arkadaşlar eskiden cok ünlü avrupada başarılar kazanmış ama şu anda alt liglerde mücadele eden takımlar biliyosanız yardım edermisiniz
arkadaşlar eskiden cok ünlü avrupada başarılar kazanmış ama şu anda alt liglerde mücadele eden takımlar biliyosanız yardım edermisiniz
ben napoli yi biliyorum ama onunda avrupada başarısı warmı bilmiyorum..
Nottingham Forest.
Leeds eskiden süperdi Şimdi sürünüyor.
razorun da dediği gibi Nottingham Forest kesinlikle bir efsane
Kesinlikle arkadaşın dediği gibi Nottingham Forest sanırım 2 kere Avrupa Şampiyon Kulüpler Şampiyonu olmuştu
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
leeds kesinlikle baya bir ünlü olmuş şimdi ise ağlanacak halde
Evet yanılmıyorsun üst üste şampiyon oldu geçmişi çok iyi van Hooijdonk'ta orda oynamıştı.Originally Posted by Bursaspor
van hoijdonk gol kralı olmuş ordaOriginally Posted by r_a_z_o_r
![]()
Evet ayrıca alt liglerde değil ama Malmö FF'de eski halinde değil belki hala İsveç Ligi'nde en iyi takım ama Avrupa'da başarısı yok
Bu arada Malmö FF'den bahsediyorum Malmö IFK'dan değil...
Bir de IFK Göteborg var tabiki o da çok başarılıydı zamanında
Ayrıca Macaristan takımları da çok iyiydi zamanında...
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
bu nat forest ı nasıl eski haline getirebiliriz
rosenborg olabilir eskilerden cl oynadığını hatırlıyom
partizan özellikle yugoslaya dağılmaya başlamadan önce cl aldıklarını biliyorum inşallah eski günlerine dönerler
ingiltere ligine gir yanılmıyorsam 3.Lig'te tat almak istiyorsan ingiltre liginin hepsini seç efsaneyi uyandır.Originally Posted by stan
arkadaşım rosenborg benim hatırladığım kadarıyla son bir yıldır zor durumda bu takımın 12 yıl üst üste şampiyonlupu var
arkadaşım rosenborg benim hatırladığım kadarıyla son bir yıldır zor durumda bu takımın 12 yıl üst üste şampiyonlupu var
Eski haline derken nasıl bir eski hal diyorsun eski o yıldız kadrosuna mı?
Eğer öyle değilse iyi ve gelecek vaad eden gelnçler bulacaksın zaten İngiltere'de vardır bunlardan bulamazsan bizim Türk gençlerine bakarsın
Kadoryu kurduktan sonrası zaten senin taktiksel ve yönetimsel becerin...
Bunu soruyordun sanırım ben cevap verdim öyle düşündüğüm için...
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
nat forest ve genoa
benim hatırladığım kadarıyla 90 lı yıllarda napoli maradonayı alarak büyük bi sükse yapmıştı maradona burada bulunduğu sanırım 2 ya 3 yıl içinde italya şampiyonluğu ve yanlış hatırlamıyosam uefa kupasını almıştı cok gözde bi kulüptü sonra yok olup gitti
eintcraht frankfurt,dinamo zagreb,steau bucharest,ferencvaros,dinamo kiev,aston villa,tottenham,red star,stade de reims,borussia mochengladbach,napoli,malmö,göteborg daha warda aklımda yoq
al sana takım
napoli
wimbledon
Saint-Etienne
leeds united
Evet Hidalgo arkadaşım sağol bende Macaristan takımı diye Ferençvaroş'u kastetmiştim bir de Dundee United ve Birmingham City takımları var bu takımlar da UEFA Kupasında büyük başarılar elde etmişlerdir
Bir de Wolwerhampton Wanderers ve Bastia ve NK Dinamo takımları gerçi bu NK Dinamo o kadar iyi bir takım değil ama eskiyi yad etmeye değer takımlardan bu takımlarda Dundee ve Birmimgham gibiydiler...
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Dinamo Dresden de Bayağı adından çokca söz ettirmiş zmanında
ajax. bence çökmüş bir dev.. artık ne avrupada nede LigLerinde boy gösterebiLiyorLar.
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
Ama Ajax'ın altyapısı çok kuvvetli
Guzman , Georginio lar hep burdan geliyorlar
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
Genova,Nottingham,Leeds,Napoli,Vasco De Gama(Brezilya)
Vasco=2.Ligde degil ama sampiyonluga oynabilecek kadrosuda yok![]()
dundee utd,aberdeen,saint etienne,leeds,benfica,celtic,club brugge,feyenoord,panathinaikos,hamburg,marseille,s ampdoria,zaragoza,ujpést,twente,ipswich town,bastia,athletic bilbao,fehérvar,köln,espanyol,stuttgart,torino,sal zburg,alavés bunlarn hepsi awrupada basarı kazanmıs takımlar
partizan degil kardes kizil yildiz (red star )Originally Posted by batuhan1907
TORİNO(italya),nottingam forest(ing),reims(fransa),Eintracht Franckfut(almanya),fc bruges(belçika)ledds united(ing),west ham united(ing),aberdeen(iskoçya),sampdoria(italya),di namo moskova(rusya),
ben burda valla çok başarılı olmuşlar fakar ilerde çok kötü olan takımları saydım illa 2. lige düşenleri yazmadım
partizan dacl de finali var ama real madride elendi
riems 1950 lerde avrupanın en ii 2. takımıydı 1.real madrid 3.fiorentina 4.milan
1960 larda
1.benfica 2.real madrid 3.inter 4.glasgow rangers
1970lerde
1.ajax 2.bayern munich 3.liverpool 4.ledds united
1980lerde
1.liverpoll 2.nottingam forest 3.real madrid 4.hamburg
1990 larda
1.milan 2.real madrid 3.barcelona 4.benfica
2000 de
1.real madrdi 2.juventus 3.milan 4.galatasaray
2006
1.liverpool 2.barcelona 3.milan 4.arsenal
partizan dacl de finali var ama real madride elendi
riems 1950 lerde avrupanın en ii 2. takımıydı 1.real madrid 3.fiorentina 4.milan
1960 larda
1.benfica 2.real madrid 3.inter 4.glasgow rangers
1970lerde
1.ajax 2.bayern munich 3.liverpool 4.ledds united
1980lerde
1.liverpoll 2.nottingam forest 3.real madrid 4.hamburg
1990 larda
1.milan 2.real madrid 3.barcelona 4.benfica
2000 de
1.real madrdi 2.juventus 3.milan 4.galatasaray
2006
1.liverpool 2.barcelona 3.milan 4.arsenal