arkadaslar bu oyunun diger hatası kiralık werdigim yabancı oyuncunu yerine yeni bir yabancı alamıyoz herkeste öyle buna bi çare bulunmallı!!!!!
arkadaslar bu oyunun diger hatası kiralık werdigim yabancı oyuncunu yerine yeni bir yabancı alamıyoz herkeste öyle buna bi çare bulunmallı!!!!!
yokmu buna bi çözüm![]()
yok malesef
evet bu ciddi bir sorun... kıraya gıden futbolcu hala daha kadroda gözukuyor bu yüzden çok sorun yaşıyoruz inş 2007 de bu sorun ortadan kalkacaktır...
ewt aynısı banada oldu malesef onun yerine başkasını alamıyoruz
ewt bende de olmuştu...
`doruuu bide yabananci oyuncu kiralayamiosun ... yani genc yetenek olsun dier orta yildizlar olsun .. bunlar turk kuluplerine gelmioo .. mesela messi kiralik yazioo ve bende teklif ediom gelmioo .... fazlami havali ne![]()
ben de gıcık oluyorum umudum 2007 de düzelir
bende onn için ya satıyorum yada oynatıyorum türkiye liginde
evet buna bir çözüm bulabilmiş değil cm de de böyleydi umutlar başka bağara kaldı artık![]()
bence böyle olması gerekirdi çünkü kiraya giden oyuncunuz eğer kadroda gösterilmeseydi şöyle bişe olurdu.Mesela ben gs yi aldım.Gs 6 yabancı oyuncu ile başlıyor de mi...Diyelim biz 6 oyuncunun 5 ini kiraladık..Eğer sizin dediğiniz gibi olsaydı kadroda 1 yabancı yazar yani sizin 5 yabancı daha alma hakkınız oluyor...Diyelim 5 tane yabancı daha aldınız ne oldu?Ettimi 11 yabancı kiralık sözleşmesi ömürün sonuna kadar değil bitecek mutlak..5 ininde kirası bitti sen kadroda 11 tane yabancımı bulunduracan??Ya diğer takımlar hepsi 6 yabancı sen 11 yabancı yok ya...
Yanlışsam Biri Bana Anlatsın kardeşim.....
buna bi çözüm bulmaları gerekiyo ama cok sacma gerçekten
adana_UA haklı bunu düşünürek yapmıslar sigames de
evet arkadaşlar umarım FM 2007 de böyle olmaz![]()
insalllah ben gs de ilk sezonumda cesar delgadoyu ladım büyük umutlarla ama adammı deportivo kiralık istedi bende verdim ama yerine almamıstım insallah 2007 düzeltilir
arkadaşım 6 yabancıdan fazla olunca yabancılarla yeni sözleşme imzalayamıyonOriginally Posted by Adana_UA
Ya ispanya ligindeki gibi olsaydı türk ligi de hoş olurdu ama o ispanyada gerçek kural mesela 25 oyunculuk kadro hakkın war istediğini o kadroya koyuyosun istediğin kadar yabancı alabiliyosun ama bunların belirli bi kısmını lig kadrosuna koyuyosun.
Evet çok sıkıcı bi durum.
ama gerçek kural kiralana yabancı kontenjamı doldurmaz geçen beşiktaş öyle yapmıştı meselaOriginally Posted by Adana_UA
So what?
Saike