1 ile 17 arası toplam 17 sonuç

Konu: Muhtemel Rakibimiz Zürih

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Exclamation Muhtemel Rakibimiz Zürih

Beşiktaş'ın tur atlaması halinde Şampiyonlar Ligi 3. ön eleme turunda karşılaşacağı Zürih takımı, İsviçre Ligi'nde son 2 yılı şampiyon olarak tamamladı.

Şampiyonlar Ligi 2. ön eleme turunda Moldova'nın Sheriff Tiraspol takımını 1-0 yenerek rövanş için avantaj yakalayan Beşiktaş'ın, turu geçtiği takdirde 3. ön elemede karşılaşacağı İsviçre'nin FC Zürih ekibi, son iki sezonda İsviçre Ligi'ni şampiyon olarak bitirdi.

Maçlarını 17 bin 600 kişilik Hardturm Stadı'nda oynayan ve 1896 yılında kurulan FC Zürih'in, 11 İsviçre Ligi şampiyonluğu ile 7 İsviçre Kupası şampiyonluğu bulunuyor.

İsviçre temsilcisi, bu sezon ise ligde oynadığı 3 karşılaşmada 1 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 yenilgiyle, 4 puanla 4. sırada yer alıyor.

ŞAMPİYON KULÜPLER KUPASI'NDA 2 KEZ YARI FİNAL OYNADI

UEFA organizasyonlarında 81 kez mücadele eden FC Zürih, Avrupa Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 2 kez yarı final oynadı. İsviçre ekibi, 1964 ve 1977 yıllarında yarı final oynamayı başardı.

Avrupa Kupalarında 81 kez mücadele ettiği organizasyonlarda 33 galibiyet, 13 beraberlik ve 35 yenilgi alarak, attığı 128 gole karşılık kalesinde 132 gol gördü.

GALATASARAY'I KURA İLE ELEDİ

Şampiyon Kulüpler Kupası'nda 1963-1964 sezonunda Galatasaray ile oynadığı karşılaşmada yenişemeyen FC Zürih, sarı-kırmızılı takımı kura usulüyle eledi.

İsviçre temsilcisi, kendi evinde ilk maçı 2-0 kazanırken, İstanbul'da Galatasaray'a aynı skorla yenildi. O zamanki statü gereği 2 takım arasında İtalya'nın başkenti Roma'da oynanan tarafsız sahadaki 3. karşılaşma da 2-2 tamamlanınca kura çekimine gidildi ve FC Zürih, kura ile Galatasaray'ı eledi.

KADROSUNDA 12 YABANCI BULUNUYOR

Genç bir takıma sahip olan İsveç temsilcisinin bu sezonki kadrosunda 12 yabancı futbolcu bulunuyor.
    Teknik direktör Bernard Challandes yönetimindeki mavi-beyaz renkli takımın kadrosu şöyle:

Kaleciler: Johnny Leoni, David da Costa, Andrea Guatelli (İtalya)

Defans: Florian Stahel, Daniel Stucki, Steve von Bergen, Heinz Barmettler (Dominik Cumhuriyeti), Hannu Tihinen (Finlandiya), Marc Schneider, Alain Rochat, Veli Lampi (Finlandiya), Remo Staubli

Orta Saha: Almen Abdi, Clederson Cesar (Brezilya), Gashi Shkelzen, Sebastian Kollar, Silvan Aegerter, Yassine Chikhaoui (Tunus), Onyekachi Okonkwo (Nijerya)

Forvet: Araujo Raffael (Brezilya), Kresimir Stanic (Hırvatistan), Alexandre Alphonse (Fransa), Eudi Silva De Souza (Brezilya), Marco Schönbachler, Eric Hassli (Fransa)
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

BizimLe öLçüLecek bir takım değiL.Turu geçeriz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2007
    Yer
    Kayseri

BJK önce sherrifi geçsin hayırlısıyla sonra yorumumuzu yaparız

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Evet.Genelde herkes geçtik sayıyor.Ama daha belli olan hiçbirşey yok aslında.Bende yazdım zaten muhtemel rakip
    FM Gazetesi

Nesil
    2003
    Yer
    Bursa

Geçeriz inşaLLah.Ama ben geçeceğimize inanıyorum.Zürih i de geçeriz.
    ÖLürken BiLe Yanımda oL sevgiLim...

Nesil
    2006
    Yer
    Yalova

Kolay olmamakla birlikte Beşiktaş'ın bu takımı geçeceğini düşünüyorum...

Nesil
    2006
    Yer
    -

Adı belirsiz takım geçsin hele. Ama tabi geçecekte bende 1-0 olmaz bu iş.

İnşallah kolay bir galibiyet alır Beşiktaş Şerif maçında.
    O moralle de bunlara çakarlarsa süper olur

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Fener maçı önemli.Feneri yenersek morelle fark bile atarız sheriff e.Ama yenilirsek bilmiyorum.İnönüde iyi kapandılar.Kendi sahalarında naparlar bilmiyorum
    FM Gazetesi

ben galatasarayliyim ama besiktasin sheriffi gecmesi halinde zurihi parcalamasini bekliyorum.hem kendileri hem turkiye icin isvicre macinin intikamini zurihten almamiz lazim besiktaslisi feneri galatasaylisi farketmez.o gun nasil tum turkiye tek bilek olduysa zurih macindada en azindan oyunculardan ayni hirsi bekliyorum.o gun ben besiktasli olucam ve parcalamalarini beklicem.acikcasi benim icin gecmesi degil parcalamasi onemli.haydi be kartal once sheriffi gec sonra zurichi PARCALA

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bayaa acı bir hatıra bırakmış anlaşılan Senin için yeneceğiz.
    FM Gazetesi

Sheriff i eleyip bir üst turda Zürich i eliyecemize inanıyorum...Daha iyi takımız biz...

Quote Originally Posted by Fıratcan Alçınkaya View Post
    Sheriff i eleyip bir üst turda Zürich i eliyecemize inanıyorum...Daha iyi takımız biz...
    sadece benim icin degil 70 milyon kisi icin kotu bi hatirasi var oyuncularin baska bi hirsla oynamasini istiyorum ben.ertugrulun dedigi gibi eger besiktas herkezin 2 takimi olcaksa bunlari yensin.ben o gun kaybedince inanilmaz hirslandim ve iddia ediyorum onlara karsi oynasam 90 dakika kosarim.kanimin son damlasina kadar.

Nesil
    2007
    Yer
    İzmir

İsviçre takımı olması onları daha fazla hırsla elememizi sağlıycak.. Tabi erken konuşmamak lazım daha Sheriff maçı var..

Nesil
    2006
    Yer
    Çorlu

Hafife alınmayacak bir takım . İsviçre ligi şampiyonundan bahsediyoruz.

Nesil
    2005
    Yer
    istanbul

kuraya seri başı girmiş olan beşiktaş için olabilecek en kötü kuralardan biri bence.isviçre liginin erken başlamasından dolayı baya hazır çıkacaklar maçlara.çok ta zayıf gözükmüyorlar yeni yapılanma içinde olan beşiktaşın işi kolay olmayacak.

Nesil
    2006
    Yer
    İstanbul

Bence sheriff'i geçmiş gibi konusşmamamız lazım
    FM Gazetesi

Mesaj Yetkileri