1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Uzaktan Şut Sorunsalı

Default Uzaktan Şut Sorunsalı

Arkadaşlar oyunda 5 yıl ilerledim. Darıca Gençlerbirliği'yle oynuyorum ve aldığım kaleciler de sağlam kaleciler. Soner Şahin'le Oğuzhan Bahadır'la oynuyorum 2. ligde. Hangi takım olursa olursa uzaktan çekilen şutların hepsi gol oluyo. Bu sadece bende mi oluyo, yani benlik bi şey mi yoksa sizin başınıza da geliyor mu bu?

Fenerbahçe kariyerimde böyle bir sorun yaşamadım henüz

ben böyle bi sorun yaşamadım henüz.

uzaktan çekilen şutların gol olmasını iyi kaleci oynatarak engelleyemiyorsan, rakibin uzaktan şut çekmesini engellemeye çalış.

stopperlerin rolleriyle oyna, ön libero dene, pres ayarlarını kurcala belki bi çözüm bulursun.

Nesil
    2013
    Yer
    Eskişehir / İstanbul

Benim de son 7-8 maçtır istisnasız rakibin kaleyi bulan ilk şutu gol oluyor.

Quote Originally Posted by emmre View Post
    Fenerbahçe kariyerimde böyle bir sorun yaşamadım henüz
    O zaman sorun ben de sanırım

Quote Originally Posted by Ketchaup View Post
    ben böyle bi sorun yaşamadım henüz.

uzaktan çekilen şutların gol olmasını iyi kaleci oynatarak engelleyemiyorsan, rakibin uzaktan şut çekmesini engellemeye çalış.

stopperlerin rolleriyle oyna, ön libero dene, pres ayarlarını kurcala belki bi çözüm bulursun.
    valla hocam adamlar ceza sahasının oralardan da değil bildiğin ceza sahası ile orta sahanın arasında paslaşırken bi vuruyolar direk gol, ama dediğini yapıcam çok saol

Quote Originally Posted by NomrukaN View Post
    Benim de son 7-8 maçtır istisnasız rakibin kaleyi bulan ilk şutu gol oluyor.
    Benim 5 yıldır öyle, her sezon rahat 50 gol yiyorum

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri