Güzel bir maçın sonunda Beşiktaş kazanır bence
Trabzon, Şota'yı alarak hatalar üstüne hata yapmaya devam ediyor maşallah, Allah nazardan saklasın tabiBJK'den yine fark bekliyorum.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Ben de rahat yeneriz diye düşünüyorum ilk haftadaki performansı sürdürürsek Trabzon zaten kötü.
İddaa kaç oran verecek acaba BJK'ye üst ve 2 bankoların bankosu
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
ilk mactaki gibi oynayabilirsek kolay mac olur ama takımı bilemiyroum insallah tüm sezon ilk mactaki performansı gösterebiliriz..
M.Ekici yok Mbia ise belli değil 2'side oynamazsa net bir galibiyet bekliyorum Beşiktaş'ımdan 2'side oynarsa 1 farklı skorla gene galip geliriz.
Lig Daha Yeni Başlamış Herkes Beşiktaş Farklı Kazanır Diyor Nasıl İş Bu Anlamadım. Bence Bizim Açımızdan Kolay Bir Maç Olmayacak Kazanırsak da 1-0 Olsun Bizim Olsun
En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"
Trabzon top oynamıyor Şota'nın iyi futbol oyanttığını kim görmüş, sadece iyi karakterli bir adam yoksa iyi bir Menejer değil
Last edited by BaGa TaRKaN : 23.Ağustos.2015 at 00:01
Herkese Merhaba Hayırlı Cumalar.
Bende Şota'dan ümitli değilim ama TS kadrosu da gelişiyor ,bir tek kanatlarımız zayıf, bence bir takımın en önemli hücum silahları kanatlardır oraya da en azından bir tane iyi adam alabilirsek Ekici nin de gelmesiyle sağlam bir kadro olur.
Maça gelirsek BJK favori. Hayalim ise 1-0 öne geçip TS nin skora yatması![]()
Aynı düşüncedeyim. Kaldı ki, bizim de eksiklerimiz var. Mesela stoperlerimiz çok ağır, Mersin maçında gördük bu eksikliği. Bu akşam da yedek stoper yok kadroda, nedense.
Sol bekte de Tosic yerine Motta ya da İsmail oynayacak. Bu ikili bana güven vermiyor.
İnşallah kazanırız, skor önemli değil.
Ah be Q7 gol atmadan önce yeseydin kırmızıyı.
Q17 yine yaptı yapacağını harika transfer
Ne dedim ama evi köyü satın Trabzon'a basın![]()
Last edited by BaGa TaRKaN : 23.Ağustos.2015 at 00:03 Reason: Sokak ağzını kullanmayalım lütfen!
Senol Gunes hakem niye kart gosterdi anlamadim demis![]()
Şenol Güneş öyle demiş mi görmedim ama "bizim golü de vermeyebilirdi" gibi şeyler söylemiş. Yani isyankar bir ifade ile. Hakem hakkında konuşmak istemiyorum diye başlayıp konuşmanın genelinde hakemlere yüklenmiş
Hakem bence de kötüydü fakat Quaresma'yı artık çözmüş olmak gerekiyor. Bu adam bir maçta rahat rakip geçemiyorsa, sarısı varsa oyundan hemen almanız gerekiyor. Yoksa atılmak için denemeler yapıyor. Hakem onu atarken çok haklıydı.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Quaresma kadar "akılsız" bir oyuncu görmedim kendini bile bile oyundan attırarak koskoca Beşiktaş camiasıyla dalga geçti.Gökhan Töre desen boş kaleye vurmak yerine topu çekerek pozisyonu öldürdü bu yenilgide bence en büyük sorumlu ikili Gökhan ve Q17'dir.
Trabzon tarafına gelecek olursak lige iyi başladılar ancak bu galibiyetler Trabzonluları aldatmasın Shota hoca felan değil sezonu zor tamamlar
Mbia konusundada Trabzon iyi iş başarmış,yönetimi kutlamak gerek
G.Töre ve Quaresma'nın sorumsuzluğu maçın içine etti, Motta'yı anlatmama gerek yok zaten; ama her şey bir yana ben transferden bile vazgeçtim. O parayı stada harcasınlar, yeter artık bitsin şu stad!!!
Rakipte ise M'Bia ve Okay'ı imrenerek izledim. Orta saha da lazımken şu ikiliden birini kaçırmamalıydık. Özellikle de M'Bia'yı.
Q7 denen futbolcu musvettesi,Porto'da hiç kırmızı gordumu acaba merak ettim