Sayfa 1 / 2 12 SonSon
1 ile 30 arası toplam 37 sonuç

Konu: Mezitli'nin Küçük Okul Öğrencileri Destan Yazıyor... (Sezon 3)

  1. Default Mezitli'nin Küçük Okul Öğrencileri Destan Yazıyor... (Sezon 3)

    MezitliSpor Kulübü gelecekte büyümek ve Dünya futbolunda büyük bir yer edinmek için menajer İlhan Okay ile sözleşme imzaladı.
    Okay yaptığı açıklamada, kulübü büyütmek için gece gündüz çalışacaklarını basın mensuplarına iletti.

    Gelecek planlarım :
    - Alt yapıyı en üst seviyeye çekmek
    -Takımın yaş ortalamasını 20-21 Yaşında tutmak
    Genç yıldız adaylarını yetiştirip yüksek fiyatlara satarak takımın mali durumunu üst seviyelere çıkarmak

    Ligimiz : Mersin Süper Amatör Ligi














    Takımda oyuncumuz yok. Sıfırdan takım kurulması lazım.

    Takımı toparlayınca Yapılan transferleri belirtirim.





    1. Sezon - 1.Bölüm



    Kulüp başkanının daha oyun başında teklif ettiğim genç oyuncu antrenörlüğü bütçesini yükseltme ve kardeş kulüp bulma teklifimi kabul ettiler. Umarım kardeş kulüp bulurlar.



    Saha ölçülerini en az izin verilen ölçülerde tuttum ki, evimizde oynayacağımız maçlarda taktiğimiz daha etkili olsun. Çünkü taktiğimiz dar alanda oynamak üstüne.



    Nesine.com oranları açıklamış. Akrabaları aradım basın neyiniz var neyiniz yok diye ) Lig şampiyonu olamazsam Türkiye'den kaçmam gerekecek artık.



    65 bilet satışımız oldu ve hayal kırıklığı yaşadım. 38 Euroluk bi kombineyi sırf takım canlansın diye alır insan ama nerde bunlarda bu düşünce. Fakir olacaklar sanırım o para ceplerinden çıkınca.
    Neyse kocaman memlekette 65 kişi tek inanıyor güzel şeyler başarabileceğimizi. Günler ilerledikçe herkese nasıl başarılı bir takım olduğumuzu ispat edeceğiz.



    Sezon başlamak üzere. takıma gerekli olan transferleri yaptım. Bonservisi elinde olan oyuncularla 1 yıllık olarak anlaştım. Bu sezon aramıza katılan Oğuzhan gökkaya benim yıldız adayım.Umarım kendinden beklenen şekilde gelişimini sürdürür ve yüzümü kara çıkarmaz.
    Oğuzhan Gökkaya'nın profili şöyle :



    Yoğun incelemeler sonunda bazı personellerle anlaştım.



    Hazırlık maçlarımız gayet güzel geçti, tüm taraftarlarımız hazırlık maçlarındaki performansımızdan dolayı acaba bu defa olacak mı? Yeni menajerimiz Bizi dediği gibi Dünya çapında bir takım haline getirecek mi? diye birbirlerine soruyorlar.





    SEZON BAŞLANGICI





    Ve sezon başladı, taraftarlarımızın bizden galibiyet beklediğini oyuncularıma hırslı bir şekilde söyledim. Umarım güzel bir başlangıç yaparız ve çıkışımız başlar.


    Okan Saçıkara'nın hattrick'i ve muhteşem performansı ile Maçtan güzel bir skor alarak tüm bizi destekleyenlere güzel bir başlangıç hediyesi vermiş olduk







    Lig çok ufak olduğu için ve önemli bi kupa v.s. bulunmadığından sezon sonu tekrar görüşmek dileğiyle. Bu sezon başka hiç bir transfer v.s. yapılmayacaktır.
    Last edited by anche06 : 12.Şubat.2015 at 12:21 Reason: Güncelleme

  2. #2
    Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun
    Yaş
    36
    Mesajlar
    16,014

    Default

    Kariyeriniz onaylanmıştır. Başarılar dileriz.



    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

  3. #3
    Nesil
    2006
    Yer
    Istanbul
    Yaş
    41
    Mesajlar
    1,052

    Default

    Başarılar. Zorlu bir serüven olacak...

  4. #4

    Default

    Çok zor bir kariyerin olacak ama bir o kadar da zevkli olacak başarılar hemşerim

  5. #5

    Default

    değişik bir kariyer olacak başarılar

  6. Default

    Teşekkürler arkadaşlar, umarım en tepeye ulaşırım.

  7. #7
    Nesil
    2010
    Yer
    Tokat
    Yaş
    30
    Mesajlar
    4,448

    Default

    Başarılar dilerim

  8. #8

    Default

    Vay be oturduğum semtinin takımını kariyer hikayelerini görünce gururlandım Kariyerinde başarılar hemşerim,bakalım mezitlisporumuz süper lige çıkabilecek mi

    Edit: Bu arada mersin amatör ligi yamasını kendin indirdin sanırım oyunun orijinalinde böyle birşey yok ?

  9. Default

    Quote Originally Posted by Voyager33 View Post
    Vay be oturduğum semtinin takımını kariyer hikayelerini görünce gururlandım Kariyerinde başarılar hemşerim,bakalım mezitlisporumuz süper lige çıkabilecek mi

    Edit: Bu arada mersin amatör ligi yamasını kendin indirdin sanırım oyunun orijinalinde böyle birşey yok ?
    Bende mezitlide oturuyorum, bi değişiklik olsun dedim. Kısmetse Dünya devi yapacağım mezitli bld. sini Evet 3.lig, bal ve sal ligi olan bi yama.

  10. #10

    Default

    Quote Originally Posted by anche06 View Post
    Bende mezitlide oturuyorum, bi değişiklik olsun dedim. Kısmetse Dünya devi yapacağım mezitli bld. sini Evet 3.lig, bal ve sal ligi olan bi yama.
    Valla işin zor , mersin amatörden süper lige kadar en az 5-6 lig kazanman lazım her birini 1 sezonda alacaksın diye bir durum da olmadığı için en az 7-8 seneye süper lige çıkarız

  11. Default

    Quote Originally Posted by Voyager33 View Post
    Valla işin zor , mersin amatörden süper lige kadar en az 5-6 lig kazanman lazım her birini 1 sezonda alacaksın diye bir durum da olmadığı için en az 7-8 seneye süper lige çıkarız
    işimiz zor ama doğru transferler ve yatırımlarla olur gibi. Bakalım artık neler yapacağız.

  12. Default

    Yönetimden iki defa kardeş kulüp istedik ve aramalara başlamalarına ragmen, bir süre sonra gerekli olmadığını düşünüp vazgeçtiler.



    Ve beklenen gün geldi çattı. Anamur belediyesini yenmemiz durumunda ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluğunuzu ilan etmiş olacağız.










    Taraftarlar sevgi gösterilerini sahaya inerek gösterdi ve ligden düşen tarsusgücü taraftarları ile bizim taraftarlar arasında olaylar yaşandı.




    Maçta taraftarlardan 7 kişi çeşitli şekilde yaralandı. Olay sokaklara taştı ve Polisler çok sayıda gözaltı yaptı ve maçta, döner bıçağı, sopa, bıçak v.b. gibi aletler ele geçirildi.







    Ve Lig Bitti...











    Bir sezon bitti ve gelecek sezon Bölgesel Amatör Liginde görüşmek dileğiyle. Büyük ihtimalle takım personelinin hepsi değişecek + Oyuncuların sezon boyunca göstermiş olduğu performans göz önünde bulundurulup, yeni ligimize uyan futbolcularla devam edeceğiz.
    Transferde gözlemcilerimiz sezon içinde bazı oyuncular buldu. Bunların arasından bizi sıkıntıya sokmadan başarıya götürebilecek olanlarla sözleşme görüşmelerine başlayacağız. Sezon öncesi zaman zaman sizlere bilgilendirme yapacağım.

  13. Default






    Genç yeteneklerden Taner Deliktaş, Adil Maral ve Cengiz Ural'a genç sözleşme teklifi yaptık. Diğer oyuncular ile yollarımızı ayırdık.

  14. Default

    2.Sezon Bölgesel Amatör Ligi

    ilk sezonumuz gayet istedigimiz gibi geçti diyebiliriz. Aşırıya kaçmadan isabetli transferler yapıp, kulübün mali durumunu dengede tutup hedeflerimize bir adım daha yaklaştık. Kulüpteki çok kişi ile sözleşme imzalamayacağımı kendilerine ilettim. Yeni transferler pek yakında basına tanıtılacaktır.















  15. Default

    Sezonun ilk Maç Günü

    Geçen yılın aksine, bu yıl takımı baya bir gençleştirdim. Taraftarlar bu genç çocuklarla yola koyulmama tepki verdiler ama ben bunlara inanıyorum ve bu senede şampiyonluk yarışında olacağımı düşünüyorum.



    Personellerin hepsini kulüpten gönderip, yerlerine daha tecrübeli ve bilgili personeller aldım.





    Hazırlık maçlarımız da istediğimiz gibi geçti, kulübün kasasına biraz para girsin diye süper lig'ten bazı takımlarla maç yaptık. Oyuncuların moralleri içinde kendi çapımızda bazı takımlarla maç yaptık.





    Kulübün mali durumu iyi olmadığından dolayı, hiç bir isteğimi kabul etmiyorlar malesef. Bu sezondan sonra yavaş yavaş maddi durumumuzda düzelip isteklerimizi gerçekleştirmeye başlayacağız.





    Ve Sezonun ilk Maçına Başladık...





    ilk yarı gol pozisyonuna bile girmedi iki takım. Umarım ikinci yarı işler değişir ve galip geliriz.



    Malesef istediğimiz sonucu alamadık, beraberliğide son anda kurtardık.





    Takımımız genç oyunculardan oluştuğundan dolayı zaman zaman puan kayıplarımız olacaktır. Umarım fazla puan kayıbı yaşamayız ve hedeflediğimiz şekilde şampiyonluk yarışı içinde oluruz.


  16. #16
    Nesil
    2010
    Yer
    Tokat
    Yaş
    30
    Mesajlar
    4,448

    Default

    İlk sezon çok iyi geçmiş hocam, Yeni sezonda başarılar

  17. #17
    Nesil
    2008
    Yer
    Tarsus/Mersin
    Yaş
    44
    Mesajlar
    4,483

    Default

    Başarılar dilerim.

  18. #18
    Nesil
    2014
    Yer
    İstanbul
    Mesajlar
    1,029

    Default

    Başarılar dilerim ilk sezon iyi geçmiş.

  19. Default

    Teşekkürler arkadaşlar. Umarım hedeflerime ulaşırım.

  20. Default

    Ligin ilk bölümü tam istediğimiz gibi bitti.
    Yönetim en sonunda güzel bir kardeş takım seçeneği sundu ve Elazığspor ile kardeş takım sözleşmesi yaptık.





    KadirliSpor Başımıza bela oldu resmen. iki puan kaybıda onlara karşı malesef...


  21. Default

    Ligin ikinci yarısında malesef dört haftadır puan kayıpları yaşıyoruz ve liderlik koltugundan indik. Şampiyonluk için önümüzdeki 3 maçıda kazanmamız lazım.






    Ayrıca altyapıdan bir oyuncu kazandık. Oyuncunun özellikleri şöyle :



  22. Default



    2 Maçımız Kaldı...





    Son bir maçımız kaldı. Kazanırsak lider olarak 3. Lig biletini almış olacağız. Kaybedersek Playofflara katılacağız. Takım toplantısı yapıp oyunculara bu maçın önemini anlatacağım. Umarım lider olarak üst tura çıkarız.




