dışında Doria,Münir, Ayew,stefan de vrij,john stones vb. Birçok ortalamanın üstünde kalbur üstü oyuncum var ama değerlerine ulaşamıyor. Nedenini ve yapılması gerekeni söylerseniz sevinirim.

Şimdi hocam bu adamların yaşları büyük ihtimalle yüksek.Yoksa Salzburg gibi bir takımda olmaları çok çok zor.Biraz yaşlarıdır diyorum tahminen...

Quote Originally Posted by La BruJiTa View Post
    Şimdi hocam bu adamların yaşları büyük ihtimalle yüksek.Yoksa Salzburg gibi bir takımda olmaları çok çok zor.Biraz yaşlarıdır diyorum tahminen...
    Kesinlikle katılıyorum. Pogba'yı görünce şaşırdım.

Yaşları yüksek değil yirmilerin ortaları.. Yıllardır cm serilerinden başlayıp fm ile devam eden oyunlar dolayısıyla tecrübeliyim ve oyundada seçtiğim takımlarla Başarıları kolay elde ediyorum ve bir süre sonra Oyuncuların takıma gelmesi kolay oluyo.. Fakat Oyuncuların değerinin yükselmemesi sıkıntı yaratıyor.. Finansal anlamda zorluk çekebiliyorum..

miles jacobsen olsan o adamları salzburga 24-25 yaşında getiremessin

Buna mı takıldın güzel kardeşim oyunda rahatsız Olduğum ve Anlamsız bulduğum bir durumu burada paylaştım gelmiş alamazsın diyosun.. ben alırım Çatır çatır da oynatırım..

Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul

Öncelikle üsluplara dikkat edelim bence.

Oyuncunun değerini etkileyen en önemli kriterler, sözleşmesinin bitmesine ne kadar kaldığı ile birlikte bulunduğu ligin itibarı. Lig itibarı artmadıkça kim gelirse gelsin 20 civarını geçmesi çok kolay bir durum değil Avusturya'da.

Gerçekte ligin en iyi oyuncusu Kampl, 12 milyon Euro'ya transfer oldu. Böyle düşünelim isimlere takılmadan.

Quote Originally Posted by BASQUE View Post
    Buna mı takıldın güzel kardeşim oyunda rahatsız Olduğum ve Anlamsız bulduğum bir durumu burada paylaştım gelmiş alamazsın diyosun.. ben alırım Çatır çatır da oynatırım..
    çatır çatır oynatmaya devam et ozaman he değerinde bulmuyorsan eklersin menejer geçersin city nin psg nin başına kafandaki fiyata satarsın olur biter

üslupta sıkıntı yaratacak bir durum yok. Aradığım cevap buydu teşekkür ederim.

Quote Originally Posted by thephaeton View Post
    çatır çatır oynatmaya devam et ozaman he değerinde bulmuyorsan eklersin menejer geçersin city nin psg nin başına kafandaki fiyata satarsın olur biter
    tecrübelerinden faydalanacağım sen daha iyi bilirsin hangisine geçim

Gerginliğe gerek bence Pod hocam açıklamış her şeyi.Sadece senin takımın değil diğer takımların da avrupada başarılar elde etmesi lazım ki lig itibarı artsın ve değerleri artsın oyuncuların.

Quote Originally Posted by comenman View Post
    aynen katılıyorum sana kardeşim oyunda hile var yoksa pogbayı nasıl alıcak HEMDE O LİGE

Nesil
    2008
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by comenman View Post
    koptum
    Soruna dönersem; bencede sorun ligden kaynaklanıypr yani atıyorum hollanda liginde çok iyi oynayan bir oyuncu ile man. utd. de bir sezon ilk de başlayan futbolcunun aynı ordanda değeri artmıyor bu biraz ligin itibarı biraz takımın itibarıyla ve tarihi ile alakalı bence.
    Bu da çok gerçekçi bi durum bence. Normalde de örneğin; dortmund, salzburgdan daha yüksek değere oyuncu satar.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri