1 ile 4 arası toplam 4 sonuç

Konu: Altay, Ümit Turmuş'a emanet

Default Altay, Ümit Turmuş'a emanet

İkinci Futbol Ligi (A) Kategorisi ekibi Altay'da, teknik direktörlüğe Ümit Turmuş getirildi. Altay'da daha önce iki dönem görev alan tecrübeli teknik adam, bu sabah Gaziemir Kutlu Aktaş tesislerinde siyah-beyazlı yöneticilerle görüşerek, prensip anlaşmasına vardı.

Kulüp İkinci Başkanı Suphi Toros, Altay'ı ve Lig A'yı iyi tanıyan, gençlere önem veren Ümit Turmuş'un başarılı olacağına inandıklarını belirtti.

Büyük bir camiaya ve köklü bir geçmişe sahip olan Altay'da yeniden göreve gelmekten onur duyduğunu vurgulayan Ümit Turmuş ise giden oyuncuların yerine yeni isimler alarak, takımı layık olduğu yere taşıyacaklarını söyledi.

Diğer yandan, Karşıyaka'nın da transfer etmek istediği belirtilen Yakup Sertkaya ile de anlaşma sağlandı. Altay'ın altyapısından yetişen orta alan oyuncusu Yakup, 4 sezondur Bursaspor'da forma giyiyordu.

Nesil
    2006
    Yer
    Karşıyaka 35½

ya ben de bu haberi duydum ama inanmak istemedim. 2 kere göndermişin adamı hala neden geri alıyorsun. inşallah başarılı olur ama sanmıyorum başarılı olacağını....
    "YÜCE ATATÜRK"

Nesil
    2006

daha iyi bir hoca getirilebilirdi adamı 2 kez göndermişsin bir daha niye alıyorsun

hoca iyi değil ama ben altaydan iyi işler bekliyorum. bakalım ne yapıcaklar hep beraber görücez.

Mesaj Yetkileri