1 ile 5 arası toplam 5 sonuç

Konu: Kariyerinizde Süper Lig'e Çıkan Küçük Takımlar Var mı?

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

Default Kariyerinizde Süper Lig'e Çıkan Küçük Takımlar Var mı?

Türkiye Süper Lig'de, sizin yönetmediğiniz ama büyük başarı gösterip Süper Lig'e çıkan küçük takımlar oluyor mu merak ediyorum? Bende pek olmuyor da. Genelde belli başlı takımlar çıkıyor. Atıyorum, 3. ligden Tuzlaspor, Sandıklıspor gibi küçük takımlardan bahsediyorum.

Nesil
    2014
    Yer
    Utrecht

Bende rastlamadım şu ana kadar. Tek üzüldüğüm taraf Körfez İskenderunspor hep kümeye oynuyor.

Nesil
    2003

Benim oyunumda Sariyer Super Lig'e cikti.

2. ve 3. lig'den takimlarin super lig'e cikabilmesi icin bu liglerin aktif olmasi gerekli. Sadece Super Lig aktif olursa, oyun cogunlukla mevcut PTT 1. lig takimlarini, cok nadiren de 2. lig takimlarini cikartir.

Nesil
    2006
    Yer
    Malatya

3. Lig ve BAL Açıkken de çıkamıyorlar. Oyunun en zorlu takımı bu sene gerçekten en zorlu takımı yani.. Türiye'de kulüp alıp süper yatırım yapan iş adamı ihtimali düşük girildiği için süper yatırım yapan adam da yok. Para kazansa da kulüp yatırım yapmamayı tercih ediyor başkanlar... Düşük liglerde... Sonuçta Sakaryaspor gibi kulüpler dışında tüm tribünleri dolduran kulüplerin olmaması ve Lig Tanınırlığından ötürü bu.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri