Tarih 31/05/2015... Günlerden Pazar.Arkadaşlarla halı saha maçı sonrası geyiğimizi yaparken, Başkent'imizin uzun süreden beri hükmeden bir ekibi olmadığı ile ilgili sohbet ediyoruz.
Bebeler: Abi takımlarımızın bir çoğu birkaç kişinin elinde senelerdir sürünüyor. Küme düşürülmeler, 1 günde teknik direktör kovmalar.
Evren: N'apak biliyonuz mu? Taraftar takımı kurak ya la... Bizim elin Mancester'lisinden neyimiz eksik...
Sohbetin sonunda geçen muhabbetin her zaman olduğu gibi havada kalacağı düşünmüştük. Fakat aradan bir kaç gün geçmemişti ki gece rüyalarımda Sıhhıye Meydan'ındaki Hitit Heykel'inde yer alan geyikler arkamdan Ankara takımlarının adlarını bağırarak beni kovalamaya başladığında, bu gidişatın değiştirilmesi gerektiği çark etmişti.
Ertesi hafta bebeleri toplayıp, bir tüzük oluşturduk, harıl harıl kulüp ismi bulmaya çalışıyor ve logo çalışmalarına devam ediyorduk.
Çok farklı isimler geldi aklımıza fakat kendimizden bir parça katmak gerektiği konusunda sonunda bebelerle anlaşmaya vardık.
Not: Bu kariyerde anlatılan öğeler hayal ürünüdür. Logo tarafımca tasarlanmış olup ticari amaç ile kullanılmamaktadır ve kullanılmamalıdır. Logo'nun başka alanlarda kullanılması nedeni ile doğabilecek olan telif hakkı sorunlarından başka alanlarda kullanan kişiler sorumludur.ANGARA FUTBOL KULÜBÜ
Stadımız ise onlarca yıldır, Amatör Futbola hizmet veren eski adı ile 100. Yıl Furbol Sahası (Anıttepe) olacaktı.
Kuralları okudum, anladım kabul ediyorum.