    2-0 Öne geçtiğimiz maçta malesef bireysel hatalardan ilk yarıda 2-2 oldu skor. Soyunma odasında sinirlendim doğal olarak bu skora. 2. Yarıda umarım takım kendini toparlar ve bize lazım olanı alır.



    Dakika 68. Skor 2-2 ve oyuncu değişikliği.



    Malesef istediğimiz Sonucu alamadık ve ligi 2. sırada bitirip playofflara katıldık...



    Playofflardaki rakibimiz.


  23. Default

    Zor bi şekilde turu penaltılarla aldık...



    Çeyrek Final :



    Çeyrek Final Maçımızıda kazandık...



    Yarı Final :



    Zor bir maç oldu ve ikinci yarıda rakibimizin kırmızı kart görmesi işimizi kolaylaştırdı...


  24. Default

    ve Final....




    Maç Başladı :



    Dk 18 ve 0-2 öndeyiz



    Dk 39 da forvet oyuncumuz Cüneyt açıkgöz sakatlanarak oyundan çıktı. Yedek forvet oyuncumuz olmadığı için mecburi taktik değişikliği yapıp 4-4-1-1 taktiğine geçtik.

    İlk Yarı bitti...


  25. Default

    Ve mutlu Son. Playoffları kazanıp 3.lig biletimizi aldık....





  26. #26
    Nesil
    2006
    Yer
    Giяєѕun
    Yaş
    36
    Mesajlar
    16,014

    Default

    Tebrikler 2 sezonda 2 kez üst lige çıkmışsınız, Süper Lig'de 5 sezon içerisinde gelir diye düşünüyorum.



    Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"

  27. Default

    Quote Originally Posted by LaigLeNoiR View Post
    Tebrikler 2 sezonda 2 kez üst lige çıkmışsınız, Süper Lig'de 5 sezon içerisinde gelir diye düşünüyorum.
    Amatör lig olduğu için pek zorlu değildi, 3 lig te öyle sayılır ama sonrası baya bi stresli ve zorlu olacak. Rakipler baya güçlü sonuçta ve benim elimde 14-15 yaşında ki topçular var ) Örnek yukarıda mesela, Bal ilk bölümü sıkıntısızdı ve hatta rekor puanla kapatırıp diye düşündüm ama sonra çocuklar tek tek dökülmeye başladı. Kadroyu geniş tutmadığım içinde baya bi sıkıntı yaşadım.

  28. Default



  29. #29
    Nesil
    2013
    Yer
    Ankara
    Yaş
    29
    Mesajlar
    2,544

    Default

    İyi gidiyoruz hocam nazar değmesin.

    Bu arada bir önerim var, hazırlık maçları yaparken büyük takımlar ile kendi sahanda oynama, onların sahasında oyna. Deplasmanda oynarsan sana hatrı sayılır miktarda katılım ücreti ödüyorlar. Bu saye de mali durumumuzu toparlayabiliriz, ayrıca ZTK'da da iyi para geliyor küçük takımlar için.

  30. Default

    Quote Originally Posted by RodiMood View Post
    İyi gidiyoruz hocam nazar değmesin.

    Bu arada bir önerim var, hazırlık maçları yaparken büyük takımlar ile kendi sahanda oynama, onların sahasında oyna. Deplasmanda oynarsan sana hatrı sayılır miktarda katılım ücreti ödüyorlar. Bu saye de mali durumumuzu toparlayabiliriz, ayrıca ZTK'da da iyi para geliyor küçük takımlar için.

    Saolasın kardeşim, bilmiyordum deplesmanda daha fazla verildiğini ve ögrenmem iyi oldu. Bu sezon kasarım biraz artık. ZTK da bu sene katılacam, önceki sezonlarda bizleri kapsamıyordu. Ayrıca 3 turdan itibaren ödeme kazanç gelir ordan ama zor oraya ulaşmak sanırım bu kadroyla, bakalım güçlendirmeye çalışacam kadroyu.

Sayfa 1 / 2 12 SonSon

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •