KuLLandıgı 10 penaLtının 9 unu goL yapıcak forwet arıom acill bendekıLerın hıc bırı atamıo 5 tane kuLLandıgının 7 tanesini kaçırıo adam ozeLLıkLe torres
takım:at.madrıd
butce:5 mılyon $
KuLLandıgı 10 penaLtının 9 unu goL yapıcak forwet arıom acill bendekıLerın hıc bırı atamıo 5 tane kuLLandıgının 7 tanesini kaçırıo adam ozeLLıkLe torres
takım:at.madrıd
butce:5 mılyon $
toniyi al o kaçırmaz
Kesinlikle katılıyorum.Originally Posted by hurmet
anelka kacırmıyor
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
sendeki ibagaza kaçırmaz ama forvet istiyosan al necatiyi.. tabi son süper lig güncelleştirmesi v2 yüklediysen
zlatan ibrahimovic
bide henry![]()
vitti yi al kaçırmaz
cisse bir sezonda belki 15 tane penaltı atmıstır hepsi de gol
ama takımı takas etsen kabul etmezler
Anelkayi al penati 20.
henry bence
henrybence
orta saha oyuncularını attır penaltıalrı uğraşma forvetlerle
vukcevic fred
bence
hakan sükür iki ayagını kullanabildigiiçin penaltı kacırmıyor
LuCa ToNi
SeRkaN GeDiK
yaw adamın parası yokki nasıl alsın o adamları...kardeş sen yann ekrayı weya vagner love yi al...
penaltı atacak adam bulunurda, bana penaltı kazandıracak adam lazım...
Arif olsa arif iyi penaltı kazandırırdı ama bence eğer varsa
Tercih ettiği hareketler kısmında ikili mücadeleye girmeyi seviyor varsa öyle olan adamları almanı tavsiye ederim veya forvet olmaz diyorsan Nuri şahin'i al bende hem penaltı yaptırıyor hem atıyor
Oğuz Kağan
TROLLING MAKES PERFECT
David Villa kaçırmaz. Penaltı özelliği 20 ve hem forvet olarak süper, hem de tam aradığın gibi penaltı ustası![]()
sayınm egowich sen hangi takımla fm oynuyon
madem parası yok onu nasıl alsınOriginally Posted by Cnkby
Betis ile oynuyorum.
ugur yıLdırım bu zamana kadar penaLtı kaçırdığını görmedim ben gören varmı![]()
ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...
waLLa ben torrese,kezmana,ıbagazaya,maxi rodrigeze,hatta kaLecıye bıLe cektırdım ama kımse atamıo.oyuna gırebıLsem ben kuLLancam waLLa.
ama ugur yıLdırım we witti oLabıLır ama obur dedıkLerınıze param yetmez asLında toni'yi we wagner Lowe'yi aLabiLsem ii oLurda aLamam eLımdekı adamLarıda satamıom kımse aLmıo kowuom gıtmıo kımse
Özgürcan Özcan penaltı 20 daha 1 tane kaçırmadı Peter Cech, Buffon bunlara 1 maçta 2 penaltı atmasına rağmen kaçırmıyo mükemmel !!!
bende daha uğur yıldırımın penaltı kaçırdığını görmedim
tmm kararı werdım
ozgurcan we ugur yıLdırımı aLıom ztn ıkısınıde cok sewerım sonucta gs'Li inşaLLah bendede kacırmaz
önerdıgınız adamLar ıcın saoLun
serkan gedik ve cafercan çok manyak penaltı kullanıyo.
serkan gedik oynayamaz ya bnm takımda o anca turk takımLarında yada orta sıraLardakı bı takımda faLan oynar cafercan geLıcek temmuzda onu aLdım saoL![]()
anelka anelka anelka
ya da serkan gedik...
var ben gördüm bi kaç defa kaçırmıştı ama yinede süper oynuyoOriginally Posted by BeatriX
ya arkadaşlar serkan gedik'in kapasitesi sizce yeter mi adam at. madridde oynuyoOriginally Posted by cüneyt11
walla paran az serkan gedik kaçırmaz dwight pezzarossi de öyle diye hatırlıyom