1 ile 26 arası toplam 26 sonuç

Konu: transfer edilmeyen oyuncular!

Exclamation transfer edilmeyen oyuncular!

arkadaşlar bi cok konuda okuyorum we Nuri Şahin, kompany v.b gibi oyuncuların mutlaka alınmasını savunuyorsunuz! bende bunların cok iyi olduklarını biliyorum fakat Galatasaray'a gelmiyo bu oyuncular! GS ile oynayıp alabilen warmı bu oyuncuları???

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

arkadaşşım nuri şahin ilk 2 sezon hiçbir yere gitmiyor ama kompany anderlecht deyken geliyor eğer başka takıma gitmişse alman biraz zor

Nesil
    2005
    Yer
    ŞişLi + Byrmpşa Carrefour

kompany'e baya para wermen gerekıor koLay koLay bırakmıoLar ama GaLatasarayın ıLk 2 sezon werdıgı butceyLe aLman bıraz zor
    nurıyıde 2. sezon aLabıLırsın baska bı kuLube gıtmezse

Nuri Şahin i aldım ama diğerine hiç teklif götürmedim.Nuri galatasaraya geliyo

Nesil
    2006
    Yer
    Football Manager 07/data/graphics

Nuriyi aldım,kompany denemedim ama gelir büyük ihtimalle.

ilk sezon degılde 2. sezon ben bu isimleri mutlaka alıyorum... sözleşmesi bitmeden alınmayan isimler. Fernando torres rodrigez ibrahimovic bunun gibi yıldızları alamıyorsunuz.

Kompany i paran yeterse ilk sezon bile gelir ama nuri ilk sezon gelmiyo

Nesil
    2006
    Yer
    istanbul

çok kolay e abi bunları getirmek ben de var ya başlığa baktıktan sora zannettim beckham fln dicek die.bunlar en kolay alınan oyuncular be abi.

Quote Originally Posted by cüneyt11
    çok kolay e abi bunları getirmek ben de var ya başlığa baktıktan sora zannettim beckham fln dicek die.bunlar en kolay alınan oyuncular be abi.
    kardeşim kolay diyosunda kompany'i para yağmuru yapıyorum adam gelmek istemiyorum diyor! nuri ztn ne wersen gelmiyo utanamasam kulupten hisse vercem ama adam inat gelmem diyo serefsiz

Nesil
    2006
    Yer
    PANAMA CİTY

Ben Oyunu Actigimda Nurİ Nİn Kontrati BİtmİŞtİ..İlk İmza Attir Dedİgİmde İstemİyodu..yİnede Teklİf Ettİm..kabul Etmedİİ..2. Teklİfİmde Kendİ Ne Kadar İstedİgİnİ Soyleyİp PaŞalar Gİbİ Geldİ Cİmboma...

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bende Nuri Şahin gelmiyor. Ama Kompany'i bi kez almıştım...
    ...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...

nurinin 2007 sezonunda kontratı bitmiş oluyor ve siz ona 2006 nın dewre arasında yuksek bir kontrat onerirseninz geliyor suan bende oynuyor ve chelsea-porto gibi takımlar adamın pesinden kosturuyor ama kontratı biterken kesinlikle kontrat onerin deger turlu gelmyor bu adam

ben hiçbir takımla Jesus Navas ı alamadım.

Nesil
    2006
    Yer
    Ankara

Quote Originally Posted by unique_bmw
    arkadaşlar bi cok konuda okuyorum we Nuri Şahin, kompany v.b gibi oyuncuların mutlaka alınmasını savunuyorsunuz! bende bunların cok iyi olduklarını biliyorum fakat Galatasaray'a gelmiyo bu oyuncular! GS ile oynayıp alabilen warmı bu oyuncuları???

kesinlikle GELECEK VAAT EDEN OYUNCULAR
    oyuzden turkiyeye gelmiyolar iste sartları zorla biraz

Nesil
    2006
    Yer
    Sivas

ben nuri almıştımhem de ilk baştaki transfer sezonunda

Nesil
    2006
    Yer
    Uzaklarda bir yer!!...

gs'ye nuri şahini aldım 3 sezon oynatıp real madride'e 12 M'ye sattım

Nesil
    2006
    Yer
    Bursa

Quote Originally Posted by spreew
    gs'ye nuri şahini aldım 3 sezon oynatıp real madride'e 12 M'ye sattım
    helal olsun be.
    yerine kimi oynatıyorsun?
    Football Manager 2006&2007&2008 Türkçe Dili Çevirmeni & Çevirmen Ekibi Yöneticisi - Turksportal Site ve Forumları Eski Yöneticisi

peluk nuri galatasaraya geliyor kompany için 15 mn teklif et oda geliyo ben de 15mn olmadığı için kompany i alamadım. ama kaçıncı sezonda olduğuna bağlı. bazı arkadaşlar nuri için gelmiyo demişler arkadaşlar NURİ ŞAHİN İLK SEZON BİLE GALATASARAYA GELİYO.......

bende gs ile 2.sezonumda almıştım nuri yi ama kompany e hiç teklif götürmedim

Quote Originally Posted by imajinaryworld
    peluk nuri galatasaraya geliyor kompany için 15 mn teklif et oda geliyo ben de 15mn olmadığı için kompany i alamadım. ama kaçıncı sezonda olduğuna bağlı. bazı arkadaşlar nuri için gelmiyo demişler arkadaşlar NURİ ŞAHİN İLK SEZON BİLE GALATASARAYA GELİYO.......
    yanlışın var ilk sezon nuri gelmiyor

ben ilk sezon 3. oldum ve kadromdaydı. 2. sezona giriyorum

Quote Originally Posted by imajinaryworld
    ya geliyo demişsiniz nası geliyo adama haftalık 110.000 maaş ayrıca imzalama bedeli 3.5 M veriyorum yinede geliyo.. ayrıca kompany 8 M euro KULUBU İZİN VERİYO SÖZLESMEYİ KABUL ETMİYO SEREFSİZZ ..

Bi FB'li olarak yorumum...Nuri ilk sezon gelmedi ikinci sezon As Takımda oynacağı teklifine anlaşma istedi...Kompany 20M$ ok dedi ama aç gözlülük yapıp kontratının bitmesini bekledim şimdide kulübümü seviyom gelmem diyo ama kulubüyle sözleşme imzalamıyo(Bi çelişki var ama anlamadım).

arkadaşlar bildiğiniz üzere oyunun ilk sezonu nuri (imza attır)ye sözleşme önerebiliyosunuz. ama kabul etmiyo çünkü avrupada oynamak istiyo dimi? bende şöyle oldu
    nuri sözleşmelerimi kabul ETMEDİ EN SON klubü ile sözleşme imzaladı.değeri 2mn oldu 2mn teklf ettim klüp kabul etti tekrar sözleşme önerdim zaten bu sefer nuri ne istediğini açıklıyo yani; verincede geliyoooooooooooo
    yani dortmundun nuriye yıllık verdiği para benden az olduğu için direk kabul ediyo NURİ DE AZ UYANIK DEİL YANİ ADAM ''KARİYERİMİ DÜŞÜNÜYORUM'' DEDİ PARAYI DÜŞÜNÜYOMUŞ.

Nesil
    2006
    Yer
    Çanakkale

bende kompany almaya calısıorum ama anderletch cok para istio 25million ytl werdim yinede kabul etmiolar

maldiniyi alamazsınız

Quote Originally Posted by Hububat_Fiyatları
    maldiniyi alamazsınız
    çok alakalıymış kardeş

Mesaj Yetkileri