1 ile 19 arası toplam 19 sonuç

Konu: Yabancı Oyuncu kiralama!!!!

Nesil
    2006
    Yer
    BalıKesiR

Default Yabancı Oyuncu kiralama!!!!

arkadaslar bu oyunun diger hatası kiralık werdigim yabancı oyuncunu yerine yeni bir yabancı alamıyoz herkeste öyle buna bi çare bulunmallı!!!!!

Nesil
    2005
    Yer
    Doğunun Parisinden

Default Evet haklısın arkadaşım

yokmu buna bi çözüm

yok malesef

evet bu ciddi bir sorun... kıraya gıden futbolcu hala daha kadroda gözukuyor bu yüzden çok sorun yaşıyoruz inş 2007 de bu sorun ortadan kalkacaktır...

ewt aynısı banada oldu malesef onun yerine başkasını alamıyoruz

ewt bende de olmuştu...

`doruuu bide yabananci oyuncu kiralayamiosun ... yani genc yetenek olsun dier orta yildizlar olsun .. bunlar turk kuluplerine gelmioo .. mesela messi kiralik yazioo ve bende teklif ediom gelmioo .... fazlami havali ne

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

ben de gıcık oluyorum umudum 2007 de düzelir

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

bende onn için ya satıyorum yada oynatıyorum türkiye liginde

Unhappy

evet buna bir çözüm bulabilmiş değil cm de de böyleydi umutlar başka bağara kaldı artık

bence böyle olması gerekirdi çünkü kiraya giden oyuncunuz eğer kadroda gösterilmeseydi şöyle bişe olurdu.Mesela ben gs yi aldım.Gs 6 yabancı oyuncu ile başlıyor de mi...Diyelim biz 6 oyuncunun 5 ini kiraladık..Eğer sizin dediğiniz gibi olsaydı kadroda 1 yabancı yazar yani sizin 5 yabancı daha alma hakkınız oluyor...Diyelim 5 tane yabancı daha aldınız ne oldu?Ettimi 11 yabancı kiralık sözleşmesi ömürün sonuna kadar değil bitecek mutlak..5 ininde kirası bitti sen kadroda 11 tane yabancımı bulunduracan??Ya diğer takımlar hepsi 6 yabancı sen 11 yabancı yok ya...

Yanlışsam Biri Bana Anlatsın kardeşim.....

buna bi çözüm bulmaları gerekiyo ama cok sacma gerçekten

adana_UA haklı bunu düşünürek yapmıslar sigames de

evet arkadaşlar umarım FM 2007 de böyle olmaz

Nesil
    2006
    Yer
    BalıKesiR

insalllah ben gs de ilk sezonumda cesar delgadoyu ladım büyük umutlarla ama adammı deportivo kiralık istedi bende verdim ama yerine almamıstım insallah 2007 düzeltilir

Quote Originally Posted by Adana_UA
    bence böyle olması gerekirdi çünkü kiraya giden oyuncunuz eğer kadroda gösterilmeseydi şöyle bişe olurdu.Mesela ben gs yi aldım.Gs 6 yabancı oyuncu ile başlıyor de mi...Diyelim biz 6 oyuncunun 5 ini kiraladık..Eğer sizin dediğiniz gibi olsaydı kadroda 1 yabancı yazar yani sizin 5 yabancı daha alma hakkınız oluyor...Diyelim 5 tane yabancı daha aldınız ne oldu?Ettimi 11 yabancı kiralık sözleşmesi ömürün sonuna kadar değil bitecek mutlak..5 ininde kirası bitti sen kadroda 11 tane yabancımı bulunduracan??Ya diğer takımlar hepsi 6 yabancı sen 11 yabancı yok ya...

arkadaşım 6 yabancıdan fazla olunca yabancılarla yeni sözleşme imzalayamıyon

Nesil
    2005
    Yer
    Kayısı Diyarı

Ya ispanya ligindeki gibi olsaydı türk ligi de hoş olurdu ama o ispanyada gerçek kural mesela 25 oyunculuk kadro hakkın war istediğini o kadroya koyuyosun istediğin kadar yabancı alabiliyosun ama bunların belirli bi kısmını lig kadrosuna koyuyosun.

Evet çok sıkıcı bi durum.

Nesil
    2006
    Yer
    Pekin

Quote Originally Posted by Adana_UA

ama gerçek kural kiralana yabancı kontenjamı doldurmaz geçen beşiktaş öyle yapmıştı mesela
    So what?
    Saike

Mesaj Yetkileri