helal diim ne diiim
harika valla ama sen grosso ve luca toniyi gs ye alarak bir sekil yapmisin ya helal olsun yakisir gs ye
valla ilk sezonda toni,grosso,serkan bunları almışsın büyük başarı... toni ve grossodan her rekoru beklerim mevki olarak kendi mevkilerinde oyunun en iyileri ...
helal olsun toniye. gerçekte zaten italyanın forvati olcak dünya kupasında
benim en sevdiğim admalardan biri de ztn luca toni.bu adamı tevez le birlikte oynatırsanız namağlup şampiyonsunuz.merak etmeyin.
sen bu adama 1. yılda gs ye nasıl getirdi bi yazsana hemde 6milyona ve necatiyede fulham 5milyon verdi ha
süper performans sergilemiş toni efendi...
Lake Sen Bu Adamları nasıl Getirdin Galatasaraya.Hemde İlk Sezon.Grosso yu Kaça Aldın.Kimleri Sattın Bu Anlatsana
harbı ya nasıl geldı bu adamlar ama yaptıgı ısler super walla helal olsun
http://forum.turksportal.net/vb/showthread.php?t=8298
kimleri gönderip kimleri aldığım burada yazıyor.![]()
valla şu oyunda gs ye bir sürü iyi oyuncu getirdiğimi hatırlıyorum. ama tevezi BİR kez bile galatasaraya getiremedim. en çok uğraştığım ve istediğim oyunculardan biriydi. bu senede peşindeyim ama hala para yönünden kulübüyle anlaşamıyoruz...gerçi tevezlede anlaşamıyoruz amaOriginally Posted by cüneyt11
![]()
tebrikler sana ve oyuncularına yeni Galatasaray rekoru mu acaba?
bu rekor derken 77 golü kast ediyosan galatasaray rekoru olup olmadığını hatırlayamıyorum şimdiOriginally Posted by aberkay37
ama gs ye hiç bir sezonda 77 gol atan bir oyuncu gelmişmidir tartışılır. bence rekordur
ama dediğim gibi hatırlamıyorum
![]()
tebrikler...
toni gerçekten de çok başarılı bi forvet 77 yi de geçer bi dahaki sezon
valla helal olsun ben en çok hangi taktiği kullandığını merak ettim. dostum GS ile böyle başarıları özledik yaw. eskiden diablo ile yakalamıştım böyle başarıyı fakat şimdi çok zorlanıyorum. taktiği verirsen çok sevineceğiz.
tekrar helal olsun diyorum..
Originally Posted by LaKe
tevez 2007 yılı sonunda serbest kalıo ben gs ye cokda zor olsa aldım ve harikalar yarattı.. sonra 28 yaşınd amilana sattım....
sağol kardeşOriginally Posted by hassand
Kullandığım taktiği Taktik ve Antrenman bölümündeki RAKİBİNİZİ KİLİTLEYİN başlığından indirebilirsin. selman abinin taktiği.
ben zlatan a 54 maçta 92 gol attırmıştım
kardeşim nasıl aldın Toni yi 6milyona inanılmaz valla yanlış anlama hile demiyorum ama inanılmaz yani nasıl aldığını bi anlatır mısın mümkünse![]()
vallaha bende kendimi 45 maçta 60 gol atarak övünürdüm :-)
herkezi tebrik ederim
ii kadro yapmıssın ilk senede
tebrikler kardeş hepsi iyi transferler hayrını gör
ayakta alkışlıyorum![]()
wallaa helal olsun..!
![]()
![]()
Helal Olsun Ama O Oyuncular FenerBahçe Ye DAha Çok YAkışırdı
![]()
![]()
![]()
Helal Olsun :d
vallahi helal olsun ama ben ne yaparsam yapiim grosso 3,5 M paundu kabul etmiyo.toni de öyle ama wallahi şanslıymışın arkadaşım ne diyelimbaşarılarının devamını dilerim...