1 ile 18 arası toplam 18 sonuç

Konu: Fenerbahçeli Yöneticiye Ağır Ceza!!

Default Fenerbahçeli Yöneticiye Ceza!!

PFDK'dan, Uslu'ya 1 ay hak mahrumiyeti

A.A.

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu (PFDK), Türkiye Futbol Federasyonu'nu küçük düşürücü açıklamalar yapması nedeniyle Fenerbahçe Kulübü Yöneticisi Mahmut Uslu'ya 1 ay hak mahrumiyeti cezası verdi.

PFDK, bugün yaptığı toplantıda Mahmut Uslu'yu, FB TV'deki 'Futbol Zirvesi' adlı programda Türkiye Futbol Federasyonu'nu küçük düşürücü, saygınlığını zedeleyici şekilde beyanlarda bulunmaktan dolayı cezalandırdı.

PFDK, diğer bir Fenerbahçeli Yönetici Murat Özaydınlı'ya ise ceza tayinini gerektirir bir eylemi bulunduğu konusunda yeterli kanaat elde edilemediği gerekçesiyle ceza vermedi.

Kurul ayrıca, Denizlispor Kulübü Başkanı Ali İpek'e 1 ay, eski Malatyaspor Kulübü Başkanı Hikmet Tanrıverdi'ye 45 gün, Samsunspor Kulübü Menajeri Ercan Koloğlu'na 3 ay, eski Samsunspor Kulübü Başkanı Adnan Ölmez'e de 2 ay hak mahrumiyeti cezası vermeyi kararlaştırdı.

Nesil
    2006

işlerini iyi yapıyorlar helal olsun biraz daha adil olsalar ama bu kafayla zor

TFF'yi hiç kimsenin aşağılama hakkı yoktur!!

Nesil
    2006

o federasyonunda kimsenin hakını yemeğe hakkı yoktur

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

formasının rengi yüzünden doğal karşılıyorum..........

Quote Originally Posted by batuhan1907
    o federasyonunda kimsenin hakını yemeğe hakkı yoktur
    Aynen katılıyorum.

adam futbol federasyonunu aşağladıysa bence mantıklı bir cezadır. bu kurallarda vardır olay forma rengi değildir. sen bir yöneticiysen adebinle konuşacaksın

Nesil
    2005
    Yer
    İstanbul Takım:G.Saray

Hepsi böyle Murat mıydı neydi öyle bir yönetici vardı arkadaşların Üniversitede konfreansına gitmişti.Çocuk üstünde Galatasaray forması olmamasına rağmen(Tişört vardı Sarı-Kırmızı Collezione) eziklerlemi konuşacaz dedi.Hadlerini bilmedikleri apaçık ortada.Şahsen tanık oldum ... ( 03/04 sezonu Galatasarayın 6. bitirdiği sezon)

Quote Originally Posted by hurmet
    adam futbol federasyonunu aşağladıysa bence mantıklı bir cezadır. bu kurallarda vardır olay forma rengi değildir. sen bir yöneticiysen adebinle konuşacaksın
    Hocam insanlarda edep'mi bıraktılar bu işlerin gidişatı hiç iyi değil insanları birbirlerine kırdırdılar...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

TFF yi eleştirebilirsin ama aşağılama affedilemez

Sonuçta orası bir kuruldur.Sıkıysa UEFA'ya küçük düşür bakıyım napıyolar..

ya saçmalamayın allah aşkına ya TFF ne yaparsa yapsın Aşağılamaya,Hakaret etmeye hakkı olabilir mi ya böyle saçma şey olmaz. Ediebinle Eleştirirsin gerekirse adli kurumlara gidersin ama kimse kimseyi aşağılayamaz.

FB li arkadaşlarım sizde biraz objektif olun. Bu adı geçen programda Mahmut Uslu nun açıklamalarını izlemedim ama Gerçekten hakaret ettiyse ceza almasından doğal da bişey yoktur. Ha gerçekten hakaret fln etmeden ceza almışsada Gerekli İtirazlar yapılır zaten... Federasyonun forma rengi diyen arkadaşlardan kaçı o programı izleyipte yorum yapıyor orasıda tartışılır...

Yanlış anlaşılmasın ama nedense Fenerbahçe'li Mahmut Uslu, Hakan Bilal Kutlualp ve Murat Özaydınlı'yı sevmiyorum..

Bu konuda da Türkiye Futbol Federasyonu haklıdır.
    -

Şu andan itibaren konu dışı mesaj atmayın ve bundan önce konu dışı şahsım ve diğer kişiler tarafından atılan mesajları kaldırıyorum. Konu dışı atılan veya tartışma çıkaracak cvp yazan olursa konuyu kaparım

Tamam da o zaman yorum da yapmayalım..

"Ben nedense Murat Özaydınlı, Hakan Bilal Kutlualp, Mahmut Uslu'yu sevmiyorum.

Bence de Türk Futbol Federasyonu doğru yapmış"

gibilerinden ifadem vardı. Bunda ne var
    -

mesajında egowichten alıntı var diye silmiştim. o kısmı düzenleyip geri koydum. tepki verirken biraz daha makul ve sakin bir şekilde açıklarsanız derdinizi daha güzel olur

Sakindim zaten Sadece sordum
    -

Nesil
    2005
    Yer
    Istanbul/Moskova

Quote Originally Posted by hizlioglu
    ya saçmalamayın allah aşkına ya TFF ne yaparsa yapsın Aşağılamaya,Hakaret etmeye hakkı olabilir mi ya böyle saçma şey olmaz. Ediebinle Eleştirirsin gerekirse adli kurumlara gidersin ama kimse kimseyi aşağılayamaz.

FB li arkadaşlarım sizde biraz objektif olun. Bu adı geçen programda Mahmut Uslu nun açıklamalarını izlemedim ama Gerçekten hakaret ettiyse ceza almasından doğal da bişey yoktur. Ha gerçekten hakaret fln etmeden ceza almışsada Gerekli İtirazlar yapılır zaten... Federasyonun forma rengi diyen arkadaşlardan kaçı o programı izleyipte yorum yapıyor orasıda tartışılır...
    Objektif olmak zorunlu mu?Eğer öyle ise ben objektif fln olamam.Ben Fenerbahçeliyim ve işe o açıdan bakarım....

Mesaj Yetkileri