Fenerbahçe kazanır
Berabere biter
Molde kazanır
Pereira'nın basın toplantısındanSeviyorum bu adamı ya
ŞENER ÖZBAYRAKLI: KİMİN OYNAYACAĞINA HOCA KARAR VERİR
- Allah kimseye vermesin ama Gökhan Gönül sakatlanınca bana şans geldi. Gökhan ağabey şimdi düzeldi. Kimin oynayacağı konusu hocamızın takdiridir.
(Pereira araya girdi 'Eğer benim hakkımda kötü şeyler söylüyorsan yarın dışarıda kalırsın!' diye espri yaptı.)
- Kendimi en iyi şekilde hazırladım ve göstermeye çalıştım. Önümüzde çok maç var. Kulübüme faydalı olmak istiyorum.
- Yarın elimden geleni yapacağım.
(Pereira araya girip, "Yarın elinden gelenin en iyisini vereceksin, oynarsan tabii!" dedi.)
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
'' Ogün Temizkanoğlu '' (:
Taraftarımızın önünde tahminen 2-0 veya gönlümden geçen 3-0 ile kazanacağımızı düşünüyorum.
Takımın ciddi bir sakatlık problemi var ama geniş bir kadroya sahip olmamız elimizdeki hamle sayısını arttırıyor.
sener gökhan dan daha üstün ve formda bir oyuncu su an icin gökhanin formayi kapmasi zor eski performansina dönmeside zor iyi bir yedek olabilir en fazla..
Şükrü Saraçoğlunda çok zorlanmadan kazanacak gibime geliyor Fenerbahçe. İçerde puan vermediği sürece gruptan çıkacaktır zaten Fenerbahçe.
Fenerbahçe dikkat etmeli fizik gücü yüksek bir takım var karşısında
Yenilsek bile ki futbolda herşey mümkün. İzlerken keyif almak istiyorum. Organize gol girişimleri görmek istiyorum. Saçma sapan uzun toplar bu maçta da yapılmaz diye umsamda Alves'in dönüşü ile bunun mümkün olmayacağını biliyorum.
Eğer bu iş bilgisayarla olsaydı Bill Gates Microsoft'u değil, Trabzonspor'u yönetirdi
Tartışmalı bir penlatı ama ümitsiz vaka takım..
hobaaaaa 1-3 , inanılmaz kötü oynuyor fenerbahçe
steam : aytekin79
Bu takım iş yapamaz gruptan bile çıkamaz
Bu teknik direktör, bu sistemle ne ligde ne Avrupa'da başarılı olabilir..
Caner, Alves,Kadlec,Van Persie çok ktü oynuyorlar
Hem çift forvet hem yedekte forvet bile yok takımda. Böyle saçma bir transfer politikası olamaz. Van Persie haftalardır sürünüyor sahada. Adam güçsüz kuvvetsiz, fizik yok. Yerine oynatacak adam yok olabilir mi böyle bir şey? Taraftara küstürecekler adamı. Ha ilerde form tutar patır patır atar golleri orası ayrı mesele. Ama her şekilde yedek forvet lazım. Madem böyle olacaktı neden Webo bırakıldı?
FM Gazetesi
Nani tek başına mücadele ediyor. Takım olarak berbatız.
Caner aldığı her topu rakibe atmaya programlanmış gibi.
Geri dörtlü, kaleci ve Van Persie rezalet performansıyla maçı kaybettik..Nani dışındakileri atın çöpe..Bu takımdan bir şey olmaz
Pereira'nın Mehmet Topal'ı oyundan almasıyla sahada 10 kişi oynadık resmen bu kadar kötü bir hamle olamazdı. Nani ve Ozan dışında herkes vasattı Caner vasatında vasatıydı. Bu futbolla gruptan değil çıkmak sonuncu olursun.
keyif yok, futbol yok, yok yok yok yok. hiç bir şey yok.
bu sistemle çarşıya bile çıkamayız.
defansı ayakta tutan topal'ı oyundan çıkartıyoruz lükse bak. çıkarırsan cezasını çekersin böyle.
bu kadar basit hatalar yapamaz bu takım ya?
Ne kadar çok para harcasan harca içi geçmiş oyuncularla ve kötü teknik direktörlerle olmaz bu iş..
Şu anda tek Avrupa futboluna yaklaşan takımımız Beşiktaş'tır. Diğerleri Avrupa'da hüsrana uğramaya mahkumdur. Hızlı oynamamız lazım. Hızlı ve fazla düşünmeden paslaşmamız lazım.
Yıllardan beri İskandinav milli takımlarını ve takımlarını küçümsüyoruz ama bizim takımlarımızdan çok daha dişli ve organize oynuyorlar. Biz Avrupa'nın çok gerisinde kaldık.
