1 ile 23 arası toplam 23 sonuç

Konu: G.Saray Storelar darphane gibi

Smile G.Saray Storelar darphane gibi

G.Saray Storelar darphane gibi

Galatasaray’ın şampiyonluğa ulaştığı 14 Mayıs tarihinden sonraki bir aylık dönemde, 2’si mobil olmak üzere toplam 20 Galatasaray Store’un yaklaşık 13 milyon YTL civarında ciro yaptığı ifade edildi.

Storeların faaliyet süresi içindeki en kazançlı dönemlerini yaşadığı öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar’ın kazançları artırmak için iki store daha açmayı planladığı bildirildi. Yeni storelardan birinin Ankara’ya, diğerinin ise Bursa’ya açılmasının hedeflendiği kaydedildi.

Sarı-Kırmızılı kulüp, sezonluk kombine kart satışından da yaklaşık 10 milyon YTL civarında bir kazanç sağlamış ve bir aylık dönemde kulübün kasasına hatırı sayılır bir miktar girmişti.
    23.06.2006

Kaynak : Fanatik

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

gittikçe artar zaten bu storelerin sayısı
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

Valla GS li herkes orjinal ürün alsın lütfen.

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul / Samsun

reklam kokan hareketler bunlar

sizin gibi gençleri gs storede orjinal şeyler alırken görmek isteriz
    ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !

Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved

şu yeni sezon ürünleri çıksında atlayalım hemen

bu arada almanak çıktımı8?

daha çıkmadı ne zaman çıkıcak hala belli değil... gazeteci dövcek beni hergün soruyom

yeni sezon ürünleri esas benim tahminimce patlama yapacak....

yeni sezon ürünleri kesinlikle çok satıcak özellikle formalar umarım güzel olur

Quote Originally Posted by mustafagungor
    bu arada almanak çıktımı8?
    almanak lar çıktı arkadaşlar .... ayrıca yeni sezon formalarıda 2 hafta içinde tanıtıma çıkıcakmış .... formaları ö.canaydın beğenmiş onun için biraz kuşkuluyum ....

almanak lar çıktı arkadaşlar .... ayrıca yeni sezon formalarıda 2 hafta içinde tanıtıma çıkıcakmış ....
    hmm bu çok iyi haber...
    desene burak abi senin bakkal yalan söölüyomuş

formaları ö.canaydın beğenmiş onun için biraz kuşkuluyum ....

Nesil
    2005
    Yer
    Republic Of Fenerbahçe

İnşallah Forma renginiz değişir ?
    Turuncu Bordo gibi duruyor şuanki formalar yada bana öyle geliyor
    dar ağacında olsak bile son sözümüz FENERBAHÇE !

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by EreN
    İnşallah Forma renginiz değişir ?
    Turuncu Bordo gibi duruyor şuanki formalar yada bana öyle geliyor
    Bu renklerin öyküsünü Ali Sami Yen'den dinleyelim:
    "Birçok yerleri dolaştıktan sonra, nihayet Bahçekapı'daki Şişman Yanko'nun dükkanına gidilerek orada zarif iki yünlü kumaşa tesadüf ettik. Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı. Tezgahtar, mahirane bir el hareketi ile kumaşların dalgalarını birleştirdi. Bir saka kuşunun başı ile kanadının yarattığı renk güzelliğine benzer bir parlaklık hasıl oldu. Ateşin içindeki renk oyunlarını görür gibi olmuştuk. Sarı-Kırmızı alevinin takımımız üstünde parıldamasını tasavvur ediyor ve bizi derhal galibiyetten galibiyete götüreceğini tahayyül ediyorduk. Nitekim de öyle oldu."

Quote Originally Posted by perpetua
    Bu renklerin öyküsünü Ali Sami Yen'den dinleyelim:
    "Birçok yerleri dolaştıktan sonra, nihayet Bahçekapı'daki Şişman Yanko'nun dükkanına gidilerek orada zarif iki yünlü kumaşa tesadüf ettik. Biri, vişneye çalan koyuca tatlı bir kırmızı, öteki de, içinde turuncudan iz taşıyan tok bir sarı. Tezgahtar, mahirane bir el hareketi ile kumaşların dalgalarını birleştirdi. Bir saka kuşunun başı ile kanadının yarattığı renk güzelliğine benzer bir parlaklık hasıl oldu. Ateşin içindeki renk oyunlarını görür gibi olmuştuk. Sarı-Kırmızı alevinin takımımız üstünde parıldamasını tasavvur ediyor ve bizi derhal galibiyetten galibiyete götüreceğini tahayyül ediyorduk. Nitekim de öyle oldu."
    100 yıllık sevda
    -

almanak daha çıkmadı ya sitede bile çıkmadı diyor

Smile

Quote Originally Posted by hurmet
    almanak daha çıkmadı ya sitede bile çıkmadı diyor
    Evet öyle, ama ben daha bilmiyorum almanak'ın ne olduğunu

Yılllık gibi birşey ama verilende neler olacak, bilgi verirmisiniz??
    -

Evet öyle, ama ben daha bilmiyorum almanak'ın ne olduğunu

Yılllık gibi birşey ama verilende neler olacak, bilgi verirmisiniz??
    ayrıntılı bilgi burada var..

http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=11899

Eyvallah, sağol mustafagungor...
    -

Ne demek rica ederim...

Nesil
    2001
    Yer
    İstanbul'un İçinde Herhan

Ligin bittiği hafta Mecidiyeköy'den geçiyordum. İçeriyi bir gözlemleyim dedim. Girdiğimde kasada pide kuyruğunu anımsatan bir kalabalık vardı. Doğru düzgün birşey kalmamıştı raflarda. Koca storeda 2 tane GS forması kalmıştı.

Keza dün Suadiye'ye uğradım, içerisi doluydu ama orada da ne sorduysam kalmadı dediler.

Ligin bittiği hafta Mecidiyeköy'den geçiyordum. İçeriyi bir gözlemleyim dedim. Girdiğimde kasada pide kuyruğunu anımsatan bir kalabalık vardı. Doğru düzgün birşey kalmamıştı raflarda. Koca storeda 2 tane GS forması kalmıştı.

Keza dün Suadiye'ye uğradım, içerisi doluydu ama orada da ne sorduysam kalmadı dediler.
    Aslında bu bir bakıma iyi bir bakıma kötü bir hber bana göre.

İyi yanı; Kalmadığına ve kuyruk olduğuna göre ciddi derecede bir satış var.
    Kötü yanı; Çok satılsa bile ürünler GS'nin beklentilleri karşılaması gerekirdi.Onlarda biliyorlardı büyük bir satış olacağını fakat tedbirlerini almamışlar heralde..

ya izmirde zaten sıkıntı hat safhada adam cimri midir nedir hiç ürün getirmiyor

bari bu sıralar kombinelerden ve storelerden para yüzü gördük

Mesaj Yetkileri