evet saçmalık olmuş
[SIGPIC][/SIGPIC]
Büyük bir çelişki....
bu oyuncu sasırmıs kendini![]()
sacmalamıs ya bu adam ne istedigine karar werememis...
hiç gülecegim yoqtu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
: D
:d
Garip![]()
Resmen saçmalamış..
Vanden Borre allah seni davul etsinKararsız olunurda bu kadar olunmaz hani
![]()
oyunun yeni bir hatası işte
bnde de tuncaya olmuştu aynısı biri isteyip vermeyince böle oluyo
kardeş şu resimleri JPG formatında atsan ne güzel olucak 1 saate acılıo resımfutbolcun kararsız sepetle gitsin
![]()
Gönder gitsin...
ama iyi futbolcu aldırmayın bir kupa alıyım düzelir
Giden gider,kalan sağlar bizimdir...![]()
Ben Olcam Cezalandırırdım![]()
![]()
![]()
![]()
hönk...........
dengesizlik yapmışş
arkadaşlar resmi jpg formatında atalım çok vakit kaybı oluyor açılıncaya kadar..
böyle olay bana anelkada oldu bende karar veremedim satayımmı satmayayımmı diyesonunda sattım
bazen oluyor bu,böyle dengesizler çıkıyor arada
psikoloğa gönder bunu dostum![]()
Celiskiye bakis aciniza bagli.
VDB, kulubunde oynamaktan mutlu. Takimi, arkadaslarini seviyor. Ama kacirilmaz bir transfer firsatini yakalamis olup, teknik direktoru tarafindan transferine izin verilmemesi onu mutsuz etmis.
Anelka her seferinde Fenerbahce'de mutlu oldugunu soyluyor. Ama Ingiltere'ye transfer teklifi gelirse donmek isteyecegini de eklemeyi ihmal etmiyor.
Diyelim ki Anelka hep takimda oynuyor ve takimda olmaktan mutsuzluk yaratan bir sorun yok. Ama Anelka'ya Arsenal teklif yapiyor ve Fenerbahce kulubu de bu teklifi kabul etmiyor. Anelka her ne kadar Fenerbahce'den genel olarak mutlu olsa da, Arsenal gibi bir kulube gitmesi kabul edilmedigi icin mutsuz olabilir. Bu gayet dogaldir.
bendede olmuştu daha büyük bi kulüp isteyip vermeyince böyle oluyo. düzelir merak etme...
oyunu bir hatası yapcak bişey yok
valla bendede çok oluyo ama bence borre iyi bi dayak istio
teklifi yapan kimdi adamın psikolojisini bozmus![]()
Adamın içi başka, dışı başka söylüyo ya.
arkadaşlar sezon sonu söz leşmesi bitcek adam düzelmedi isteyeni deçok satiim mi
lig kupasını falan alabilirsen yeni sözlesme isteyebilir bendede gökdeniz böyleydi sampiyon oldum yeni sözlesme istedi...
bendede böyle hatalar çok oluyo ama uzun sürmüyo böyle dargınlıklar![]()
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
OyuNcU ŞAşIRMIŞ