MezitliSpor Kulübü gelecekte büyümek ve Dünya futbolunda büyük bir yer edinmek için menajer İlhan Okay ile sözleşme imzaladı.
Okay yaptığı açıklamada, kulübü büyütmek için gece gündüz çalışacaklarını basın mensuplarına iletti.
Gelecek planlarım :
- Alt yapıyı en üst seviyeye çekmek
-Takımın yaş ortalamasını 20-21 Yaşında tutmak
Genç yıldız adaylarını yetiştirip yüksek fiyatlara satarak takımın mali durumunu üst seviyelere çıkarmak
Ligimiz : Mersin Süper Amatör Ligi
Takımda oyuncumuz yok. Sıfırdan takım kurulması lazım.
Takımı toparlayınca Yapılan transferleri belirtirim.
1. Sezon - 1.Bölüm
Kulüp başkanının daha oyun başında teklif ettiğim genç oyuncu antrenörlüğü bütçesini yükseltme ve kardeş kulüp bulma teklifimi kabul ettiler. Umarım kardeş kulüp bulurlar.
Saha ölçülerini en az izin verilen ölçülerde tuttum ki, evimizde oynayacağımız maçlarda taktiğimiz daha etkili olsun. Çünkü taktiğimiz dar alanda oynamak üstüne.
Nesine.com oranları açıklamış. Akrabaları aradım basın neyiniz var neyiniz yok diye) Lig şampiyonu olamazsam Türkiye'den kaçmam gerekecek artık.
65 bilet satışımız oldu ve hayal kırıklığı yaşadım. 38 Euroluk bi kombineyi sırf takım canlansın diye alır insan ama nerde bunlarda bu düşünce. Fakir olacaklar sanırım o para ceplerinden çıkınca.
Neyse kocaman memlekette 65 kişi tek inanıyor güzel şeyler başarabileceğimizi. Günler ilerledikçe herkese nasıl başarılı bir takım olduğumuzu ispat edeceğiz.
Sezon başlamak üzere. takıma gerekli olan transferleri yaptım. Bonservisi elinde olan oyuncularla 1 yıllık olarak anlaştım. Bu sezon aramıza katılan Oğuzhan gökkaya benim yıldız adayım.Umarım kendinden beklenen şekilde gelişimini sürdürür ve yüzümü kara çıkarmaz.
Oğuzhan Gökkaya'nın profili şöyle :
Yoğun incelemeler sonunda bazı personellerle anlaştım.
Hazırlık maçlarımız gayet güzel geçti, tüm taraftarlarımız hazırlık maçlarındaki performansımızdan dolayı acaba bu defa olacak mı? Yeni menajerimiz Bizi dediği gibi Dünya çapında bir takım haline getirecek mi? diye birbirlerine soruyorlar.
SEZON BAŞLANGICI
Ve sezon başladı, taraftarlarımızın bizden galibiyet beklediğini oyuncularıma hırslı bir şekilde söyledim. Umarım güzel bir başlangıç yaparız ve çıkışımız başlar.
Okan Saçıkara'nın hattrick'i ve muhteşem performansı ile Maçtan güzel bir skor alarak tüm bizi destekleyenlere güzel bir başlangıç hediyesi vermiş olduk
Lig çok ufak olduğu için ve önemli bi kupa v.s. bulunmadığından sezon sonu tekrar görüşmek dileğiyle. Bu sezon başka hiç bir transfer v.s. yapılmayacaktır.