Tolgay da Quaresma gibi performans anlamında oyuna iyi yansıtılamamış bir oyuncu.
Bence mental özellikler elden geçirilmeli.
Football Manager araştırmasında gözlemlediğiniz eksiklikler ve hataları bildirebilirsiniz. Yazdıklarınız araştırma sorumluları tarafından değerlendirilecek ve veri tabanı üzerinde gerekli düzenlemeler yapılacaktır.
Futbolcu Bilgileri
Oyuncu profillerini buraya tıklayarak görebilirsiniz.
Quaresma konusunda sonuna kadar haklısın. Leş yapmışlar adamı. Tolgay için katılmıyorum sana. Adam geldi yarım devre top oynadı bi sakatlandı 1 senedir yok. Gayette yeterli profili bence. Rotasyonda iş yapar. Oğuzhan'a çok iyi bir yedek olur.
Önüzmüdeki sezondan itibaren sözleşme aşağıdaki gibi olacak. Oyundaki %6'lık yıllık artış yetmiyor.
-2016-2017 sezonu: 1.450.000 Avro garanti ücreti+ 10.000 Avro maçbaşı ücreti
-2017-2018 sezonu: 1.550.000 Avro garanti ücreti+ 10.000 Avro maçbaşı ücreti
-2018-2019 sezonu (opsiyonel): 1.650.000 Avro garanti ücreti+ 10.000 Avro maçbaşı ücreti
Tolgay bu sezona damga vuracak (Allah sakatlıktan korusun). Olympiakos hazırlık maçında tam bir maestroydu. Çok klas bir orta saha oyuncusu. O şansız sakatlığı yaşayana kadar da müthiş bir performans sergilemişti Beşiktaş'ta. Gel gör ki oyunda çok etkisiz, hiç bir yerde tutunamayan, performansı düşük vasat bir oyuncu profilinde. Oyundaki Tolgay ile gerçektekinin alakası yok bence. Ben daha fazla detaya girmiyorum. Araştırmacıların kendisini dikkatle izlemesini tavsiye ederim.