Steam: briannn07
PS4: Swoldern
bu fabiano denen kaleci tam bir kova tabiri caizse.. yok benim anlamadigim volkan dururken bu herifi niye oynatiyor? pereira da ocak ayini göremez bu kafayla.. van persie yi elestiren arkadaslarida anlamak mümkün degil adami pozisyona sokuyorlarda adammi atamiyor? van persie ye calismiyorki takim bjk de olsa su ana kadar 5-6 gol atmisti ligde
Maçta Nani,Ozan dışında berbat bir takım izledim özellikle Caner Erkin dünün en kötüsüydü.Takımın ne oyun temposu var ne bir ciddiyet var Perreira benim için hala 10.haftaya kadar kredisi olan birisi ama bunun üstüne alacağı 1-2 kötü sonuç olursa A.Yıldırım fişi çekebilir
İnsan gerçekten üzülüyor. Yıllarca taraftarın gösterdiği anlayış, özveri, destek saymakla bitmez. Eskişehir'de yaşıyorum ve klubümün orjinal ürünlerini satın alarak destek olabiliyorum sadece. Bu yıl Yandex'i kurduk. Hergün en az 35 arama yapıyorum. Bilgisayarı açtığımda sürekli gerekli, gereksiz şeyleri aratıyorum. Bu yıl derbi maçına gitmek gibi bir isteğim var. Ben bile Eskişehir'den bireysel olarak bunlarla uğraşırken, İstanbul'daki arkadaşlarımı düşünemiyorum bile. Yeter artık yeter, kimi alırsanız alın, ne yaparsanız yapın, şu Avrupa maçları neden böyle? Ruh mu yok, istek mi yok? Yoksa her maçtan önce kazanmamak için herşeyi yapın mı yazıyor soyunma odasının çıkışında ne oluyor anlamış değilim. Sadece yeter artık diyorum, yeter.
İkinci olan, ilk kaybedendir.
Ayrton Senna da Silva
Nani, fatura bazılarına kesilsin demiş. En başta Caner'e kesilmeli bence. Alves'in olduğu her maçta biz gol yemeye mahkumuz adam tam balta. Yanına da Kadlec'i koydunmu tadından yenmiyor valla.
Alper'de Fenerbahçe'nin topçusu olmadığını her geçen gün ispatlıyor. Ozan'da aynı şekilde şişirilmiş balon neyini beğendiniz anlamadım.
Dün saha da tek olumlu şey vardı. O da taraftar tüm rezilliğe rağmen takımın arkasında durdu. Tabi onlarında sabrı var. Bursa - BJK ve sonraki Avrupa maçında Pereira kredisini doldurur. Artık takım birbirini tanımıyo o şu bu yemezler artık. Şu kadroyu oynatamama lüksü yok kimsenin
Fenerbahçe son yıllarda maalesef artık futbolun olmazsa olmazı olan şeyi yapmıyor maalesef. Yani hareketli oynamıyor, herkes halı sahada top oynar gibi durarak oynuyor. Pas verip koşan yok, topsuz oyunun içerisinde de bulunuyum diyen yok. Dün bir benzetme yaptım burda da yapmak istiyorum. Ben yılların Pes'cisiyim. Bu sene biraz fifa oynadım, fenerbahçe'nin oyunu benim fifa oynayışıma benziyor. "Savunma zaten yapamıyor, hücumda da topu alan yavaş tempoda koşmaya,adeta yürümeye başlıyor." Biraz ileriye,dikine oynayım dediğimde kaptırıyorum çünkü topu.
Dün bir ara saydım 7 pas yapıp toplamda 15 metre ilerleyememiştik. Takım böyle olduğu için ve maalesef taraftarımız futboldan anlamadığı için "doğru futbol" oynamaya çalışan elimizde nadir futbolculardan biri olan Diego'ya kesiyor faturayı. Diego bu takımın en değerli öznesi benim nazarımda. deniyor, koşuyor,dikine oynamaya çalışıyor. Destek olan olmadığı için de hata oranı artıyor hepsi bu. Ona 4-5 oyuncumuz ayak uydursa takım çok farklı yerlere gelebilecek esasında. Bakalım ne olacak halimiz.
Maç özelinde yorum yapmak gerekirse; Meireles ve Alves'i oynatmak takıma ihanettir. Başka açıklaması yok. Ve gelelim Caner'e. Dün ne yapmaya çalıştı ben anlamadım adeta 3 sene öncesine dönmüştü. yenilen 2. ve 3. golün en büyük sorumlusudur. Kalecinin gollerde bir hatası yoktu. Fakat taraftar kendisine öyle dolmuş ki maalesef artık oynamasa daha iyi. Bu çocuk geçen sene Porto'da 30dan fazla maç yapmış, taraftar aceleci davranıyor onun hususunda da ama yapacak bir şey yok. Dün tribündeydim, herkes sövüyordu garibana.
Ve dün görüldü ki geri 5'liyi saymıyorum ama kalan altılı mutlaka Souza-Ozan-Nani-Diego-Markovic-RVP olmalı. Artık bu düzeni zorlamalıyız.
"İngiltere'de 2 büyük takım vardır. 1-Liverpool, 2-Liverpool Genç Takımı" Bill Shankly
Şu konuya mesaj yazmaya geldim, aklımda ne varsa yazmışsın tebrik etmeden geçemedim. Takımın pas hızı, topsuz oyun, Diego'nun takım için önemi, taraftarın sabırsız olması, Alves ve Meireles tercihleri ve herşeyden önemlisi Caner. Ben 2 yıldır Caner çok kötü oynuyor diyorum ve bu konuda da hala ısrarcıyım, en büyük tezimde asıl halini Avrupa'da göreceğimizdi ve ilk maçta ortaya çıktı. Maçta da gördüğümüz gibi Caner'in kanadı otoban oldu ve 2 golü o kanattan yedik. Bütün takımın kötü olduğu yerde 1 futbolcuya yüklenmeye her zaman karşıyım ama bu durum yeni olmadığı için istisna yapıyorum. Neyse umarım takım bir an önce toparlar da düzgün futbol oynamaya başlar. Ama mevcut durumumuzun en büyük sebebinin antrenmanlarda yapılan yükleme olduğunu düşünüyorum, 2 hafta içerisinde sakatların da dönmesiyle takım daha iyi olacaktır.