Originally Posted by
BaGa TaRKaN
Başarılar, İyi Eğlenceler.
Teşekkür ederim.
--
Öncelikle beklentilerden bahsetmek istiyorum.
Medya sezonu 11. Sırada tamamlamamızı ön görüyor. Yönetimin beklentisi ise sezonu en azından orta sıralarda tamamlamamız yönünde.
Yönetimin şöyle atak oyna, şöyle topa sahip ol tarzından bir beklentisi bulunmuyor. Tek istekleri altyapıyı kullanarak oyuncu çıkartmamız. Takımda çok sayıda gelecek vaadeden genç oyuncu bulunuyor. Bu gençleri takımdaki tecrübeli oyuncularla harmanlayıp dinamik ve genç oyuncuların bolca şans bulabildiği bir rotasyon oluşturmak istiyorum.
Kilit Oyuncular:
26. Christopher Schindler
Takımın kaptanı, hem sağ bekte hem de stoperde oynayabiliyor. Savunmada adı ilk yazılan oyuncu olur.
11. Daniel Adlung
Takımın ikinci kaptanı ve yıldız oyuncusu, çok yönlü, azimli bir oyuncu. Wolfsburg ilgileniyordu ama takımda tutmayı başardık.
19. Rubin Okotie
Takımın en önemli gol silahı. Güçlü fiziğiyle dikkat çekiyor. Avusturya Milli Takımı'nın da forveti aynı zamanda.
Dikkat Çeken Diğer Oyuncular:
Takımın Uruguay'lı stoperi
Kagelmacher, en teknik oyuncusu
Liendl ve genç oyuncular
Wolf, Wittek, Vollmann, Neudecker, Taffertshofer ve Degenek adlarından söz ettirebilirler. Bu oyuncular adlarından söz ettiklerinde onların profillerini de sezon içerisinde paylaşacağım.
Transferler:
Kulüp ekonomik açıdan çok iyi durumda değil. Bu nedenle takımda forma vermeyi düşünmediğim oyuncuları para kazanarak yollamaya çalıştım. Daha fazla oyuncunun ayrılmasını arzu ediyordum ama şimdilik bu oyuncuları gönderebildiğimiz için memnunum.
Takıma da çok genç üç oyuncu kattık, bu oyuncuları bir kaç yıl daha kiralayıp hem gelişimlerine katkıda bulunmak hem de onlardan faydalanmak istiyorum.
Sezon sonu sözleşmesi bitecek olan önemli oyuncularımız var. Amacım ara transfer dönemine kadar bu oyuncularla makul şartlarda anlaşıp onları takımda tutmak olacak.
Son olarak ilk sezondan Bundesliga'ya yükselme gibi bir beklentim olmamakla beraber, zamanla duruma bakacağız. Ligi ilk 8 içerisinde tamamlamayı kendi kafamda en düşük beklentimiz olarak belirledim.