1 ile 8 arası toplam 8 sonuç

Konu: yaaaa bu bursaspor birinci lige kesin çıkmalı

Nesil
    2005
    Yer
    Belli bir yerim yok adımd

Default yaaaa bu bursaspor birinci lige kesin çıkmalı

yaaaa bursaspor birinci lige kesin çıkmalı takım ikinci lige düştü ama seyircisi beşiktaşında cimbomunda fenerinde lazlarında seyircisine bin basar.Çünkü öyle iyi motive ediyorlarki onların kazanması çok kolaylaşıyor.52 bin kişilik kadıköyde bile böyle ses çıkmıyor.Bence bursaspor ikinci lige yakışmıyor.o birinci lige çıkıp uefa kupasını zorlamalı.bence bu takımbirinci lig takımı............................................ ............
    Bursasporlu Olmak Ayrıcalıktır...

Nesil
    2003
    Yer
    Ankara

Kesinlikle 1. ligde olması ereken bir takım Bursa. İnsallah çıkacak ama isi cok zor

6 yıl Bursa'da bulunmuş biri olarak Bursaspor'u Süper Lig'de görmek istemiyorum açıkçası. Önce taraftarları her gittiği şehirde olay çıkarmaktan ve insanlara saldırmaktan vazgeçmeli.

Nesil
    2005
    Yer
    Konya

gokhanaslan
    üzülerek söylüyorum ki Erciyes çıkacak süper lige
    ama seneye inşallah

5. Default

alın türk futboluna bir takoz takım daha ne işin var süper lig de senin ya düşeceksin aslında bizim salaklığımız yüzünden adamlar çıkacak Kocaelispor ve Bursasporsuz süper lig olmaz

bursa süper lige bu sene değil ama seneye falan kesin çıkar....

Nesil
    2005
    Yer
    Kadiköy'den :P

bu ba$lik ve yazar'in yazdiklarimi degi$Tirildi ne oldu ? ayni tür ba$liktan 2 tanemi var yoksa ?

her ne kadar bursa'yı sevmesem de bursanın,bizim,eskişehirin ve diğer önemli anadolu takımlarının birinci ligde olmaları şart.erciyes,sivas,ankara bb gibi takımlar 1.ligde biz ikinci ligdeyiz.yediremiyorum kendime!

Mesaj Yetkileri