1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: GS Şampiyonluk Balosu Yapıldı

Default 20:45 Saatine Servet!!!

20.45 saatine servet

Ali Naci KÜÇÜK - Bayram AYDIN

F.Bahçe’den kimse katılmadığı Çırağan’daki baloya 900 davetli iştirak etti. Havai fişek ve ışık gösterisinin yapıldığı gecede Kenan Doğulu konser verdi.

BÜYÜK bir özveri sonrası 16. şampiyonluğuna ulaşan Galatasaray, bu mutluluğunu Çırağan Sarayı’nda düzenlediği coşkulu bir baloyla kutladı. Spor, sanat ve iş dünyasından 900 kişinin katıldığı baloda, Galatasaray yönetimi ve futbolcular hazır bulunurken, geceye Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Dr. Kadir Topbaş, Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah da katıldı.

Baloya davet edilmelerine rağmen Fenerbahçe’den hiç kimse katılmazken, Beşiktaş’ı genel sekreter Kenan Öner temsil etti. Galatasaray Başkanı Özhan Canaydın, davetlileri eşi ile birlikte kapıda karşıladı. Baloda yemek, şampiyonluğun kazanıldığı saat olarak belirlenen 20.45’te başlarken, havai fişek ve ışık gösterileri geceye ayrı bir renk kattı.

Espri furyası

Ses sanatçısı Kenan Doğulu kendi orkestrasıyla verdiği konserde davetlileri coştururken, başta asbaşkan Adnan Polat’ın 20.45’le şampiyonluğu gösteren saati yanı sıra, tarihsel değeri olan Galatasaray ürünleri ve sanat eserleri, düzenlenen müzayedede açık artırmayla satışa sunuldu.

Büyük ilginin gösterildiği müzayedede Polat’ın saati 350 bin YTL’ye alıcı bulurken, toplam 980 bin YTL gelir elde edildi.

Neşeli dakikaların yaşandığı baloda G.Saray Başkanı Özhan Canaydın, Adnan Polat ve Devlet Bakanı Mehmet Ali Şahin arasında ilginç diyaloglar yaşandı. Polat, Bakan Şahin’in "Bu yılki hedefiniz neler?" sorusuna esprili bir şekilde "Futbolda bir deyim vardır. Bizim için en önemli maç önümüzdeki maçtır diye. Bizim de ilk hedefimiz 29 Temmuz’daki Beşiktaş ile oynayacağımız Süper Kupa. Kupayı kazanmak istiyoruz. Sonra da Şampiyonlar Ligi" yanıtı verdi.

Kırmızıyı gösteririm

Polat,
    Şahin’in geçen seneyi hatırlatması üzerine "Benim bu sene hiç tereddütüm yok. Çok iyi bir sezon daha geçireceğiz" dedi. Ardından Devlet Bakanı M.Ali Şahin, Adnan Polat’a hakemler hakkında yaptığı eleştirileri hatırlatıp "Bak benim hep kırmızı kartım yanımdadır. Gösteririm kartı. Bundan sonra hakeme gözlük falan demeyeceksin" dedi. Sohbete katılan Kadir Topbaş’ı gören Polat, "Bakanım aramızda centilmen bir Fenerbahçeli’yi görmek ne büyük şeref" diyerek espri yaptı. G.Saray Asbaşkanı, Seyrantepe ve Riva projelerinde ortaklık yapacakları TOKİ Başkanı Erdoğan Bayrak ile ilgili olarak ise Bakan Şahin’in yanında "Bir kuruşun bile hesabını yapıyor" diyerek herkesi kahkaya boğdu.

Okan affedilir

Gecede bir konuşma yapan Özhan Canaydın, "Sarıyla, kırmızıyla, alnımızın akıyla pırıl pırıl bir şampiyonluk elde ettik. Ezeli rakibimizi geride bırakıp, 16. şampiyonluğumuza ulaştık. Spor tarihini yazanlar bu şampiyonluğun çok farklı bir değeri olduğunu herhangi bir lig şampiyonluğundan daha büyük bir anlam taşıdığını yazacaklardır" dedi.

Geceye damgasını vuran Polat ise, transfer çalışmalarıyla ilgi şöyle konuştu:

"Hangi fubolcuya el attıysak kıymete bindi. Gravesen için R.Madrid’in seçimlerini bekliyoruz. Maniche performansıyla fiyatı artıyor. Ze Roberto’da öyle. İki yabancı futbolcu transfer edeceğiz. Heinz kesin gidiyor. Okan Buruk’u 16 yaşında ben profosyenel yaptım. Hata yapmış olabilir. Ama büyükler her zaman affeder. Okan’ı Galatasaray’da görmek istiyorum."

.SARAY’ın şampiyonluğunu kutlamak için Mersin’de düzenlenen baloya, Fatih Gökşen’le futbolculardan Ümit, Sabri ve Volkan katıldı.

Mersin Galatasaray Taraftarlar Derneği’nin hazırladığı balo, Sultaşa Otel’de yapıldı. Gecede Gökşen ve futbolculara birer plaket verildi, G.Saray’ın şampiyonluk hikayesini anlatan sinevizyon gösterisi de yapıldı. Coşkun Sabah şarkılarıyla baloya renk kattı. Atatürk’ün 1930 yılında G.Saray Lisesi ziyareti sırasında imzaladığı "Atatürk Portresi" açık arttırmaya çıkarıldı. Portre, 3000 YTL teklifi veren F.Bahçeli sanatçı Sevda Demirel’de kaldı.

Default GS Şampiyonluk Balosu Yapıldı

Şampiyonluk Balosu Yapıldı

16. Şampiyonluk Balosu, dün akşam Çırağan Sarayı'nda gerçekleştirilen muhteşem bir organizasyona sahne oldu. 1.000 kişilik davetiyelerin tümünün satıldığı Şampiyonluk Balosu'na Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, İstanbul Valisi Muammer Güler, İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Topbaş, İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, TOKİ Başkanı Erdoğan Bayraktar da katıldı. Galatasaray Spor Kulübü Yönetim Kurulu Üyeleri, Teknik kadromuz ve futbolcularımızın da katıldığı gece, çok renkli görüntülere sahne oldu. Davetlileri Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özhan Canaydın ve eşi kapıda karşıladı. Saat 19:30'da kokteyl ile başlayan geceye klasik müzik eserleri çalan sanatçı grupları da eşlik etti. Saat 20:45'de konuklar balo yemeği için masalara yöneldiler.

Yemekten önce bir konuşma yapan Galatasaray Spor Kulübü Başkanı Özhan Canaydın, davetlileri selamladıktan sonra şunları söyledi:

"Bildiğiniz gibi, bu sene nefes kesen bir mücadele verdik. Ve alnımızın akıyla, sarıyla kırmızıyla, ezeli rakibimizi de geride bırakarak, 16. şampiyonluğumuza ulaştık. Bu şampiyonlukla birlikte 100. yılımızı da görkemli bir şekilde kapatmış oluyoruz. Bu şampiyonluk sadece sportif bir başarı değildi. Bu şampiyonluğumuza özellik kazandıran değerlerin başında Galatasaraylılık Ruhu geliyordu.İleride spor tarihimizi yazanlar, bu şampiyonluğu çok daha farklı bir gözle değerlendirecek ve kazanılan bu başarının herhangi bir lig şampiyonluğundan çok daha öte anlamlar taşıdığını da yazacaklardır. İnanıyorum ki, Galatasaraylılar olarak önümüzdeki yıllarda da birlik ve beraberlik içinde mücadelemize devam ettiğimiz takdirde, bu şampiyonluklara yenilerini eklemeye devam edeceğiz. Şampiyonluk hepimize kutlu olsun. İkinci yüzyılda da yolumuz açık olsun. "

Baloda Galatasaray Spor Kulübü'ne gelir kazandırmak amacıyla çeşitli hatıra ürünleri için açık artırma düzenlendi. Tüm takım futbolcularının imzaladığı Hakan Şükür forması, Adnan Polat'ın saati, Hasan Kabze'nin ayakkabısı ve UEFA Kupası'nı kazananan takımımızın giydiği forma açık artırmayla sahiplerini buldu. Korhan Abay'ın sunduğu gecede, açık artırma ile ünlü ressamların resimleri de satışa sunuldu. Ünlü müzaaayedeci Raffi Portakal'ın yönettiği açık artırmada da resimler konuklar tarafından satın alındı.

Açık artırmaların son ermesinden sonra, denize kurulan platformlardan yapılan havai fişek ve ışık gösterileriyle coşku giderek yükseldi. Ardından ünlü sanatçı Kenan Doğulu ve orkestrası sahneye çıktı ve konuklara muhteşem bir müzik ziyafeti verdi. 16. Şampiyonluğumuzun çoşkulu bir biçimde kutlandığı Balo, gece yarısını geçtikten sonra sona erdi.

edit:daha önceden açılmış ..

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Nesil
    2006

aynı saat eminönünde 10 ytl işin şakası tabi bu arada jesus'a katılıyorum

Nesil
    2003

Quote Originally Posted by Jesus_FB
    bu niye yazılmış anlamadım ben bu balo gsnin şampiyonluk balosu değilmiydi? eğer öylelyse fenerlilerin ne işi var orda
    Davet edildigini saniyorum Fenerbahce baskani ve bir kac kisi daha ancak daveti kabul etmediler.

Galatasaray baskaninin, Fenerbahce baskanini bir eglenceye davet etmesi bence hos bir seydir. Ileride Fenerbahce bu gibi balo yaptiginda, Galatasaray baskanini davet etmesinde, ve Galatasaray baskaninin gitmesinde ne gibi bir kotuluk aranabilir ki? Bu tepedeki insanlar birbirlerine dostluk mesajlari vermezse, taraftarlarin arasindaki surtusmeler, kavgalar, terbiyesizliklerin sona ermesi nasil beklenebilir? Insanlik kuralidir, eger birisi nezaket gosterip davet etti ise, kisa bir sure de olsa katilmak o gosterilen nezakete, nezaket ile cevap vermektir. Ilk once yonetimler, sonra da teknik ekip ve sporcular taraftara ornek olmalidirlar. Ama herhalde Aziz Yildirim Fenerbahce camiasinin bir kisminin bu konuda tepki verecegini dusunerek
    gitmemegi yeglemis. Aziz Yildirim geri cevirirken de, "Tesekkur ederim, ancak baloya gelmemin uygun olacagini dusunmuyorum ancak nazik davetiniz icin tesekkur ederim." demesi gerekir.

Nesil
    2005
    Yer
    ev

aynı şekilde yıldırım demirören de katılmadı bence aklıllıca davrandılar çünkü resmen balo bir müzayede havasında geçmiş ama iyi para toplanmış

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by perpetua
    Davet edildigini saniyorum Fenerbahce baskani ve bir kac kisi daha ancak daveti kabul etmediler.

Galatasaray baskaninin, Fenerbahce baskanini bir eglenceye davet etmesi bence hos bir seydir. Ileride Fenerbahce bu gibi balo yaptiginda, Galatasaray baskanini davet etmesinde, ve Galatasaray baskaninin gitmesinde ne gibi bir kotuluk aranabilir ki? Bu tepedeki insanlar birbirlerine dostluk mesajlari vermezse, taraftarlarin arasindaki surtusmeler, kavgalar, terbiyesizliklerin sona ermesi nasil beklenebilir? Insanlik kuralidir, eger birisi nezaket gosterip davet etti ise, kisa bir sure de olsa katilmak o gosterilen nezakete, nezaket ile cevap vermektir. Ilk once yonetimler, sonra da teknik ekip ve sporcular taraftara ornek olmalidirlar. Ama herhalde Aziz Yildirim Fenerbahce camiasinin bir kisminin bu konuda tepki verecegini dusunerek
    gitmemegi yeglemis. Aziz Yildirim geri cevirirken de, "Tesekkur ederim, ancak baloya gelmemin uygun olacagini dusunmuyorum ancak nazik davetiniz icin tesekkur ederim." demesi gerekir.
    öncelikle böyle bir davet varmı yokmu bilmiyoruz eğer olmuşsada Aziz yıldırım gerekn nezaketle geri çevirmiştir sonuçta biraz sert üsluplu biri olabilir ama böyle konularda son derece nazik bir insan.

Bence böyle bir davet gereksiz ve yersiz (tabi varsayım olarak konuşuyorum) çünkü orada tüm gs camiası, futbolcuları, başkanları, taraftarları herkes orda ve bir şampiyonluk kutlaması yapılıyor. birde 20:45 saatleri satılıyor e bu durumda orada hiç bir Fenerbahçeli yöneticinin olmaması gayet normal. Heralde böyle bir örnek de hiç bir yerde yoktur. şampiyonluğu son maçta rakibinden almışsın, rakibin mutlaka ki üzüntüsü büyük ve böyle bir eğlence amaçlı bir baloya davet etmek yanlış olurdu.

