İnter i çalıştırdım ve Martins sayesinde hızlı bir oyuncunun takıma ne kadar fayladı oldugunu gördüm.Onun için ben ilk önce hızlarına bakıyorum.Bildiğiniz çok hızlı oyuncuların isimlerini yazın.
Her mevkiden olabilir
İnter i çalıştırdım ve Martins sayesinde hızlı bir oyuncunun takıma ne kadar fayladı oldugunu gördüm.Onun için ben ilk önce hızlarına bakıyorum.Bildiğiniz çok hızlı oyuncuların isimlerini yazın.
Her mevkiden olabilir
cesar delgado (fc) cruz azul takımı
farias river plate
rodrigo palacio
hız:20
hızlanma:20
arjen robben,eto'o,saviola,henry,ashley cole,david villa,cesar delgado,michael owen,cisse,yakubu,nihat kahveci,raul tamudo,martin petrov,beasley,govou,jaba,youla,ernesto farias,silvestre,shaun wright philips,fabio aurelio,diego forlan,patrice evra bazıları yanlış olabilir aklımdakiler bunlar explosive leri çok sevdiğim belli oluyo heralde...
Lyon dan Fred......çok hızlı bi adam ve çok çabuk gelişiyor, ilk sezonda hiç oyuncu almadım gs ye bütün yabancıları sattım 10md a fred i aldım gs ye....aldığımda değeri 5.5 md dı şimdi 2. sezonda 17 md oldu....Düşün türkiye liginde 17 md lık oyuncu bi daha bulunabilirmi?????bi de avrupada oynasa 40 md ı geçer...milan falan 30 md verdi de satmadım.....
patrica evra hariç diğerleri doğru...bende onu aldım takıma sadece teknik özellilerine ba**** fiziksel özelliklerine hiç bakmadım...Originally Posted by dentaconstantin
adamın sağlığı 9 ya.......alaala......1 maç oynuyo ama tam oynuyo sonra 3 maç yok, kılın teki...
![]()
evra benim oyunda 1 sezon boyunca neredeyse hic sakatlanmadı...Originally Posted by berk@y
eddie johnson hız 20 hızlanma 20 oluyor...
cagliari den suazo,crystal palace dan andy johnson,
C.ronaldo, robben müthiş hızlılar
Yattara,Nakamura
Rodrigo Palacio
gördüğüm en hızlı oyuncu bu![]()
...Eğer mücadele ettiğin noktaya varmayı ummuyorsan, mücadele edemezsin...
cisse,eto,roberto carlos,henry,c.ronaldo,ibrahimovic,trezeguet,deco, xavi,giuly
turk yokmu?
Fernandoo Torresi transfer ettim müthiş hızlı şutları adam eksiltişi süper öneririm.
odonkor hız 20 hızlanma 20, türk olarak da serkan balcı kimsenin aklına gelmedi mi.hız 19 hızlanma 18 di galiba ya da 20
hüseyin cimşir hız 20 çok aptalca ama neyse
dani alves hız18-hızlanma19
barzagli dc hız 17 hızlanma 20 top kapma,kara,markaj 18
zonnaveld üstüne hızlı bir adam tanımam abi. adam sol kanat oyuncusu türkiye liginde gol kralı olacaktı ama berbatovu geçemedi. asist kralı oldu ama.
hız ve hızlanma 20 olsun hiç onemli degil oyunda adamı seri olarak gorebilmeniz icin dripling ozelligi onemlidir...
taye taiwo denen bi sol bek var oyunda nijeryalı ona bakın nerdeyse sıfır dripling var ve zonneveld i kesemiyo bende o ozelliklerle bile![]()
victor sikora hız 19 hızlanma 18
"Leonardo de vitor santiago" hız 16 hızlanma 19 top sürme 20 bu adam müthiş performans gösteriyor. feyenoord'ta oynuyor
Originally Posted by ugur1905
bende hız - hızlanma 12
sidney govou da iyi bence.
Okan KoÇ Baya Hizli Ve İyİ
Mokoena da süper hızlı ama birebirde o kadar etkılı degıl nedense. Adu sol tarfda cok hızlı
ryan babel ajax (aml,st)
grosso bayaği hızlı solda
cisse![]()
![]()
bir de afrikalı oyuncularnı çoğu inanılmaz hızlı oluo![]()
Damien Duff,Eboue,Boka,Geremi
abi shunsuke nakamura hızlımı yaaOriginally Posted by eleftropoulos
yada başka nakamura mı bu
Dortmund tan ODONKOR - Dortmundun Maçını İzlemiştim(Gerçekte) Adam motor Gibi Kaçıyo Valla - Saatte Nerden Baksan 80 KM BASAR