Sayfa 1 / 3 123 SonSon
1 ile 30 arası toplam 84 sonuç

Konu: Diaz Beyaz Zambaklar Ülkesinde [1.Sezon]

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Default Diaz Beyaz Zambaklar Ülkesinde [1.Sezon]

İlk kariyer sakatlıklardan ötürü guna gelmişti bıraktırmıştı bir önceki kariyerde herşey oldukça iyi giderken bu seferde kayıt dosyası sıkıntısı yüzünden kapatmak durumunda kaldım. 2 gündür rahatsızım bugün az biraz iyice olunca devam edeyim istedim zaten iş güç pek fırsat bulamıyorum diye lakin oyun yarı yere kadar dolup tıkandı bir müddet uğraşsam da açamadım. Sonrasında da silmek durumunda kaldım. Bu bilgileri verdikten sonra inş bu seferki kariyerde yavaş ilerlesek de en azından sakatlık veya oyun hataları gibi sorunlarla karşılaşmayız. Artık zevkli bir kariyer yapmak ve hep beraber buna ortak olalım istiyorum.

Takıma gelince yine topraklarımdan bir takım aldım. Ama bu sefer diğer iskandinav ülkelerine oranla daha bilinmeyen, yolu daha sapa, kışı daha sert ve sefilliğin dibinden bir takım (:

Takım Finlandiya Ykkönende mücadele ediyor. Veikkausliga yani premier ligin 1 tık altı 2.lig diyelim kısaca. 10 takımın mücadele ettiği bu ligde diğer 9 takım premier ligde en kötü 1 sezon geçirmişken Jippo ekibi bunu başaramamış diğer ekiplerin çoğunda müzesinde yine en az 1 fin 1.ligi (ykkönen)kupası fin kupası var hatta aralarında premier lig şampiyonluğu yaşamış olanlar var. ve Jippo'nun müze bomboş. Takımın lakabı İLOİSET PELİPOJAT Türkçesi mutlu oyun çocukları gibi bişi (:

8. sırada bitireceği ön görülen Jippo klübü yarı profesyonel olarak mücadele etmektedir.

kuralları okudum ve kabul ediyorum

Özüne Döndün Nihayet Hadi Bakalım Fin Hamamında Kızlarla Sefa Vakti

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Usta sen de baya şanssızsın ya Neyse Diaz'ı Diaz yapan topraklara dönmüşüz sonunda. Başarılar...

Nesil
    2011
    Yer
    İstanbul

Hadi bismillah diyelim

Nesil
    2010
    Yer
    İZMİR

vira bismillah fin kızları ile arayı sıkı tut diazım Başarılar...

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Artık tamamen yuvaya dönmüşsün. Bence başka sorun yaşamazsın. Oyun bile gel Fine gel Fine diyor

Başarılar Diaz.
    ''Dürüstlük pahalı bir mülktür. Ucuz insanlarda bulunmaz.'' Hz Ömer (ra)
    Ağ ve Sistem Uzmanlığı
    Gerede Rehberi
    Kişisel Web Sitem

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Özüne Döndün Nihayet Hadi Bakalım Fin Hamamında Kızlarla Sefa Vakti
    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Usta sen de baya şanssızsın ya Neyse Diaz'ı Diaz yapan topraklara dönmüşüz sonunda. Başarılar...
    Quote Originally Posted by dAleksic View Post
    Hadi bismillah diyelim
    Quote Originally Posted by urwrdskkn View Post
    vira bismillah fin kızları ile arayı sıkı tut diazım Başarılar...
    Quote Originally Posted by pusathan01 View Post
    Artık tamamen yuvaya dönmüşsün. Bence başka sorun yaşamazsın. Oyun bile gel Fine gel Fine diyor
    Quote Originally Posted by krasafcik View Post
    Başarılar Diaz.
    Teşekkür ederim (: Bu arada ben ne ara Finli oldum ya İskandinav severim ama yeni öğrendim Finli olduğumu bu toprakların alayı benim sadece Fin deel

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Sen asıl Koutepe ile kariyer açmalıydın.
    Not : Umarım takımı yanlış hatırlamamışımdır.

