1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Ağaçlı yollarında dolmabahçe'de

Default Ağaçlı yollarında dolmabahçe'de

Fmyi yıllardır oynarım fakat bu benim internette yayınlayacağım ilk kariyerim o yüzden taraftarı olduğum Beşiktaş kulübünü kullanacağım.Yaz transfer yaması var olduğunu belirtmek isterim.

kadromuz bu bu kadrodan gitmesini düşündüğüm oyuncular var aynı zamanda tabi eksikliklerimiz var bir kaç transfer düşünüyorum yani.

HEDEFLERİMİZ
    Lige ambargo koymak
    Avrupa Liginde en düşük hedefimiz çeyrek final
    Takımın finansal yapısını düzeltmeye çalışmak
    İtibar seviyesini yükseltmek

Kuralları okudum ve kabul ediyorum

Başarılar, İyi Eğlenceler.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Başarılar.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Başarılar dilerim

Nesil
    2010
    Yer
    İstanbul

başarılar dilerim

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Başarılar, İyi Eğlenceler.
    Quote Originally Posted by Vankoff View Post
    Başarılar.
    Quote Originally Posted by rexpo1994 View Post
    Başarılar dilerim
    Quote Originally Posted by defective1907 View Post
    başarılar dilerim
    Öncelikle teşekkür ederim arkadaşlar.Oyuna dönersek hazırlık maçlarında antrenörün hazırladığı Türkiye alt liglerinden bir kaç takımla maç yaptık yanı sıra 2 tane kendi ayarladığım dişli avrupa ekipleriyle oynadık

Milan maçında Balotellinin hat-tricki ile 3-0 yenildik
    Birde arkadaşlar yamadaki hata nedeniyle avrupa ligine play-off oynayarak gidiceğiz ve bir Beşiktaş klasiği olarak olası rakiplerimizden en zorlularından birini seçtik AS Monaco
    45 dk'ya onları oynayıp yükleyeceğim.

Gomezin sakatlıktan yeni çıkması nedeniyle yedek başlattık tosic'in milan maçı hariç performansının iyi oması nedeniyle onu tercih ettim.

Eleriz inşallah hocam

İlk maçı 3 2 kazandık tabi ecel terleri döktük desem yalan olmaz ilk devre quaresman'ın penaltıysa 1-0 önde bitirdik ama önce beck'in kendi kalesine atması ardından ersan'ın atılmasından sonra yediğimiz 2. gol bizi zorladıysa da ersan'ın kırmızısından sonra oyuna aldığımız milosevic'in attığı 2 kafa golü ile 3 2 kazandık quaresmanın 1 gol 2 asistlik performansı bizi çok memnun etti.

Eşleşmenin 2. maçı ise tarihi bir ma oldu ilk devre 3-0 geri düştüğümüz maçta gomezin sakatlığının ardından oyuna aldığım olcay şahan'ın 90+2 ve 90+3 te attığı 2 golle maçı uzatmalara götürdük Olcay bununla da yetinmeyip durumu 3 3e getiren golü 93.dakikada kaydetti ardından son darbeyi cenk Tosun vurdu ve 4 3 kazandık
    edit:Arkadaşlar kusura bakmayın belirlediğim saatten biraz geç oldu bir işim vardı bir de arada bir lig maçı yaptık onuda atacağım birkaç lig maçı daha yaptıktan sonra

Nesil
    2009
    Yer
    Bursa

Efsane olmuş valla bir kaç takviye şart ama hocam bu takıma

TSL 1.HAFTA

Monaco maçı öncesi beklemediğim bir yenilgi oldu açıkçası rhodolfonun birinci dakika dolmadan arkasına sektirdiği topla gekasın bitiriciliği galibiyeti getirdi es ese maçta kısır bir maç oldu çok fazla önemli pozisyon üretemedik her ne kadar istatistiksel olarak çok iyi görünsekde net pozisyon sayımız fazla değildi

Bu maçta ise monaco maçının vermiş olduğu mutluluk ile birlikte bitiricilikteki farkımızla zaman zaman zorlandığımız trabzon deplasmanından net bir skorla evimize döndük.

Trabzon maçı öncesi eksiklerimiz klasik bir beşiktaş

Quote Originally Posted by Leonadias View Post
    Efsane olmuş valla bir kaç takviye şart ama hocam bu takıma

