&
Tarih: 19.03.2015
Saat: 22.05
Stad: Atatürk Olimpiyat
Hakem: Sergei Karasev
Yayın: Star TV
Beşiktaş
Berabere
C.Brugge
&
Tarih: 19.03.2015
Saat: 22.05
Stad: Atatürk Olimpiyat
Hakem: Sergei Karasev
Yayın: Star TV
1-0 olsun bizim olsun. Sırf atmosfer için bile olsa izlenir maç.
FM Gazetesi
Erciyes maçındaki gibi ilk yarıda bitirmeye çalışmalıyız işi. Çift forvetli bir sistemle devam edilmeli bu maçta da.
Başarılar Beşiktaş!
Tüm biletler tükenmiş.
FM Gazetesi
Çİft forvetle çıkacağımız konuşuluyor bu rakibe ilk dakikadan itibaren baskı kurmak için sağlam bir başlangıç olabilir.Mustafa Pektemek gene gol pozisyonlarına girecektir umarım Erciyes maçındaki gibi o girdiği pozisyonları kaçırmaz.Rakip evindeki sahasında sert futbol oynamıştı, Pektemekte bu oyun için ideal çekinmeyen bir oyuncu yedek klübesinde bekleyen Cenk,Kerim ve Oguzhan hatta belki Atiba gibi hamlelerde var elinde Bilicin yalnız şunuda unutmamak lazım maçı 90 dakikada bitirmeliyiz eleniriz eleriz ama uzatmalar oynanırsa Fener maçında çok yorgun oluruz ne olursa olsun 90 dakikada bu maçın sonucu belirlenmeli.İyi bir galibiyet bekliyorum haydi hayırlısı..
Bu maç Erciyes maçına benzemeyebilir o maç ayrıydı burda 1 gol yemenin telafisi 3 gol olucak bence risktir 2 forvet duruma göre taktik değiştirilebilinir ancak 2 forvet başlayacağını sanmıyorum.
Akıllı ve dikkatli olursa Beşiktaş'ın eleyebileceği bir takım zaten Brugge. Umarız güzel bi maç olur ve Beşiktaş tur atlar.
Bjk de brugge da bir kac forvetle baslasin bence. Biktim lan 5 ortasaha gormekten![]()
Kadroyu beğendim; ama sakatlıktan yeni çıkmış Tolga'nın yerine Cenkle devam edilmeliydi bu maçta da. Serdar ve Sosa'nın kadroda olmaması da iyi olmuş. Derbi öncesi tekrar sakatlanmasınlar.
![]()
Bilic taktiği verdi: ''TEM'e girmeden yan yoldan Masko'yu geçip stada ilerleyeceğiz. Zamanında varabileceğimize inanıyorum...''
![]()
FM Gazetesi
7. dakikada kırmızı kartı es geçti hakem! O harekete nasıl faul değil dersin ya!
15' Dakika İzledim Maçı ve Kapattım İzlemeyi. Savunma Anlamında Çok Dağınığız Umudum Yok Bu Maçta
Şimdiden Geçmiş Olsun Diyelim...
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Pektemek'in bir an önce çıkması lazım
FM Gazetesi
Motta bakmadan etmeden ortalar yapıyor saçma sapan. Amatör kümedeki adam yapmıyor böyle orta. Pektemek ise bu yaşına gelmiş top kontrolünden aciz. Bildiğimiz Beşiktaş gitmiş başka takım var. Sonumuz hayrolsun.
FM Gazetesi
Motta bakmadan etmeden goller atıyor saçma sapan.
![]()
Mutluluk sadece paylaşıldığı zaman gerçektir. - Alexander Supertramp
Yürü git mustafa.. Bak adının baş harfini bile küçük yazdım. Bomboş adamsın
FM Gazetesi
Beşiktaş zora soktu turu. Pektemek 6 pastan nasıl becerdiyse o vuruşu maçıda bitirdi bence. Yenilen gol o kafa topunu veren iki oyuncu ile Tolganın hatası. Tolga abuk sabuk hareketler yapıyordu zaten, golde de kalesinden zahmet edipte çıkmadı. Çıksaydı o top gol olmazdı.
Ani al mustafayı seyirci koy bi tane onun yerine nasıl bi ısrardır bu deliricem
FM Gazetesi
Şu yabancı sınırı hayırlısıyla bir an önce faaliyete geçseydi. Pektemek gibi adamlar ekmek arası köftecilik yapmaya başlar inşallah. Futbolculukla alakaları yok.
Bu Tolgaya ne olmuş böyle? Büyü mü yaptı biri naptı
FM Gazetesi
Savunma uyudu ve tur gitti,geçmiş olsun.
Beşiktaş taraftarı ve bazı oyuncuları dışında tamamen hak etti bunu. Özellikle Bilic reaksiyon vermekte çok gecikti.
Yalnız Club Brugge doğru ve tiksinç futbol oynuyor. Yıl oldu 2015,hala şişir giderse işliyor mu? İşliyormuş.
Daniel Bryan'ın sakalının kılıyız !
2 hafta iyi oynayınca töreyi oraya buraya transfer ettiler yok 20 30 milyondan aşşa satılmaz dediler falan filan. bu adama avrupadaki hiç bi kulüp 5 milyondan fazla para vermez. Beşiktaş elenirse ki 2.golü yiyerek elendi artık bunun sorumlusu törenin bencilliği ve biliçin mustafayı oynatma cehaletidir
Geçmiş olsun elendik.
Oyuncuları geçtim tamam da, bu hakem çok ciddi pozisyonları es geçti. Ba'nın pozisyonu var. 2-3 tane Beşiktaşlı oyuncuların ayağına gelen tekmeler var. Kartlık pozisyonlardı bir çoğu. Hakemde inceden doğradı bana göre. Ancak bazı topçular gerçekten basiretsiz oynadılar.
Atilla Taş iyi özetlemiş:
![]()
Biliç, Tolga ve Mustafa'nın acil kovulması lazım bu takımdan.
edit: Necip'i unutmuşum
İki kere öne geçip iki maçıda aynı şekilde vermek tam bir iş bilmezliktir.Bilic çuvalladı adeta tabi oyuncular da çok kötüydü,Demba Ba yokları oynadı iki maçta da,savunma ise yol geçen hanıydı iki maçta da,geçmiş olsun.
Günah keçisi de Tolga olmuş,ne diyelim ki.