KooTooPee Olmasın O

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

KooTooPee Olmasın O
    Hah o işte

merakla bekliyoruz. basarılar şimdiden.

Nesil
    2013
    Yer
    İSTANBUL

Başarılar reis

Başarılar üstad

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by kraliyetnet View Post
    merakla bekliyoruz. basarılar şimdiden.
    Quote Originally Posted by egebartu View Post
    Başarılar reis
    Quote Originally Posted by musaduzen View Post
    Başarılar üstad
    Teşekkürler (:
    KooTooPee Olmasın O

KooTeePee tükanı kapamış (: Ligimizde KTP diye bir takım var KooTeePee KTP'nin altyapısıymış ama pilot takım daha üst ligde mücadele ediyormuş sonra bu yıl birleşmişler ciddi bi rakipler şuan medya 3. gösteriyor ve 2 kadro birleşmiş durumda hem kalite bakımından hem oyuncu sayısı bakımından diğer klüplere nazaran daha şanslılar (:

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

İlk sezon benim de beklentim yok ser sefil bir klübüz İlk sezon ligi tanıyacağız ilerisi için bir planımzı yok nabza göre şerbet misali önümüzdeki sezon kafaya da oynayabiliriz ortalarda da sürünebilirz hiç bir fikrim yok şuan. Bu sezon için net konuşamıyorum zira sadece şampiyon üst lige çıkıyor burda

Oyuncularla ilgilenme hususu ciddi önem arzediyor mutlu oyuncunun formu da yüksek oluyor mutlu olunca antrenmanda da çalışıyor daha iyi gelişiyor. Takım ruhu denen şeyde konuşarak oluşuyor zaten.

Büyük klüp çalıştırmayı sevmiyorum onlarla rekabet etmeyi seviyorum

Artık sahaya inelim...

Yarı prof olmanın en büyük handikapı tam anlamıyla dilediğin gibi antrenman yapamamak. Tesis ve antrenör kalitesini de düşünürsek oyuncu geliştirme işi ciddi zorluk teşkil ediyor. Umarım tez zamanda üst lige çıkar ve tam anlamıyla pro oluruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Hazır antrenman mevzuu konuşulurken personel hareketlerimiz ve antrenman yükümüzü paylaşalım. Klübün itibarı ve finansını gözönünde bulundurunca pek kaliteli bişey çıkmıyor ortaya ama mevcutlardan daha iyilerini bulmaya çalıştık. Bulduklarımızı kadroya dahil ettik. Epi topu 2 antrenör ve 1 asistan hakkımız var (: Mevcut asistandan iyisini bulamadık o şimdilik klüpte kalırken gözlemci, antrenör ve fizyo değişikliği yaptık. Futbol direktörünü kullanmadığımdan fuzuli maaş almasın istedik onu da yolladık. Bu arada antrenör oldukça tanıdık bir isim esi Manu oyuncusu Ji Sung Park artık bizimle beraber

Dediğim gibi yetersiz personel sayımızdan ötürü aynı anda birden fazla taşın altına girmek durumunda kalıyoruz

Nesil
    2014

Quote Originally Posted by Juan Diaz View Post

Artık sahaya inelim...

Yarı prof olmanın en büyük handikapı tam anlamıyla dilediğin gibi antrenman yapamamak. Tesis ve antrenör kalitesini de düşünürsek oyuncu geliştirme işi ciddi zorluk teşkil ediyor. Umarım tez zamanda üst lige çıkar ve tam anlamıyla pro oluruz

aynı dertten bende muzdaribim adam gibi antrenman veremiyince sakatlıklarda çoğalıyor. Hafta içi antrenman gün sayısıda eksik oluyor.Ben prof lige çıktım ama hala prof yapmıyorlar sen olursun inş Başarılar bu arada

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by Barak View Post
    aynı dertten bende muzdaribim adam gibi antrenman veremiyince sakatlıklarda çoğalıyor. Hafta içi antrenman gün sayısıda eksik oluyor.Ben prof lige çıktım ama hala prof yapmıyorlar sen olursun inş Başarılar bu arada
    Eyv saolasın biz bir üst lige çıkarsak premier lige çıkmış olacağız o zaman yaparlar diye umuyorum daha önce yine fin 2.liginde bir takımı üst lige çıkardıgımda yapmışlardı ona güveniyorum (:
    Last edited by Juan Diaz : 28.Ocak.2015 at 21:49

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Oldukça yoğun bir çalışmanın ardından kullanmayı planladığım sistem doğrultusunda klübü baştan aşağı yeniledim.

Spoiler: TRANSFERLER 

Spoiler: Jani Modig 

Spoiler: Tonton Zola 

Spoiler: Juuso Simpanen 

Spoiler: Yannick Salmon 

Spoiler: Adam Guled 

Spoiler: Amine Mechri 

Spoiler: Jules Alex Nyom 

Spoiler: Milford Ohazulike 

Spoiler: Jan Demidovits 

Spoiler: Joakim Haggblom 

Spoiler: Jani Kujanpaa 

Spoiler: Tatu Penttinen 

Spoiler: Jonas Granfors 

Spoiler: Blagoja Dameski 

Spoiler: Jarkko Lahdenmaki 

Spoiler: Mario Rac 

Spoiler: Kastriot Kastrati 

Spoiler: Lauri Pirhonen 

Spoiler: Petteri Makelainen 

Spoiler: Sami Hyvarinen 

Last edited by Juan Diaz : 28.Ocak.2015 at 21:58

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Takımın hepsini göndermiştim nerdeyse kadroda eski takımdan sadece 6 oyuncu kaldı. Onların da profili vereyim istedim böylelikle tüm takımı benimle beraber tanımış olursunuz (:

Spoiler: İmmo Eronen 

Spoiler: Jan Berg 

Spoiler: Johannes Mononen 

Spoiler: Petteri Rönkkö 

Spoiler: Saku Kvist 

Spoiler: Topi Sormunen 

Sözleşmeler imzalanırken Finlandiya soğuk dedik diy mi ? Gelir gelmez takımla tanışmadan yatakla tanıştılar

Oyuncuların birçoğu ile aynı anda masaya oturduk daha sonra aldığımız oyuncularda oldu ama transferi kapadığımızda maaş bütçesi olarak oldukça eksilerdeyiz. Parayı aktarmıyorum olur da oyuncu bulursak 2 -3 bin ve bonuslarla gerekirse kendisine ve menejerine para yedirerek takıma katabilelim veya personel denk getiririz başka takımlardan o ümitle kasada para tutuyoruz

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

ve son olarak taktik dizilişimizi paylaşıp üzerinde yorumları yapıp hazırlık kampına girelim.

Normalde kullandığım diziliş 3 forvet yerine 1 AMC 2 ST şeklindedir. Son 3-4 yıldır kullanırım 3-2-2-1-2 formasyonunu. San Marino ile İtalya maceramdan mirastır bana. Orda görüp kendimce her sene modifiye ederim. Piyasada kolay bulunabilecek oyunculardan oluşturulabilecek bir diziliş ve taktik benimserim her sene. Takdir edersiniz ki bir stoperi iki yönlü orta sahadan ne bilim oyun kurucudan kanattan daha koaly bulabilirsiniz ve 3 stoper oynadığınızda 2 si iyi 1i ortalama stoper ile kurtarabilirsiniz. Zaten küçük takım çalıştırdığım için çok çok iyi oyuncular bulamıyorum, bulsan da para yok, para olsa itibar yok (: Orta sahaya 2 savaşçı koyabilirsiniz yine stoperden bile bozma savaşçı orta saha bile yapabilirsniz. 5 oyuncuyu stoper ile yayabilrsiniz gibi. Tabi bu formasyonda bekler çok büyük önem arzediryor belki sahadaki en kaliteli 2 isminiz bekleriniz olmak durumunda. Hücümü olmasa bile orta açması yada pası olmalı ki forvetleri besleyebilesiniz. ve 1 de kaliteli Ofansif orta saha lazım.

