şimdiye kadar fm oynama rekorunuz ne.yani en fazla kaç saat kalkamadınız başından.lütfen sallamayalım.benimki 6 saat
şimdiye kadar fm oynama rekorunuz ne.yani en fazla kaç saat kalkamadınız başından.lütfen sallamayalım.benimki 6 saat
sınavlar bitmişti öğlen 12 den sabaha doğru 5 e kadar oynamıştım yani 17 saat ama içinde yemek yeme falan da var
daha önceden ben böle bi konu hatırlıorum sanki...![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bu konu forumda mevcut
ben bir kere bir sabah 9,00 dan ertesi sabah 5,00 a kadara oynadım sonra uyumuştum kalktığımda saat sabahın beşiydi
24 saaaaaaat uyumuşum
Günde ortalama 15 saat oynuyorum yaklaşık 38 saat uyumadan oynadım.
ben 7-8 saat olmuştur ama şimdi 2-3 saat oynuyorum![]()
helal olsun mu diyim allah akıl fikir mi versin diyim karar veremedim ama ben en fazla 3 saat kalabildim
bı keresınde 2 ay oynayamamıstım eve gıder gıtmez oturdum ve saat persembe gunu sabah 7 ıdı cuma aksam ı saat 8 de uykusuzluktan olıcegım ıcın yattım uyudum sonrada pc ye vırus bulastı formaatladım
20 Ocak 1989 - Onların formaları vardı , Taraftarları için terlettikleri.
ben sabah kalkıyorum akşam 8 e kadar oynuyorum
[SIGPIC][/SIGPIC]
valla bennn 5 saat falan oynuyodumm şimdi bıraktı 2007 yi bekliorummm
Özellikle geçen yaz sabah kalkıp geçiyordum başına yatana kadar oynuyordum!
Biz de sallama olmaz!!!
abi bende ancak 3-4 saat oynarımOriginally Posted by dnz498
![]()
![]()
Sallıyosun diyen yokta biraz akıllara zarar bi durum var ortada sosyal hayatı sıfırlamışsınızOriginally Posted by KaÇaK_1907
![]()
aynen bende öledim babam pcye kırmaya kalkdı annem falan sakinlestirti sonra babam istenden gelmeden önce kalkıom ama onuda ayarlamak zor oluyoo![]()
Benim ki de 8 - Arkadaşla Multi Oynuyoduk - Kalkamıyoduk Başından
o arkadaş ben oluyom 2010 kadar gelmiştik multiyle
walla ben her yerde söylüom ama yine söliim.okullar varken ztn pek fazla oynayamıyom.ama tatil olduğu için artık sabah 9 da kalkıp bir saat oynadıktan sora kahvaltı.ondan sora öğle yemeği yemek yok.fm ye dvm ediyom.akşama kadar walla.7 veya 8 de kalkıyom başından.
bu konu forumda mevcut
kardeşim varsa var paraylamı buda dursun o da dursunOriginally Posted by batuhan1907
nedemek varsa var
FORUM KURALLARINI OKUSANA SEN ÖNCE!!!
ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI ! ultrAslan UNI !
Bir forum aktifliğini kaybettiği zaman üyeler gider, adamlar kalır. | Pavel Nedved
Bencede atkadaşlar olan konuyu bidaha açmayalım.
FORUM KURALLARINI OKUYALIM
bilgisyarı actıgmda hemen fm baska bısey yoq
günde ortalama 6 saat fln
günde ortalama 5 saat
haftasonu yani pazar öğlen 12 den gece 12 ye kadar tabi arada yemek ve tuvalet molaları var![]()
dün 7 saat
hoca sen çalışmıyormusun yaOriginally Posted by FM_M@niaC
)ben çalışmasam senin dediğini yapcam ama bu iş bitiriyo beni
![]()
Bu konu daha önce açılmıştı sanırım.
Ben en fazla 2-3 saat oynarım.![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
valla beyler ben de günde 6-6,5 saat oynuyorum ama size vereceğim bir haber belki bu süreyi azaltmanıza neden olabilir bu olay gerçektir.Uzak doğu ülkesinden birinde sanırım çin veya Japonya olması gerekiyor adamın biri hiç aralıksız 50 saat bilgisayar başında durmuş sonra ayağa kalkamamış ve orada hayatını kaybetmiş. ayrıca Hollanda'da bilgisayar tiryakileri oluyor oyun gibi onların hayata tekrar kazandırılması için bilgisayar hastanesi kurulmuş şu an 14 yataklı ama geliştireceğiz diyorlar . düşünün ya bizleri uyuşturucu bağımlıları gibi zannediyorlar hayata tekrar kazandırmak istiyorlarkötü birşey ya
ben de 4-5 saate indirmeyi başardım
ben genellikle 2-3 saat oynarım ama bi keresinde 6 yapmışlığım var![]()