-
Antalyaspor 3 - 1 Şekerspor
ANTALYASPOR:3 - ŞEKERSPOR:1
BOLU - Hazırlık maçında Turkcell Süper Ligi'nin yeni takımı Antalyaspor, Şekerspor'u 3-1 yendi.
2 Temmuz 2006 Pazar -- 18:48:00
-
sergen fln bişi yapmışmı??
-
valla onu araştırıyorum son dakika düştü bilgisayara.
demekki şekerspor daha 1. ligi hakketmiyor.
-
e herhalde haketmiyor adamlar daha 2.lig b de
-
katılıyorum parayla adam olunsaydı...
-
Daha ilk hazırlık maçlarıyla belli olmaz ki bunlar.. Daha kadro fln oluşmamıştır. Asıl 3-4 hazırlık maçından sonra anlaşılır..
-
Antalya şeker yedi
Yeni sezon hazırlıklarını Abant'ta sürdüren Antalyaspor, ilk hazırlık karşılaşmasında 2'nci Lig B kategorisinde yaptığı flaş transferlerle dikkat çeken Etimesgut Şekerspor'u 3-1 mağlup etti.
Karşılaşmada forma giymeyen Şekerspor'un yeni transferleri Sergen Yalçın, Ahmet Dursun, Ahmet Yıldırım, Tamer Tuna ve Evren Turhan, yeni takımlarını saha kenarında izledi.
Abant yolu üzerinde bulunan Petro Clup Otel'de ikinci etap çalışmaları için bu sabah kampa giren Süper Lig'in yeni takımlarından Antalyaspor, ilk hazırlık maçında Etimesgut Şekerspor ile karşılaştı. Karşılaşma öncesi iki takımın Teknik Direktörü Yılmaz Vural ile Bahri Kaya saha kenarında kısa süre sohbet etti. Otelin yanındaki sahada yapılan maçta, Şekerspor Teknik Direktörü Bahri Kaya, yeni transferler Sergen Yalçın, Ahmet Dursun, Ahmet Yıldırım, Tamer Tuna ve Evren Turhan'ı oynatmadı. Sergen ve arkadaşları, yeni takımlarının Antalyaspor önünde verdiği mücadeleyi saha kenarından izledi.
Antalyaspor ise karşılaşmaya Cordoba, Ercan, Milan, Palmer, Volkan, Ali, Gürsel, İlyas, Ümit, Straka ve Coşkun ilk onbiri ile başladı. Yılmaz Vural yeni transferler kaleci Cordoba, Milan, Palmer, Ali ve İlyas'ın durumlarını görme imkanı buldu. Karşılaşmanın ilk yarısında Antalyaspor'un güzel futbolu dikkat çekti. Antalyaspor, ilk 45 dakikayı 30 ve 33'ncü dakikalarda Ümit, 38'de ise Straka'nın attığı gollerle 3-0 önde tamamladı.
Karşılaşmanın ikinci yarısı sağnak yağmur altında oynandı. İki takımın da farklı onbirlerle sahaya çıktığı ikinci yarıda Şekerspor dengeyi sağladı. İlk yarıya göre daha atak oynayan Şekerspor, 75'nci dakikada Cenker'in ayağından golü buldu. Antalyaspor'un 3-1 üstünlüğü ile sona eren karşılaşma sonunda, Kırmızı-beyazlı takımın Teknik Direktörü Yılmaz Vural, yeni transferleri de görme imkanı bulduğunu berlirterek, takımının performansından memnun olduğunu söyledi.
02.07.2006
Kaynak : DHA
-
ker ilk maçında umduğunu bulamamış
-
yok abi sergenle falan olcak iş değil bunlarr
-
02.Temmuz.2006, 23:54
#10
beyler dikkatli okusanız haberi yenbi transferler oynamamış.
-
03.Temmuz.2006, 00:47
#11
evet daha yeni transferler yok
-
03.Temmuz.2006, 01:01
#12
oynasa 6 çekerlerdi pehh pehh
-
03.Temmuz.2006, 02:15
#13
hemen ezber başlığı atmışlar...''antalya şeker yedi!!''...allahım yaa
-
04.Temmuz.2006, 12:17
#14
tabi beya sergen kim adam o halıyle takımımı kurtarcak tek basına 
Mesaj Yetkileri
- You may not post new threads
- You may not post replies
- You may not post attachments
- You may not edit your posts
-
Forum Rules