işimiz zor gibi hazır degiliz umarım mersinde hazır degildir senol hoca gecen sene bursa ile cok kötü bir baslangıc yapmıstı umarım bizde de aynısı olmaz..
Mersin şuan ligde en uyumlu takım 0 transfer![]()
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
İki takım da pek hazır değil.Tek farklı bir Beşiktaş galibiyeti bekliyorum
Ben daha lig tarihinde lige hazır başlayan takım hatırlamıyorum, cidden denk geldiniz mi? Hatta 34 hafta sonunda hala hazır olamamışlar bile oluyor. Aşırı sıcak ve nem büyük dezavantaj, sanki geçen sene de aynı maçla başlamıştı iki takım. Ben yine de kadro farkıyla Beşiktaş galibiyeti olur diye bekliyorum, Mersin geçen seneki mali sıkıntılardan sonra bu sene küme düşme listesinde ilk adayım.
Aşırı nemde oynanacak bir maç. Geçen seneki gibi, bu maç da 1-0 olsun bizim olsun.
Gomez ve Q7'yi ayrıca takip edeceğim, maçı izlerken. İnşallah iyi başlangıç yaparlar.
Muhtemel 11'imiz:
Tolga
Beck - Rhodolfo - Ersan - Tosic
Atiba - Oğuzhan
G.Töre - Quaresma - Olcay
Cenk Tosun
Gomez yedek başlayacakmış. Diğer yedekler de; Günay, İsmail, Serdar, Milosevic, Necip ve Kerim Frei.
maca harika basladık ve ilk dakikalarda golü attık ancak mersin 3 kere arkaya pas denedi ve sonunda tutturdular macı 1-1 yaptılar ancak ilk yarının son dakikasında oguzhan olcay cenk işbirligi ile öne gectik tekrardan.
oguzhan sen neymişsin be abi harika oynuyor. cenk i de cok iyi buldum heryere kosuyor ve ilk golde bitiriciligi cok güzeldi.
quaresma gayretli oynuyor pas yapmaya calısıyor birtek töreyi biraz isteksiz gördüm sanki ancak daha sezonun ilk macı. olcay bildigimiz gibi sürekli kosuyor ve gayet iyi suanda.
beck nakaulma karsısında biraz zorlanıyordu ancak snraları toparladı tosic güzel bindirmeler yapıyor. defans biraz hantal kaldı 3 pozisyonda arkaya top kactı pasların hızı iyi ayarlanmıs olsaydı mersin 3 tane atardı. su molasına girildiginde senol hoca birseyler söyledi herhalde moladan snra mersin fazla arkaya top atamadı suanda defansımızda iyi. atiba harika oynuyor. tolga arkaya atılan toplarda gayet basarılı cıkıslar yaptı yenilen golde yapacak birseyi yoktu nakaulma tolgayıda calımladı zaten.
atiba ve oguzhan takımın en iyileri harika oynuyor her ikiside.
Cenk Tosun hattrick.
mac 5-2 bitti farklı bir galibiyet süper oldu
ikinci yarıya quaresma necip degisikligi ile basladık sanırım quaresma sakatlandı ondan degisiklik yapıldı o cıktıktan snra töre de hareketlenmeye basladı ve ikinci yarı gayet iyidik ancak oguzhan abi sen neymissin hakkaten ya
macın son anlarında yine sacma hareketler yaptık anlam veremiyorum tolga bekledi bekledi adam gelince ceza sahası dısında eliyle aldı topu cok anlamsızca. birde tosic bi oraya bi buraya döneyim derken kaptırdı ve ikinci golü yedik.
kerimin son dakika daki golü cok güzeldi iyi sut cıkardı.
takım cok güzel oynadı bir kac haftaya oyuncular oturdukca ck daha iyi oluruz.
ortasahaya adam alınabilir ancak bence kaleci ve hızlı bir stoper gerekli bu takıma.
Çok güzel ve rahat bir galibiyet oldu. Bu kadar kolay olmasını kimse beklemiyordu sanırım.
Tebrikler Beşiktaş.
Büyük sıçrayışı gerçekleştirmek isteyen, birkaç adım geriye gitmek zorundadır. "Bertolt Brecht"
Oğuzhan ne top oynadı be, Şenol Güneş'e tek kelime ile helal olsun.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Oğuzhan müthiş oynadı.Beşiktaş fazlasıyla hak etti galibiyeti.
Çok iyi top oynayarak rahat bir galibiyet aldıysak da, defanstaki aksamaları göz ardı edemeyiz. Stopere hızlı bir adam şart. Orta sahaya da iki yönlü bir adam bulursak çok çok daha iyi durumlara geliriz.