1 ile 7 arası toplam 7 sonuç

Konu: Uzun bir aradan sonra.. | Vfb Stuttgart

Default Uzun bir aradan sonra.. | Vfb Stuttgart

Bir efsane kaldığı yerden devam ediyor..
    Geçen yıllarda aktif olarak bir çok kariyer, veritabanı yaması yapmış/yayınlamıştım hatırlayanlarınız vardır; bu seride çok fazla oynama şansım olmadı zira ağustos ayında vatani görevimi tamamladım ve buralara yeniden döndük.. Oyunda bir çok takımı değerlendirme fırsatım oldu ama hiçbirinde 3.sezonu görmedim, işlerden ve başka meşguliyetlerden dolayı oyuna adapte olamadım. Bu sefer hızlı bir giriş yapıcaz eski serilerde olduğu gibi hikaye odaklı gitmeyeceğim; daha çok taktik konulara ağırlık vereceğim. Yayınlanmış veya yapılmış, denenmiş taktiklerin dışına çıkarak alışılagelmişin dışında taktikler denemek istiyorum. FM 16 Kariyeri yapacağız, bunun için oyunu mart 2016da başlattım ve 2016-17 sezonundan itibaren oynama başlayacağım. Sıfırdan, birazda alışılmışın dışındaki genç oyunculara yönelerek çok fazla para harcamadan takımı baştan inşa ettim. Sezonun ilk yarısını bitirdim şuan Aralık 2016'dayım maçlarımı, transferleri ve kullandığım taktiği paylaşıyorum; bu arada oyunumda 320 K aktif oyuncu olacak elimiz kolumuzun dünyanın her tarafına uzanabilecek..
    Dediğim gibi FM16'yı fazla oynamadım bu konuda vereceğiniz önerilere, yardımlara açığım..

TRANSFERLER

Spoiler: Aksel AKTAŞ ( 17/OOSağ ) 

Spoiler: Rodrigo BENTANCUR (19/OSağ-Merkez ) 

Spoiler: John Brooks ( 23/DM ) 

Spoiler: Jean Armel Drole ( 19/ OOSol-Sağ ) 

Spoiler: Jeandro Fuchs ( 19/DL ) 

Spoiler: Wilson Gomez ( 21/OOSM ) 

Spoiler: Massadio Haidara ( 23/DL ) 

Spoiler: Petko Hristov ( 17/DM ) 

Spoiler: Luiz İberico ( 18/SF ) 

Spoiler: Dhurgham İsmael ( 22/OSSol-DL ) 

Spoiler: Lovre Kalinic ( 26/KL ) 

Spoiler: Phakamani Mahlambi ( 19/OOMerkez-Sol ) 

Spoiler: Felix Horn Myhre ( 17/DOS )  

Spoiler: Onur Bulut ( 22/OSSağ ) 

Spoiler: Diego Poyet ( 21/DOS ) 

Spoiler: Harold Preciado ( 22/SF ) 

Spoiler: Patrick Roberts ( 19/OSSağ-Sol)  

Spoiler: John Hou Saeter ( 18/DOS-OSM)  

Taktiğimizde yoğun olarak topla oynamayı amaçlıyoruz, oynadığım bazı maçlarda topa sahip olma oranımız %75'lere kadar çıktı, ve şuan ligin en fazla topla oynayan ve en isabetli pas yapan ekibiyiz. Fakat takımın yeni olması ve benim taktikte ne olursa olsun ısrar etmem nedeniyle fazla puan kaybı yaşadık, değişen rakibe göre yeterli pozisyonlara giriyoruz fakat oyuncularımız tecrübesizliği ve profillerinin henüz yeterince oturmamasından dolayı tam olarak verim alamıyoruz. GS, FB, BJK gibi takımlarda denersek çok daha iyi sonuçlar alacağımızı düşünüyorum.
    Spoiler: Diziliş ve Mentalite 

Bir sonraki güncellemede sezonun ilk yarısında tamamladığım maçları paylaşacağım; herkese iyi geceler..

Başarılar, İyi Eğlenceler.

En Tehlikeli İnsan Az Anlayıp Çok İnanandır. "A.Çehov"

Nesil
    2006
    Yer
    06

Başarılar dilerim

Nesil
    2014
    Yer
    izmir

Başarılar dilerim

Nesil
    2006
    Yer
    63 - 20

başarılar kardeşim.
    Bazen yürekli kayıplar; Korkak zaferlerden daha önemlidir. [Fatih Terim]

Spoiler: Puan Tablosu ve fikstür sonuçları 

Ve oynadığımız bazı maçlar..

Tamamladığımız maçlarda genel olarak taktiğimiz planladığımız gibi işledi ama oyuncularımızın acemiliği bu işe eklenince istediğimiz sonuçları alamadık maalesef. 2005 yılından beri oynadığım kariyerlerimde en kötü başlangıcı bu oyunda yaptım 17 maç 7g 4b 6y alarak genel olarak yönetiminde bizden ahım şahım beklentisi yok, orta sıralarda ligi bitirmeyi hedeflediğimizi belirttim. Ara transferde uygun olursa bir kaç takfiye yapmayı düşünüyorum özellikle 1 tane bu ligin kalitesinde tecrübeli stoper alabilirim. Konsantrasyon, çeviklik gibi özellikleri sağlam olan, gelişimini tamamlamış savunma hattına liderlik edebilecek bir öneriniz varsa alabilirim.

Quote Originally Posted by BaGa TaRKaN View Post
    Başarılar, İyi Eğlenceler.
    Quote Originally Posted by aytekin79 View Post
    Başarılar dilerim
    Quote Originally Posted by olgunege75 View Post
    Başarılar dilerim
    Quote Originally Posted by MoNToLiVo_ View Post
    başarılar kardeşim.
    Çok teşekkürler sağolun

Mesaj Yetkileri