İlk kariyer sakatlıklardan ötürü guna gelmişti bıraktırmıştı bir önceki kariyerde herşey oldukça iyi giderken bu seferde kayıt dosyası sıkıntısı yüzünden kapatmak durumunda kaldım. 2 gündür rahatsızım bugün az biraz iyice olunca devam edeyim istedim zaten iş güç pek fırsat bulamıyorum diye lakin oyun yarı yere kadar dolup tıkandı bir müddet uğraşsam da açamadım. Sonrasında da silmek durumunda kaldım. Bu bilgileri verdikten sonra inş bu seferki kariyerde yavaş ilerlesek de en azından sakatlık veya oyun hataları gibi sorunlarla karşılaşmayız. Artık zevkli bir kariyer yapmak ve hep beraber buna ortak olalım istiyorum.
Takıma gelince yine topraklarımdan bir takım aldım. Ama bu sefer diğer iskandinav ülkelerine oranla daha bilinmeyen, yolu daha sapa, kışı daha sert ve sefilliğin dibinden bir takım (:
Takım Finlandiya Ykkönende mücadele ediyor. Veikkausliga yani premier ligin 1 tık altı 2.lig diyelim kısaca. 10 takımın mücadele ettiği bu ligde diğer 9 takım premier ligde en kötü 1 sezon geçirmişken Jippo ekibi bunu başaramamış diğer ekiplerin çoğunda müzesinde yine en az 1 fin 1.ligi (ykkönen)kupası fin kupası var hatta aralarında premier lig şampiyonluğu yaşamış olanlar var. ve Jippo'nun müze bomboş. Takımın lakabı İLOİSET PELİPOJAT Türkçesi mutlu oyun çocukları gibi bişi (:
8. sırada bitireceği ön görülen Jippo klübü yarı profesyonel olarak mücadele etmektedir.
kuralları okudum ve kabul ediyorum