1 ile 15 arası toplam 15 sonuç

Konu: Co-owned

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Default Co-owned

arkadaslar co-owned oyuncuları tamamen kendimin yapmak istiyorum nassı olucak acaba yardım edebilirmisiniz
    italyada bunlardan çok war sinir oluyorum ve bnm yapmadıgım zaman bana 5kuruş gelmeden başka takıma gidiyor

Nesil
    2006
    Yer
    Kadıköy Cehennemi

Bende bilmiyorum kardeşim

Zaten sözleşmede diyo ki; Sözleşme bitince iki kulüp teklif yapar hangisi çok verirse o alır. Verilen fiyatlar eşitse önceden kimdeyse onda kalır.

Eğer Başka kulüp teklif yaparsa iki takımada yapar. Ben satmıyorum yada yüksek para öneriyorum. Kabul ederse alır ya da allmaz.

Nesil
    2006
    Yer
    Aydın #09, Ankara #06

Dostum senin olması için Co-Own olmuş diğer takımdan onun Hakkınıda alman lazım bütçenden

Nesil
    2006
    Yer
    Kadıköy Cehennemi

Bilgileriniz için teşekkürler.

önemli değil

co-owned ın acayıp kotu seylerı var mesela sozlesme bıtınce ıkı takım da para onerıyor sen dıger takımın ne kadar onerdıgını bılemıyorsun dogal olarak da rakıp senden fazla verınce alıyor baska sefer de sn oyuncun gıtmesın dıye acayıp paralar verıyorsun ama dıger takım cok az verıyor bu sefer bosu bosuna paran gıtmıs oluyor
    onun dısında mesela genc bır oyuncun var ve onu satmak ıstemıyorsun onun ıcın transfer status ta her sey reddedıyorsun ama co owned ıcın oyle bır sey yok trnasfer donemının bıtmesıne cok var butun takmı da tatılde sen de butun trnasferı bıtırdın yanı hıc bır ısın yok go on holıday yapıyorsun bı bakmıssın oyuncun baska takıma gıtmıs cunku co owned teklıfını reddetme gıbı bır olasılıgın yk cok sacma ınsallah 2007 de duzeltırler

Nesil
    2006
    Yer
    Kayseri Takım:Kayseri

kardeş ortak takıma teklif gönder senin olsun

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

saolun arkadaslar

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Abi co-own bence saçma bir yöntem ya....
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

Nesil
    2006
    Yer
    22 - 07

Quote Originally Posted by hp-fm-gs
    Abi co-own bence saçma bir yöntem ya....
    kesinlikle ama oyun başlarken oyle başladı italya liginde bunlardan çok war

Nesil
    2006
    Yer
    Erzurum..

Evet mesela ben we turkey oynuyordum.Miccoli hem juve'de hemde fio da idi.....
    Daha önce ki Turkuaz adLı kuLLanıcı iLe aynı oLduğu tespit ediLdiğinden uzakLaştırıLmıştır.

fiorentinadayım montolivio da aynı şey var co-owned.

Ben Fm'de hayatta co-owner yapmam. Hepsini reddediyom. O kadar salak değiliz.

co own sacma

Mesaj Yetkileri