Bu yüzden ben böyle bir davet olduğunu hiç sanmıyorum gazetelerimiz yine istedikleri gibi yazmışlar işte

Nesil
    2003

öncelikle böyle bir davet varmı yokmu bilmiyoruz eğer olmuşsada Aziz yıldırım gerekn nezaketle geri çevirmiştir sonuçta biraz sert üsluplu biri olabilir ama böyle konularda son derece nazik bir insan.

Bence böyle bir davet gereksiz ve yersiz (tabi varsayım olarak konuşuyorum) çünkü orada tüm gs camiası, futbolcuları, başkanları, taraftarları herkes orda ve bir şampiyonluk kutlaması yapılıyor. birde 20:45 saatleri satılıyor e bu durumda orada hiç bir Fenerbahçeli yöneticinin olmaması gayet normal. Heralde böyle bir örnek de hiç bir yerde yoktur. şampiyonluğu son maçta rakibinden almışsın, rakibin mutlaka ki üzüntüsü büyük ve böyle bir eğlence amaçlı bir baloya davet etmek yanlış olurdu.

Bu yüzden ben böyle bir davet olduğunu hiç sanmıyorum gazetelerimiz yine istedikleri gibi yazmışlar işte
    Eminim ki Aziz Yildirim teke tek nezaketle geri cevirmistir ama bunun medyaya yansimasi bence daha iyi olurdu. Yani aramizda dusmanlik, kavga yok, giderdrim ama bilmem ne nedeniyle katilamiyorum denilebilir. Veya gider 10 dakika kalir, bir kac kisinin elini sikar bir kadeh portakal suyu (sifalidir ) icer ve ayrilir. Butun gece yemek yeyip, laklak etmesini zaten beklemek cok fazla olur.

Yanilmiyorsam, Aziz Yildirim boyle bir davet oldugunu aciklamis, ancak gitmeyecegini soylemisti. Hatta yanilmiyorsam cevabi "Benim ne isim var orada" gibilerden olmustu. Bence taraftarlar arasindaki elektirigin yuksek olmasinin en buyuk nedenlerinen birisi bu gibi sivri aciklamalar.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Quote Originally Posted by perpetua
    Yanilmiyorsam, Aziz Yildirim boyle bir davet oldugunu aciklamis, ancak gitmeyecegini soylemisti. Hatta yanilmiyorsam cevabi "Benim ne isim var orada" gibilerden olmustu. Bence taraftarlar arasindaki elektirigin yuksek olmasinin en buyuk nedenlerinen birisi bu gibi sivri aciklamalar.
    böyle bir açıklamasını hiç görmediğim ve okumadığım için bir şey diyemicem

Nesil
    2003

böyle bir açıklamasını hiç görmediğim ve okumadığım için bir şey diyemicem
    Baskanlik secimi oncesine yaptigi roportajlardan birisinde idi. Kullandigi kelimeler benim yazdigim kadar sert olmasa da kesip atis sekli bence o anlama getirdi.

Quote Originally Posted by batuhan1907
    aynı saat eminönünde 10 ytl işin şakası tabi bu arada jesus'a katılıyorum
    o saat aslında hakan şükür ün saati .. son maçtan önce uğur getirsin diye adnan polat ile hakan şükür saatlerini değiştirmiş... ve o saati hakan şükür e c.vieri hediye etmiş (hakanın doğum gününde)
    vieri eminönün den aldıysa bilmiyorum

ayrıca bjk ve fb baloya davet edildi .... fb den kimse gelmedi ama bjk yönetimini temsilen bir yönetici gelmiş baloya ...

orda açıkarttırımda hakan şükür ün forması 3000 ytl den satışa çıktı... 3000 ytl yi verende ö.canaydın ama forma 200.000ytl ye satıldı ....

bence artık bu kutlamalar falan bırakılmalı da önümüzdeki senenin kadrosu oluşturulmalı transfer yapılmalı

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

Transfer yapılması için de para toplanması lazım zaten..

Nesil
    2005
    Yer
    ev

2,6 milyon YTL gibi bir paradan söz ediliyor çok önemli bir tutar

oha o neyden toplanmış öle yawws

Nesil
    2005
    Yer
    ev

bir saat bir forma zaten sadece 600 milyara satıldı

Mesaj Yetkileri