tek takımla uzun soluklu oynadığınız zamanlarda belli bir taktiği oturtup uzun yıllar aynı taktiklemi oynuyorsunuz yoksa her sezon taktik değiştiriyormusunuz yorumları merak ediyorum![]()
tek takımla uzun soluklu oynadığınız zamanlarda belli bir taktiği oturtup uzun yıllar aynı taktiklemi oynuyorsunuz yoksa her sezon taktik değiştiriyormusunuz yorumları merak ediyorum![]()
valla 2 farklı taktigim var ama genelde sadece bir tanesini kullanıyorum rakibime göre sadece takım talimatlarında ve oyuncu talimatlarında ufak değişiklikler yapıyorum macın gidisatına görede mudahale ediyorum
Oyunculara göre tatktik hazırlarım her zaman. Eğer takım iyi gitmezse illa ki ufak değişiklikler yaparım.
bu soruyu neden sorduğumu söyliyim 3 sezon aynı takımla şampiyon oldum 4. sezon takıma bişeyler oldu toparlayamıyorum taktikte değişiklik yapsammı diye düşünüyorum ama taktik kötü olsa 3 sezon şampiyon olmazdım takıma fazla takviyede yapılmadı anlamıyorum bu düşüşün sebebini
Ben oyuna işk başlarken her fm serisinde kullandığım 2 taktiğimi takıma kurarım ve sezon başından itibaren yoğun şekilde taktik çalıştırırım ve altyapıyadada bu taktikleri koyarım. Birnevi barcelona stili yapmaya çalışıyorum kendimce 😊
General Mobile 4G cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi