1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: Mert Nobre Sorunu

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Default Mert Nobre Sorunu

BB. Erzurumspor ile kariyere başladım fakat Nobre yi yabancı statüsünde göründüğü için kaydedemedim ve adamı mecburen sattım. Bunun düzeltilmesi gerekiyor. Adam gerçekte oynuyor ve leblebi gibi gol atıyor.

Nesil
    2015
    Yer
    İstanbul

Quote Originally Posted by xthexserhat View Post
    BB. Erzurumspor ile kariyere başladım fakat Nobre yi yabancı statüsünde göründüğü için kaydedemedim ve adamı mecburen sattım. Bunun düzeltilmesi gerekiyor. Adam gerçekte oynuyor ve leblebi gibi gol atıyor.
    Güzel yakalamışsın , umarım el atarlar.

Nesil
    2003

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Hani düzeliyordu? Sorun halen devam ediyor ayrıca birçok oyuncunun pozisyonu kafadan sallanmış o da ayrı bir mesele.. Türk ligleri yine rezalet olmuş kısacası..

Nesil
    2006
    Yer
    06

Hani düzeliyordu? Sorun halen devam ediyor ayrıca birçok oyuncunun pozisyonu kafadan sallanmış o da ayrı bir mesele.. Türk ligleri yine rezalet olmuş kısacası..
    Eğer düzeltilmişse yeni oyun açınca anlaşılır, yeni oyunda da mı aynı ?

Nesil
    2003

Nobre'de herhangi bir sorun yok.
    Az once Erzurumspor'u aldim, Temmuz 12, 2016'ya gittim ve sorunsuz bir sekilde kadro listesine ekleyebildim.

Diger futbolculara gelince, acikcasi Erzurum Belediye arastirmacimiz yok. Bu nedenle eksiklikler, hatalar olacaktir. Eger bunlari duzeltmek isterseniz: http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=125489

Nesil
    2007
    Yer
    Erzurum

Güncelleme sonrası düzelmemişti ama silip tekrar yükledim düzeldi. Erzurum Belediye araştırmacısı olmak için ne yapmamız gerekir? Ben erzurum dayım ve maçları sürekli stattan takip eden biriyim. Başta oyuncu mevkileri olmak üzere birçok konuda yardımcı olabilirim.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

@perpetua 'nın verdiği linkte nasıl araştırmacı ekibine dahil olabileceğiniz yazıyor.

Aşağıdaki linkte yer alan formu doldurmanız gerekiyormuş, buyrun;

https://docs.google.com/forms/d/e/1F...ewform?c=0&w=1

Mesaj Yetkileri