Ben AMC rolündeki adamımı ofansif orta saha destek olarak ayarlardım. Geçen yıllara oranla değiştirmişler pozisyonu yani geçen yıl ofansif destek rolü için gerekli özellikler ile bu yılki arasında fark var. Bilmiyorum dikkat etiniz mi ama rollerin gerekli özellikleri geçen yıla oranla farklılık gösteriyor. 2 yönlü orta sahada geçen yıllarda dripling aranırken artık aranmıyor fırsatçı golcü falan kısaca rollerin gereksinimleri değiştirilmiş. Artık Ofansif destek rolünden verim alamaz oldum eskiye oranla. Sahada istediklerimi yapamaz olduk o formasyonla. Ayrıca AMC rolündeki adamın iyi olması gerekiyordu zira kendisi köprü görevindeydi baktık bu yıl tutmuyor ben de dediğim gibi kolay bulunabilecek oyunculardan kurmak istediğimden önce AMC'yi DMC'ye çektim baktım çok defansif olduk sonra MC'ye koydum üretkenliğimiz azaldı en son forvette denedim ve yeni şeyler keşfedip üzerinde oynamalar yaptım taktiğin adını farketmişsinizdir 3 sahte (: yani 3 sahte forvetle oynuyorum.

Yazı biraz uzun oldu k.bakmayın ama elimden geldiğince birikimleri aktarmaya çalışacam bu kariyerde. Sahte forvet bulmak zor hatta her mevki için sağlam adam bulmak zor. Ama ben şöyle yapıyorum hepinizin bildiği üzere artık eskisi gibi barlı sistem yok herşeyi arka planda ne olduğunu bilmeden yapıyoruz. Gerçi bu sistemde oyuncu rollerine göre oyuncular daha ileri daha geride konumlanıyor ama yinede hangi mentalitede bilemiyoruz yani ne kadar ofansı düşünüyor ne kadar defansı bilmiyoruz. Burda yola çıktığım şey oyuncuların rol ve görevindeki açıklamalar. Pivot yapınca kafası iyi olması lazım diyor mesela ama hızlı bir oyuncu kafa vuramaz mı elbette vurur ama siz pivot yapınca arkada driplingini kısıyor araya kaçmadan sabit oynatıyor falan filan. Bende açıklamaları okuyup ona göre rolü seçip elimdeki malzemeye göre ek bireysel direktif veriyorum. Şöyleki sahte forvet napıyor defansa geliyor kanada açılıyor ara pas atıyor falan. Elimdeki oyuncuların pası yüksek mi değil. Girip kısa pas oyna diyorum ama yine defansa yardım edip saha sola deplase olup boşluklara koşu yapıyor. Yani elimdeki malzemeye göre direktiflerle uygun duruma getiriyorum. Komple destek yapsak olmaz mı olur ama çoğu zaman direktiflere müdahele edemiyorsunuz ve dediğim gibi sahte forvet sanki kompleye göre mental olarak biraz daha defansif o yüzdn sahte kullanıyorum. 3 forvetin bir diğer güzelliği de 3 forvet olunca rakp bekler forvete yaklaşıyor sizin bekiniz oş alan buluyor ters kanada uzun top hop bek müsait durumda rahat orta kesiyor bunun da farkına vardım ve 3 forvetli sistemde karar kıldım. Oyuncuların çoğunun dayanıklılık sorunu oldugundan maçları çıkaramaz sakatlık sorunu olur vs diyerek kadroyu çok şişirmemeye de çalışarak her mevkide en az 2 oyuncu bulundurma gayreti gösterdik ve 2 kaleci 2sol 2 sağ bek 6 stoper 6 orta saha 7 forvetle oluşturduk takımı gerçi 3 sol bek var birini postalarız (:

