ilk kes karşılaşıorum bi bilgim yok garip bi olay:S
walla benim başıma hiç gelmedi juventusun yaptığını mı yaptılar acaba![]()
gerçekten ilginç
çok ilginç hiç karşılaşmadım
[SIGPIC][/SIGPIC]
Daha önce bir arkadaşda böyle hadise ile karşılaşmıştı.Nedenini unuttum![]()
çekemiyorlar iyi takımı![]()
kardeş skin çok iimiş nerden indirdin acaba?![]()
herhangi bir maçında kırmızı kart çok çıktıysa maç raporuna bi bak belki kavgadan dolayı ve ona benzer bi sebepten silinmiştir bence.eğer sen liverpool san tabi
ilginç bi olay
arkadaş galatasaray ı yönetiyo burada, ama ingiltere ligindeki böyle bir ayrıntı ilginç...
multimedya bölümünde var.herşey burada başlığı içinde.Originally Posted by ms1907
joga bonito skin adıda.
buda sana benden kıyak olsun..![]()
eywallah![]()
siteden joga bonitoOriginally Posted by ms1907
vardır bi şike şaibe
ilk dafa görüyom çok ilginç
Bencede İlginç...
işte buna gülerim![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ben bu sorunu bir arkadaştan da duymuştum sigames'e sormak lazım ne iş diye..![]()
kötü o 9 puan olsa bugun şampiyon olacaklarmış
eee bi cvb bulamadım biri söylesin yaww çook merak ettim onun yüzünden liverpool 2. man u şampion oldu
kardeş finans durumuna baksana ...büyük bir ihtimalle batmışlardırOriginally Posted by anılcıkmıcık
Çok garip. Yazık olmuş.
Ya bu resmi görünce aklıma geldi.Editör'den falan takımlara puan silinmesi cezası verilebiliyo mu? [Eğer İtalya'daki olayda kesin karar belli olursa onları ayarlıyacağımda]
şimdi bazı ligler açıldığında takımlar - puanla başlıyor bu da cezalı oyuncu oynatma-maçta çıkan olaylar vs yüzünden veriliyor. Eğer bu lig devam ederken olmuş ise o zaman ya FA çok hızlı yada başka bir durum var
walla ben şike olarak düşünüyorum ama şikenin de cezası bu kadar düşük olamaz.
finansı -49 000 fln öyle bişey
Bence finanstan dolayı silinmiştir...
heriflerin şampiyonluk yoluna taş koymuşlar resmen
So what?
Saike
Belkide taraftarların taşkınlığı falandır ama gerçekten çok ilginç!!!!
2005 de frencvaros takımı lıge yanılmıyosam -6 veya -9 puanla baslıyor ama senınkıde ılgınc bır olay bı mac raporuna bak ıstersen
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
alla alla hayret bende ilk defa duydum eğer gerçekten geçerli sebepler varsa buda sigames in başarısıdır çünkü oyun gerçeğe daha çok yaklaşıor demektir ama geliştilmesi lazım