Hocam acil transferin yapılması gereken 2 mevkii oldunu düşünüyodum bu iki mevkiiye stoper bölgesine genç gelişmeye biraz açık bir oyuncu aradım türk düşünüyordum ahmet çalık fiyatınıda düşündüğümde uygun geldi orta saha mevkiisi içinse birazcık daha sert oynamayı seven 28 yaşının üstünde tecrübeli bir isim aradım uzun süre bir kaç isimin kulübüyle anlaştım fakat oyuncular gelmek istemedi atm'li Tiago leverkusenli Simon Rofles gibi daha sonrasında yine lucas romeroyu düşündüm genç olarak 24 yaşında brezilyalı welington adlı bir oyuncuyla anlaşmayı düşündüm fakat oda kiradaydı bu sene acilen bir oyuncuya ihtiyacım olduğunu düşününce de vazgeçtim marsilyalı romaoyu ajaxa kaptırdım türkiye liginden aytaç kara ve lawalle anlaştım fakat aytaç'ın tecrübesizliğinden dolayı transferi gerçekleştirmedim lawalın de avrupada deneyimi olmadığını düşündüm ve vazgeçtim. Sonuç olarak menajerler tarafından önerilen romarici 1 hafta denemeye aldım bu 1 haftada 1 maça çıktık ve gayet başarılı oynadı La Liga tecrübesinin olduğunu da düşününce ve aradığım oyun tarzına yakın bir oyuncu olduğu için bir anlaşma imzaladık. Bas dost ise wolfsburg kiralık ve satılık listesine koydu ve benimde forvet mevkimin geliştirmem gerektiğini biliyordum özellikle bazı maçlarda çift forvet kullandığım düşünülürse ve pektemeğe kadroda yer vermeyi düşünmediğim için. (satmaya da çok yaklaştım ama herif psvyi redetti).Transferi bu şekilde kapayacağız büyük ihtimalle takımdan ayrılanlar olabilir son gün fakat devre arasına kadar bu kadroyu kullanmayı düşünüyorum.(devre arası bir kaleci ve yine yeniden bir stoper düşünebiliriz)
    LİGDE İLK 2 HAFTA SONU LİG TABLOSU

Herkese iyi geceler arkadaşlar benden bu gecelik bu kadar..

Avrupa liginde grubumuz belirlendi dişimize göre bir grup geldiğini düşünüyorum.İlk 2 sıra içerisinde olacağımızı düşünüyorum

http://i.hizliresim.com/OZOoyA.png

Gruba kötü başladık ilk devre savunmamızda bireysel hatalardan 2 gol yedik maç boyu isabetli şut atmakta çok zorlandık tek golümüz duran toptan rhodolfodan geldi gomez'in sakatlıktak sonra zamana ihtiyacı var 2 kez üst üste diz dönmesi sakatlığını geçirdi
    Last edited by quaresma1903 : 06.Eylül.2015 at 19:21

TSL 3. HAFTA
    Bu maçta çok daha fazlasını hakettik ama olmadı 1 puana razı olduk.

TSL 4. HAFTA

5 gollü net bir galibiyet aldık.İstediğimiz oyunu oynayabildik tabi savunma zaaflarımız var bunları gidermeye çalışacağız. Quaresma ve Mario Gomez'in 1 gol 1 asistlik performansları gayet iyidi.

TSL 5.HAFTA

Maç ortada geçti eto'o yu durdurduk son dakikalarda cenk'in golüyle berabere bitirdik maçı

TSL 6.HAFTA

Antepe top oynatmadık diyebiliriz sosa'nın harika frikiği ve gomezin golüyle 2 0lık bir galibiyet aldık

Nesil
    2007
    Yer
    Ankara

Avrupa Ligi'nde zor rakip gelmiş ama elemeyi başarmışsın. Ligde de son deplasmanlarda zorlanmış ve puan kaybetmişsin. Deplasmanlarda biraz daha kontrollü oynamayı düşünebilirsin belki. Ayrıca başarılar.

AVRUPA LİGİ 2. HAFTA

Töre'nin yıldızlaştığı maçta 3 puanı 3 golle alıyoruz

AVRUPA LİGİ 3. HAFTA

Gomezin 2 golüyle kazanmasını bildik son 5 dakikada yediğimiz 2 duran top golünü saymazsak gayet iyi bir performans sergiledik

Quote Originally Posted by 3842 View Post
    Avrupa Ligi'nde zor rakip gelmiş ama elemeyi başarmışsın. Ligde de son deplasmanlarda zorlanmış ve puan kaybetmişsin. Deplasmanlarda biraz daha kontrollü oynamayı düşünebilirsin belki. Ayrıca başarılar.
    Deplasmanlarda tempoyu düşük oynamaya bakacağım tavsiyeler için teşekkürler

TSL 7. HAFTA

TSL 8. HAFTA

TSL 9. HAFTA

TSL 10. HAFTA

Bu dönemde iyi skorlar aldık konya maçını saymazsak hücum zenginliğimizle de dikkat çektik özellikle gomez gökhan olcay quaresma ve sosa performansları ile dikkat çekti sakatlıktan kurtulan ismail ve bas dost'u da takıma adepte etmeye çalışıyoruz.

Nesil
    2010
    Yer
    Tokat

Son zamanlarda iyi skorlar almışız. Böyle devam edersek sezonu çok iyi yerlerde bitiririz.

Bu Konuya Ait Etiketler

Mesaj Yetkileri