Yazı uzun oldu k.bakmayın (:

Nesil
    2013
    Yer
    Ankara

Transferler iyi ama kulüp bütçesini azmışız birazcık(!) Taktik şaşırtmadı beni, klasik Juan Diaz

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam sen Avrupa takımında oynadığından dolayı sağlam bek bulman kolay olabilir ama Türkiyede bu zor. Bu yüzden ben bek yerine çalışkan kanat oyuncusu kullanıyorum. Taktiği yapan arkadaş çok defansif bir anlayış yapmış. Ama takım toplu hücuma katılıyor aynı şekilde hızlıca da defansa dönüyorlar. Ben şu anda bu taktikten memnunum. Başarılı olacağını düşünüyorum.

Tonton Zola Mokoko İyiymiş Özellikle O Adamı Takip Edicem

Kilosuna Boyuna Baktım Çok da Fit Adam Acaba Niye Tonton Demişler

Nesil
    2010
    Yer
    Denizli

Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    Transferler iyi ama kulüp bütçesini azmışız birazcık(!) Taktik şaşırtmadı beni, klasik Juan Diaz

Toplu sözleşme imzalayınca biranda patladı yoksa yöneitm buna izin vermezdi kumpasa getirdik

Hocam sen Avrupa takımında oynadığından dolayı sağlam bek bulman kolay olabilir ama Türkiyede bu zor. Bu yüzden ben bek yerine çalışkan kanat oyuncusu kullanıyorum. Taktiği yapan arkadaş çok defansif bir anlayış yapmış. Ama takım toplu hücuma katılıyor aynı şekilde hızlıca da defansa dönüyorlar. Ben şu anda bu taktikten memnunum. Başarılı olacağını düşünüyorum.

Anlamadım hocam hangi taktiği yapan arkadaş ? Ben 3-4 yıldır bu formasyonu kullanırım her sene ufak tefek modifiye yaparım

Tonton Zola Mokoko İyiymiş Özellikle O Adamı Takip Edicem

Kilosuna Boyuna Baktım Çok da Fit Adam Acaba Niye Tonton Demişler
    Tonton bizim virtüözümüz

Nesil
    2014

Gözlemlerden sahte forvet ararken nasıl arama yapıyorsun hocam. Ben de 2 SF ile oynuyorum 3 yıldır bulamadım Şu özellikler bir arada bu seviyede bulunmuyor '' İlk kontrol - pas- takım oyunu-çalışkanlık yaratıcılık ve en önemlisi de topsuz alan ( Adamın işi topsuz alan bu olmazsa olmaz ) '' He birde şunu öneririm en uçtaki SF'ye farklı bir Rol versen daha mı iyi olur?

Bu taktik bu seride muazzam işliyor özellikle sahte forvet kullandığın zaman tam bir takım bütünlüğü yakalıyosun, başarılar diaz hoca

Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin

Hocam ben tam anlatamamışım demek ki. Benim şu anda kullandığım 3-1-3-3 taktiğinden bahsetmiştim. O taktiği yapan arkadaşı kastetmiştim.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar Diaz. Oyuncuların hepsine tek tek bakmadım,sen yapdıysan iyilerdir Taktiğinde klasik Diaz taktiği bir tek forveti 3'lemişsin. Belki denemişsindir.Yalnız 3'ünden birine Fırsatçı daha iyi olmaz mı acaba.

Sayfa 1 / 3 123 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri