benim teknik direktörlük profilimde teknik bilgilerim yok neden
benim teknik direktörlük profilimde teknik bilgilerim yok neden
bi SS koysana nasıl yani?
evet ss koyanlayalım sorununu
arkadaşın demek istediği şu hani her teknik direktörün var da sadece kullanıcınınyok ya bence de niye yoksaOriginally Posted by muyit
cidden ya cm4 de felan vardı galiba hepsi 10 du![]()
bizim için o özelikler FM de yok
yok ya arkadaşlar var var merak etmeyin.
nasıl olacağı ise şöyle:
önce staff(teknik kadro gibi bişeydi.) girin sonra sağ üstte tıklayın orda teknik özellikler mi ne göreceksiniz ordan kendinizin ve diğer antrenörlerinkine bakabilirsiniz.Genelde yeni başlayanların hepsinin özellikleri 14 dile hatırlıyorum.
İyi akşamlar herkese........
slm arkadaşlar bu fm 2006 oyununda oyuncunun profiliyle oynadığı futbolun hiç alakası yoksanki profili süs olsun diye yapmış adamlar.özellikleri 10 geçmiyen adamlar size karşı şov yapabilirken özellikleri yüksek olan oyuncular saf saf sahada dolanıyorlar ben mi yanlış analiz yapmışım acaba?size de mi böyle oluyor yok sa benim oyun mu kafayı yedi?
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
searctan staff yerine tıkla ve oradaki antrenörlerden kendini bul yukarıdaki ayarlarıda teknikal yap sende özelliklerini gör...
benden saniyeler önce davranmıslar![]()
100. mesajını sana atıyorum ona göre...
aslında doğru söylüyorsun bende de bunun en bariz örneği recoba adamın 20 den aşağı özelliği yok ama bişe yapmıyor işte..Bunun nedenleri arasında şunları verebiliriz:
1)Mental açıdan zayıftır.
2)Kendi ve ya takım morali bozuktur.
3)Kondisyon ve ya maç eksikliği olabilir.
4)Diğer sebeplerden de olabilir.
5)Sana gıcık gidiyordur ondan da olabilir.
Olabilecek tüm olasılıkları yazmış . teşekkürler .Originally Posted by Adana_UA
öncelikle 100. mesajını benim konumda attığın için sağolOriginally Posted by Adana_UA
![]()
bütün yazdıklarını deniyeceğim de bu olayda oyunun bir sorunu yok mu yani
Hani, kurşun sıksan geçmez geceden,Anlatamam, nasıl ıssız, nasıl karanlık... Ve zehir - zıkkım cıgaram.
Arkadaşlar bu olay maçtan maça değişir ve siz bunu bir iki maça göre yorumluyorsunuz, genel olarak yorumlamıyorsunuz.O zaman takımdaki bütün yıldızları gönderin ve hiç tanınmamış, özellikleri kötü oyuncular alın.Daha iyi anlarsınız![]()
recoba buna bir örnektir...
Bazen kaleciler kendilerini aşıyorlar.
Ligde lağım olan kaleci bazen bana karşı duvar oluyorlar.
Zlatan,(ki 2006'da süper yapıldı) baptista, messi, robben bunun gibi futbolcular kaleyi abluka altına alıyor rakip takımın dışarı çıkma gibi bir lüksü bile yok. Her şutum kaleyi buluyor ama sıradan kaleciler berlin duvarı gibi maaşallah!
Maça göre değişir bu rakip takımın havasına bağlı morali iyiyse iyi oynar veya devre arasında hoca iyi bir konuşma yapar 2. yarı şov yapabilirler yani nedeni psikolojiktir.
dediğiniz gibi birkaç oyuncu var özellikleri çok iyi olmasına rağmen pek iyi oynamıyorlar
sergen de özellikeri aşırı ii ama oynadığı futbol...
Evet..Originally Posted by ms1907
Genellikle yaşlı ve tecrübeli futbolcuların özellikleri çok çok iyi oluyor ama oynadığı futbol öyle değil..
buna bazen en ii örnek kaleciler oluyor...
bütün arkadaşlara katılıyorum ayrıca sergende hız vs çok kötü olsada adam hiç frikik kaçırmıyor.
BENCE adana_UA HAklıOriginally Posted by Adana_UA
evet bendede öyle oluyo genelde.GS yi yönetiyorum ankaraspor gelip 3-4 tane atıyo takır takır futbol oynuyo ya
arkadaşlar profılle baglantısı yok oLurmu? profılı iyi inceledıgınız zaman bire bir aynılarını yaptıklarını göruceksınız. mesela pas 20 olan bir futbolcunun hatalı pasları çok nadir oluyor. yada penaltısı 20 olan bir futbolcu penaltı kaçırmıyor..
oyuncunun toplam yetenği var o düşükse profil hikaye
bir keresinde kalecilerim sakatlanmıştı.bende 1-2 maçlık özellikleri berbat olan bi kaleci almıştım.Herif PANTER çıktı.ondan sonra o da sakatlandı.SAkatlandıktan sonra çok kötü oynadı.bende attım gitti
ewet ya bazı kaleciler sanki panter kesiliyo..ama kuvvetle muhtemel maça göre deişir o..
Recoba aslında iyi oynarda bir de ben madde ekleyeyim
5. Oyuncuyu özellikerine göre oynatabilmek ...Yani oynatmasını bilmek...
Recoba uzaktan şutları duran topları ve uzun akıllı pasları atmasını seven ve pres yapmayı sevmeyen serbest oynamayı seven bir oyuncu yapısı itibariyle göz önüne almak ve ona göre oynatmak gerekli..Eğer aynı olay tekerrür ederse de satmaktan başka çaren yok bu zaten oyunun olmazsa olmazıdır..Oyunu gerçek kılan unsurlar arasında bu da vardır...
Evet kimse senden hızlı davranamazdı değil mi?![]()
valla yaa nası deli oluyom nası kahroluyom. Saçmalık yaws..Originally Posted by starfreedom
![]()